Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטו ב0 עד 4500

speedy
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

לא ממזמן נגמר לי המלווה, ועבדתי כול החופש ויש לי 4500 ש"ח

אני רוצה לקנות משהו ששוה את הכסף,

חשבתי על די אל, כתור התחלה... ואני לא יודע מה לקנות

COMP: ARC AUDIO Black 6.2

AMP: GENESIS Series III Four Channel

SUB: ARC AUDIO Black 12V2 D2

פורסם

אני לא עושה פרסומת, אני מדבר מניסיון. את האוטו הספציפי הזה אני לא מכיר, אבל הוא נראה בסדר. + ישאר לך כסף לספר טוב(היינס) וארגז כלים. :lol: בהצלחה!

http://www.classicar.co.il/Ads/adDetail.asp?cat_id=2&sub_id=1&ad_id=407

מקס

חכמת פורד אסקורט: עדיף 60 סוסים שעובדים בשבילך מאשר 120 שאתה עובד בשבילהם.

חכמת מרצדס W116: אין דבר כזה "شيخ לשעבר".

פורסם

אני דווקא מציע את האחות, הפיאסטה

פולקסווגן חיפושית גם היא אופציה ראוייה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

העניין הוא, שב-4500 שקל אולי תקנה גרוטאה נוסעת, אבל תצטרך עוד כפול מהסכום הזה ויותר בשביל להזיז אותה...

ביטוחים, טסט, טיפולים, תיקונים, דלק. אתה חושב שזה בחינם?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני יודע, אין מה לעשות אין לי הרבה כסף....

ואני שוקל לקחת עוד עבודה לאחרי הלימודים אז נראה מה יצא אבל ראיתי את הסקודה פיווריט הזאת וזה אוטו נחמד בקיצור תודה על העזרה ונראה מה יצא

COMP: ARC AUDIO Black 6.2

AMP: GENESIS Series III Four Channel

SUB: ARC AUDIO Black 12V2 D2

פורסם

חבר שלי קנה לא ממזמן רנו5 שנת 87 בסביבות ה3000 אלף, האוטו במצב מכני טוב(נוסע) ונראה נחמד.

על הביטוחים+טסט הוא שילם בסביבות ה4000, אז קח גם את זה בחשבון.

אני שונא צרפתים.

פורסם

תקנה קטנוע?

אפשר להשיג קטנועים ממש בזול.

קטנוע חדש לחלוטין עולה 7K, אז משומש.

הביטוח הוא לא דבר זניח בכלל בקטנוע

אבל דלק כן זניח.

"במכונית יפנית חדשה, בירידות אני דוהר"

פורסם

חבר שלי מוכר לאדה שנת 90 או 89 אני כבר לא זוכר. כאחד שנהג בה אני יכול להגיד שהמכונית נוסעת בסדר גמור. המכונית היא ידנית יד ראשונה,במצב מכני דיי טוב.

הוא יכול למכור אותה בסביבות ה5 אלף . מעוניין?

פורסם

אחי עם כל הכבוד לחבר שלך תגיד לו שהמחירון של לאדה סמרה מודל 93 הוא 1900 שקל .

אז תגיד לבחור שלך שיתחשב בבן אדן ושיעשה מחיר טוב לפחות חצי מחיר ושתי הצדדים ירוויחו .

נ נח נחמ נחמן מאומן

אין עוד מלבדו !

תן חיוך-הכל לטובה !

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל תאמין שיכולים לתקן

מאחר שהכל מאיתו יתברך בוודאי הכל לטובה !

פורסם

חיפושית שנת 1973 ודרומה.

אמין ובעל אופי. ניתן לרשום כאספנות ואז הביטוח והטסט זולים להפליא והמגבלה היחידה היא שאסור לנסוע בימים א-ה בין 7 ל 9 בבוקר.

כדאי לקנות את ה1300 הידני ולא חצי-אוטומט או ה SUPER BEETLE .

נמרוד

פורסם
אני יודע, אין מה לעשות אין לי הרבה כסף....

ואני שוקל לקחת עוד עבודה לאחרי הלימודים אז נראה מה יצא אבל ראיתי את הסקודה פיווריט הזאת וזה אוטו נחמד בקיצור תודה על העזרה ונראה מה יצא

תשמע אם אתה רוצה משהו באמת זול ואמין ושלא תצטרך להשקיע הרבה באחזקה תקנה יפנית. דווקא יש ליד הבית שלי סובארו DL 1300 קופה שמורה ונראית ממש טוב. הבעיה היחידה היא שלמרות שהמחיר מחירון שלה הוא 2570 הבעלים רוצה 5000 בטענה שהוא שם מנוע חדש וגיר חדש אבל אני חושב שאפשר ללחוץ עליו ולהוריד. בקיצור גם אני בחנתי מכוניות זולות לקניה ובנתיים זה האוטו שנראה הכי מתאים חוץ מהמחיר הקצת מוגזם.

אם אתה רוצה אני יכול לברר את הטלפון שלו שוב כי אני זרקתי אותו.....

עם נשים לא נוהגים בשביל זה יש חברים. ידני או אוטומט אני לא עולה עם בת. לא משנה כמה היא יפה, אחרי התאונה לא יזהו את הגופה. יש לי כלל, אני עם נשים לא עולה בכלל. גבר!!! תקשיב לי טוב ואל תצחק, לנהוג עם נשים זה לא משחק.

פורסם

תשמע עם לא בא לך כל יום לעבור בבוקר דרך המוסך תחכה קצת תחסוך עוד

תבקש עוד קצת מההורים תגיע משהו כמו 10 תוכל לקנות לך איזה פיאט אונו קטנה או משהו בסיגנון ויהיה לך בובה של אוטו ,

אני לא אומר שבפיאט אין בעיות אבל מכוניות ישנות אני בטוח שיש הרבה תמצא לך איזה פיאט ממבוגר ויאללה שלום על ישראל !

• תוכן חדש...