Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חלון גג ב206 נתקע

pug206xs
שימו לב! השרשור הזה בן 6105 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לחברי הפורום.

חלון הגג שלי ברכב נתקע הבוקר - כשהחלון כמובן פתוח.

הבעיה אינה חשמלית, כנראה "הלך" המנוע.

2 שאלות:

1. הבנתי שמנוע חדש עולה +- 2000 ש"ח. האם אפשר למצוא ביותר זול?

2. האם אפשר להזמין את המנוע הזה מחו"ל (נאמר ebay)

3. האם מישהו מכיר/יודע מה דגם המנוע.

תודה רבה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דגם המנוע רשום ברישיון הרכב (אגרת הטסט שמשלמים ) ואמור להיות צמוד איתך באוגדן הרישיונות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תראה.

מנוע זה חלק די פשוט.

עכשיו השאלה האם יש לו בעיה חשמלית של סלילים או פחמים או בעיה מכנית של הגיר הפנימי במנוע.

אם אתה מסוגל לפרק אותו נסה לספק לו 12 וולט ונסה לראות האם הוא עובד אבל כלום לא קורה או שהוא מת.

אם הוא מת יש בעלי מקצוע שיודעים לשפץ מנועים חשמלים, אני לא מכיר כאלו באופן אישי, אבל בשביל זה המציאו את דפי זהב.

אם הוא עובד (אתה שומע אותו עובד) אבל לא זז כנראה שנשברו גלגלי שיניים בגיר שלו ויהיה לך מאוד קשה עד בלתי אפשרי להשיג לו חלפים ולתקן אותו.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היי, אם אכן המנוע צריך שיפוץ, אני מכיר מישהו באיזור תעשיה חולון שמתקן כלי עבודה חשמליים, יתכן ויוכל לעשות את העבודה.

אם הלך הגיר, אז אני משתתף בצערך, כי לובינסקי ימכרו לך מנוע קומפלט הם לא מתעסקים בחלקים.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה למגיבים :)

בסוף הלכתי להנרי שנמצא ליד הPitStop בהמלצת ניצן משאפט.

פתח, ראה, שיפץ - עובד :)

באמת ביררנו יחד והמנועים עולים 2000-4000 ש"ח (לא כולל פו"ה)

שילמתי להנרי ~800 ש"ח כולל מע"מ וקיבלתי אחריות ל 3 חודשים, אבל נראה לי שגם אחרי התקופה הזאת הוא לא יעשה בעיות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ממה שאני מכיר, אחרי שגם ב 206 שלי הייתי צריך לתקן את הסאנרוף, מה שמתקלקל שם זה הגלגל שיניים. יש טיפול שמנסים להבריז גלגל שיניים חדש. הברזה של הגלגל גם עולה כסף וגם ההצלחה לא מובטחת, לכן הפתרון הטוב בד"כ הוא החלפת מנוע.

למרות זאת תבצע את הבידקה שהמליצו לך עליה, ותנסה לבדוק עלויות תיקון. יכול להיות ששוה לנסות, כי מנוע חדש ברמת עולה המון. ראיתי אותו - מצ'וקמק כזה, לא הבנתי על מה העלויות. בנוסף אם כבר הולכים לתקן ולפרק, תיבדוק בהזדמנות את מצב התשתית של הכבלים בגג, אלו מתבלים מהשמש, ולפעמים מומלץ להחליפם.

יואב

עריכה: עכשיו ראיתי שתיקנת ועובד - יפה מאוד, תהנה. המלצה שלי - להוזיז את סוכך השמש באופן ידני, כי גם ככה הגג גדול וכבד והמנוע עובד קשה. אני גם דואג לפתוח את הגג עם הפסקות ולא בלחיצה אחת ארוכה.

יואב :arrow:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מאמין שמדובר שונה לגמרי. האם החלון שמש שלך "נכנס לתוך הגג"?

בפיז'ו 206 (חלון שמש אורגינאלי) מדובר בגג זכוכית מאוד מאסיבי וגדול, הוא לא נכנס פנימה, אלא רק גולש אחורה.

חוץ מזה, עד האמצע הוא זז חלק?

יואב

יואב :arrow:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6105 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...