Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הידוק ראש מנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם בדייהו נובירה, שנת 2002, שנעשתה בו עבודת אטם ראש מנוע,חובה לבצע הידוק(חיזוק) ראש מנוע?

מדובר ברכב שעבר התחממות ולכן בוצעה בו עבודת אטם ראש מנוע.לא היה בו צורך במילוי ושיפוץ.

פורסם

תלוי בהוראות היצרן.

ברגע שמורידים ראש - חובה להמשיך את הטיפול בהתאם להוראות היצרן- לא משנה מה היתה הסיבה לפירוק הראש

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
:-)את האטם לראש המנוע לא היה צריך למלא או לשפץ, אלא יישור בלבד.:shock:

עד כמה שאני יודע אין דבר כזה -אם מורידים ראש חייבים להחליף את אטם ראש המנוע.

[ועכשיו יבואו מליון אנשים שעשו את זה והצליח להם - יופי, אבל לדעתי אם מוסך עושה את העבודה, לחסוך בנקודה הזו היא אחד הדברים הטפשיים ביותר שאפשר להעלות על הדעת לטעמי]

ושוב- זה לא משנה מה עשו כשפתחו את ברגי הראש - פתחת את הברגים? חזק אותם לפי הספר.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אין צורך בחיזוק ראש נוסף למה שנסגר בתיקון עצמו, לרוב המוסך מבקש לבצע ביקורת אחרי 500-1000 ק"מ ורק קורא לזה "חיזוק ראש".

פורסם
אין צורך בחיזוק ראש נוסף למה שנסגר בתיקון עצמו, לרוב המוסך מבקש לבצע ביקורת אחרי 500-1000 ק"מ ורק קורא לזה "חיזוק ראש".

אני לא יכול להיגמל מהשיטה הישנה ולישון בשקט, אם אני לא אחזק ראש למנוע שביצעתי אוברהול או שיפוץ ראש, לאחר 500 ק"מ

אפילו אם זה לא כתוב בהוראות יצרן. אלא שיש בעיה עם המידה, משום שהיום בהוראות יצרן החדשות יש חיזוק גם במעלות .

איך אדע (ועודני ילד זאת חידה.:-P) לאחר 500 מאות ק"מ את המידה של החיזוק ?. אז כך אני נוהג, לאחר החיזוק במעלות אני רושם לי את מס' ה- NM שמתקבל לאחר החיזוק במעלות.

עמית, ב-205 המידה צעד ראשון 20 NM, הצעד השני 240 מעלות. חיזוק נוסף לאחר 500 ק"מ לפי ההסבר הנ"ל.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

לא יכול להגמל , אז לך לישון ועזוב את המקצוע...:evil:

אם אתה סוגר לפי הוראות יצרן ומשתמש בחלקים מקוריים/אכותיים אין סיבה בעולם לברגים להפתח. ומה תעשה אם צריך לפרק גלי זיזים ותזמון כדי לעבור על הברגים כמו במנועי בנזין של ניסן או רנו ועוד דגמים מסובכים יותר מפיאט פיורינו?

פורסם

Dan-idin, אל נא תשלח אותי שוב לישון, רק התעוררתי, והספקתי כבר לאכול ג'יחנון, tomato עם זחוג וביצה קשה.:-P:-P

"ומה תעשה אם צריך לפרק גלי זיזים ותזמון כדי לעבור על הברגים כמו במנועי בנזין של ניסן או רנו ועוד דגמים מסובכים יותר מפיאט פיורינו?"

תשובה, לא אפרק.

דוד.

פורסם
עמית, ב-205 המידה צעד ראשון 20 NM, הצעד השני 240 מעלות. חיזוק נוסף לאחר 500 ק"מ לפי ההסבר הנ"ל.

דוד.

תהיתי איך אדם חביב כמוך עדין לא ענה :wink:

פשוט צריך לחפש טוב.

אם זה כך, אני כמעט בטוח שהמכונאי שלי לא רשם מידה כלשהי, שלא נדבר על כך שלא ביצע את השלבים שרשמת.

זכורה לך במקרה מידה ממנוע 1400 של פיז'ו שרשמת לאחר סיבוב בורג בזווית של 240 מעלות?

מידה בערך כמובן, רק שיהיה לי בערך מה לבקש ממנו לסגור בהידוק החוזר.:?

ואגב, לא נסעתי מאז 500 ק"מ, אלא כמעט 1500, הוא אמר לי לחזור אחרי 3000, נראה לך הגיוני?

תודה רבה!

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

אז איך אתה ישן בשקט?

שלב ראשון של גמילה הוא בהכרה.

בצע חיזוק כמו בספר ותסיר דאגה מלבך. שהרכב יחזור בצע רק ביקורת נזילות מים שמן, וזהו.

פורסם

תודה לך על דאגתך למצב השינה שלי, אני באמת לא יושן טוב, מאז שהפסקתי לעשן(כשנתיים). :-P

אתה נדבק דווקא למכוניות שיש בהם צורך לפרק גל זיזים ותזמון. ניקח לדוגמא את הדייהו שסיימתי אתמול.

הוא יחזור לבדיקת נזילות בעוד 500 ק"מ. מה פסול מצאת בזה שאני אבדוק שוב את חיזוק הראש ?, הרי לא צריך לפרק דבר, אפילו לא מכסה שסתומים. עבודה בדיוק של 10 דקות. להזכירך, השאלה מה פסול בכך ?.

דוד.

• תוכן חדש...