Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

שמי איתי וברשותי רכב מסוג פג'ו 306 1800 super salon אוט'

קניתי אותה במצב טוב ואחרי בדיקה שאישרה שאין בעיות מיוחדות

בבדיקת השמן האחרונה שעשיתי זיהיתי קצף חום על המדיד ובעקבות

קריאה באתר פתחתי את מכסה מילוי השמן וגם שם זיהיתי את אותו הקצף

אני חייב לציין שהרכב לא מתחמם בצורה משמעותית(עולה קצת מעל ה90 וחוזר ל90 עקב פעולת הונטה

אך בנסיעה החום יורד ל 80 ) ובנוסף רציתי לציין שמערכת קירור המים תוקנה לאחרונה (צינור קרוע) ונבדקה עם

המכשיר לחץ של המוסכניק.קראתי בכמה מקומות שיכול להיות שיש פריצה בקולר אז אולי לא מיותר לציין

שהמזגן לא עובד וכך קניתי את הרכב.

לאחר שהלאתי אותכם בפרטים רציתי את עזרתכם בייעוץ לגבי הבעיה איך הכי כדאי לפתור אותה

ולאיזה גודל חור בכיס עלי להיערך

נ.ב

הרכב עבר 150000 ק"מ והוא לפני טיפול(אולי זה קשור לזה)

תודה לכולם

איתי

פורסם

איתי שלום רב, וברוך בואך לפורום.

הצגת את בעייתך בצורה טובה מאד, אך לצערי לא מושלמת, החסרת פרט חשוב מאד ורלבנטי, האם יש מחסור במי קירור?

לאחר שתענה לשאלה, נוכל להמשיך הלאה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

בקיצור, יש חדירת מים אל אגן השמן.

אין הרבה מה לעשות בדרג של נהג, יש לפנות למוסך שיבדוק "לחץ הפוך" לגילוי פריצה באטם הראש . מייד לטפל בבעיה לפני הרס מערכת הסיכה כולל קסוות גל הארכובה והטלטלים.

דוד ברזילי

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

אם היית מוסיף תמונה של הקצף זה היה עוזר באיבחון.

לא תמיד הופעת קצף או שכבה דקה של לכלוך חום על-פני פקק המילוי מעידה על בעיה כולשהי במנוע במיוחד בחורף.

איזה כייף לי :)

פורסם

בנוסף לדברי מרק הנכונים, גם נשם סתום יכול לגרום לתופעה.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

הייתה לי תופעה דומה שהתבררה כסתימה בצינור הנשם. הצינור היה מעוך עקב התקנה לא נכונה של החבק.

פרק את צינור הנשם והעבר בו "חוטר" לניקוי.

פורסם
בקיצור, יש חדירת מים אל אגן השמן.

אין הרבה מה לעשות בדרג של נהג, יש לפנות למוסך שיבדוק "לחץ הפוך" לגילוי פריצה באטם הראש . מייד לטפל בבעיה לפני הרס מערכת הסיכה כולל קסוות גל הארכובה והטלטלים.

דוד ברזילי

"שלום צביקה

אין מחסור במי קירור והם תמיד במפלס הנכון בנוסף אני יכול לומר שהמים נקיים ואין עליהם סימני שמן"

בקיצור - עדיף תמיד לחכות לכל הפרטים לפני שפוסקים דיאגנוזה. ואח"כ מתפלאים למה רמת אבחון התקלות בארץ היא איפה שהיא...

HFturbo

פורסם
בנוסף לדברי מרק הנכונים, גם נשם סתום יכול לגרום לתופעה.

דוד.

בנוסף לדברי מרק 10 דוד מזר, ראה את דברי HFטורבו, מה שאומר, וכוונתי לחברי ברזלי, שאין למהר ולקפוץ למסקנות נמהרות, שיתבררו כטעות והחמרה באבחנה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תודה לכל נותני העצות עזרתם לי מאוד באבחנה שלכם

לאחר בדיקה במוסך מורשה של פיגו בבאר שבע התברר שצינורות הנשם

יבשים וקרים ולכן האדים מתעבים וחוזרים לאגן השמן בצורת מים

נאמר לי שאין כל צורך בטיפול מיוחד או בתיקון כלשהו ושזה אופייני לתקופות קרות

• תוכן חדש...