Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חזק עד60K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שקנינו את האלנטרה חשבנו על הלאנטיס , אבל המכונית היא יותר מידי לא מיוחדת כזאת , יש אותה בכל פינה הכי קטנה בארץ ויש עוד כמה סיבות שבגללם החלטנו לא ללכת על המכונית הזאת .

מה לגבי אאודי 01-02 ? ראיתי כמה ביד 2 שאפשר לדבר איתם .

את הסדרה הישנה של טויוטה קורולה אנו לא רוצים לרכוש , היא יותר מידי משעממת כזאת , היה כזאת לאבא שלי .

אתם מצחיקים אותי שאתם טוענים שהגולף גדולה , אולי היא גדולה יחסית למה שמצפים אבל היא עדיין לא כמו מכונית משפחתית רגילה , היא לא מספיק גדולה .

לגבי אלנטרה 2.0 , אני לא יודע כמה טובה היא יכולה להיות , אולי שווה נסיון , האחות הקטנה יותר שלה ממש מצויידת נחמד מבחינת איבזור , אהבנו מאוד את המראה .

לגבי הפוקוס היא אולי נקודת המפתח

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אנחנו לא בכיוון של סיאט .

אבא שלי חושב שהרכב לא חזק , לא אמין , לא מהנה וכו' ..

תאמת גם אני לא בקטע שלה , למרות שהייתי היום בחנות של סיאט , והמכוניות החדשות של הלאון והאיביזה FR(משהו כזה) ממש נראות טוב , למעשה כמעט כולן נראות אותו הדבר .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

נימה של זילזול ?

אנחנו לא רוצים סיאט , לא שבאים בטענות אל סיאט .

חוץ מזה ששמענו מספיק דברים על החברה הזאת .

אבל זה לא נתון לוויכוח אם אינך מעוניין בלעזור לי , אז בירשותך אל תפריעה.

תודה

יעקב

פורסם
החברה "הזאת" לידעתך שייכת ל-VW וחולקת את אותם מכלולים עם פולקסווגן ואודי!

אני יודע , אבל הם מייצגים עצמם לבד .

למרות כל זה אנחנו עדיין לא רוצים סיאט , אין מה לעשות אולי היא ספורטיבית אבל אני לא רואה את עצמי בתוך אחת כזאת .

ד"א איך ה S40 T4 ששאלתי אליה 200 פעם פה בפורום ,אך היו המון דעות שונות . הדעה הכוללת הייתה לעזוב את האוטו בצד .

אני מחפש משהו סגנון הנ"ל

שוב תודה למי שיכול לעזור וגם לך פיליפ.

יעקב

פורסם

אני מבין שנשלל כאן יותר מידי .

מה הוא כן מסכים ? רכב שנראה משפחתי (לא סוגי הגולף והסיאט) וקצת יותר חזק מאלנטרה 04 1.6 .

כמובן שיש גם את העדיפויות .

יעקב

פורסם

הרכבים החזקים הספורטיביים היחידים שתקבל עד 60 זה איביזה טורבו, וקליאו ספורט ואולי עוד משהו ששכחתי לציין.אבל כל אלה לא עונים על הדרישות שלכם.

תסביר, מזה משפחתית חזקה בשבילכם?

וולוו S40 T4 אמרת שאתם לא רוצים, ולמען האמת חוץ ממנה קשה לי לחשוב על משפחתית חזקה שתיכנס לתקציב שלכם.

עכשיו, סיאט לא מתאימה לכם אבל רציתם לקנות יונדאי אלנטרה?

אני לא בטוח שאתם ממש סגורים על עצמכם.

בכל מקרה, ההמלצה הכי טובה שלי היא הT4.היא הכי חזקה שתמצאו והכי מפנקת(עור,עץ ,סנרוף וכדו').

פורסם

העניין הוא שאנחנו מנסים למשוך כמה שיותר לעניין המשפחתית .

לגבי וולוו הבנו שהרכב עושה המון בעיות (בין השנים 99-01) או משהו כזה ,וכל דבר הכי קטן הוא נזק רציני בכיס .

השוק של וולוו בשנים 01-02 עם מנוע T4 לא כזה כדול .

יעקב

פורסם
מאזדה 626 יכולה להתאים.

או שברולט אלרו.

מאזדה 626 , איך שכחתי מזה .

תודה רבה , לגבי השברולט אני יברר יותר .

שוב תודה לך =)

יעקב

פורסם

קראתי את כל התרד',

כל המשפחתיות הרגילות (323,קורולה,מגאן,פוקוס וכו') בנפח 2 ליטר, הם הפיתרון לדעתי בשבילכם.

יותם.

זה נכון

• תוכן חדש...