Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חזק עד60K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה רבה לכולם .

מנוע 3.8 נישמע לי קצת גדול מידי :-o

מה שכן אתה צודק הגענו בערך לאותה מסקנה חוץ מ323 וקורולה שעולה יקר מידי .

תודה רבה לכם שפתחתם בפנינו אפשרויות נוספות.

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מנסיון ההונדה סיוויק חזקה יותר מרוב המכוניות בקטגוריה, יותר ממאזדה 3, יונדאי אלנטרה, מיצובישי לאנסר וכ'ו.

אני נוהג כרגע על הונדה סיוויק, האוטו בהשוואה למנועי 1600 אחרים פשוט חזק. בעיה אחת ששמתי לב בהונדה זה שהיא לא הכי יציבה.

לפי דעתי הסיוויק המאובזרת ביותר תהיה בחירה טובה בשבילך, אני נוהג על אחת משנת 2002.

פורסם

נתחיל מזה שגולף ופוקוס וקורולה ולאנטיס נצאות באותה הקטגוריה. הן באותו הגודל מבפנים.

אתה מחפש משפחתית חזקה? חפש משפחתית עם מנוע חזק.

כלומר - כל דבר עם נפח 2000. למשל פוקוס, "לאנטיס". ה626 שהוצעה פה היא גדולה וכבדה יותר מהקומפקטיות ולמרות מנוע 2. לא עד כדי כך זריזה.

חפש משפחתית קומפקטית 2 ליטר וסע לשלום.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
ה626 שהוצעה פה היא גדולה וכבדה יותר מהקומפקטיות ולמרות מנוע 2. לא עד כדי כך זריזה.

אתה טועה.

הייתה לנו אחת כזו. לא חסר לה כוח בכלל, והיא די מהירה.

בכלל, לפי הדרישות של פותח השרשור, זו נראית לי האופציה הכי רלוונטית בשבילו. גם מפנקת וגם חזקה.

פורסם

שוב תודה רבה לכל העוזרים , אני עדיין לא מבין למה כולם אומרים שגולף שייכת לקטגוריית המשפחתיות , לדעתי היא קטנה .

יש אחד כזאת לחבר שלי , שהוא נוהג אי אפשר לשבת מאחוריו .

שוב תודה לכולם

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

גולף היא רכב משפחתי בדיוק כמו האלנטרה.

בסיס הגלגלים שלהם מאוד דומה. וכמו כן מרווח הפנים. אולי אם חבר שלך יישב בצורה נכונה, ולא שכיבה שכזו (הנחה), אז יהיה מקום מאחוריו. אצלי חבר'ה יושבים דיי בנוח בפונטו מאחורי. ואני אדם גבוה יחסית.

יש, אם תצא שניה מהקופסה של רכב סדאן החוצה, גם אלנטרות, אלמרות, לאנטיסים ופוקוסים במרכב 5 דלתות. זה אומר שהרכב קטן יותר? ממש לא.

אגב, רוצה גולף שנראית לך רכב סדאן? קנה טולדו/ג'טה/אוקטביה.

!AWDSOME

פורסם

הבעיה בכל הרכבים האלה , שהם מאוד יקרים יחסית בגירסאת ה2.0 , מה שגורם לירידת שנתונים גבוהה .

אני ינסה אפילו רכב מליסינג , ממש לא משנה לי .

שוב תודה לכולם .

יעקב

פורסם

איך האימפריזה 2.0 ?

למישהו יש נתונים עליה ? מישהו יודע כמה היא באמת יותר חזקה מה1.6 הרגילות ?

אני יודע שה1.6 יחסית חלשה (מהסדרה הישנה בערוץ 10) ככה אמרו בכתבה .

יעקב

פורסם

על אילו מודל (שנה) מדובר ?

יעקב

עריכה:

ערכתי חיפוש , המודל הכי מתקדם שמצאתי הוא 98 . אני עכשיו נוהג ב 04 , באמת כדי לי לחזור מאה אחורה בשביל הדבר הזה ?

תודה על ההצעה אבל לא תודה =)

פורסם

מאזדה לאנטיס 323 מ2002 ועד 2004 מנוע 2000 חזק אמין חסכוני ואחלה רכב משפחתי

ובנוסף רכב יפה שיש עליו "פוזה" עדינה (אםזה מה שאתה מחפש)

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

וולבו 850.

יותר מפנקת, מאובזרת וגדולה מכל המכוניות שהוצעו כאן, ובהחלט חזקה. (וגם דיי אמינה, ובטוחה)

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

שוב תודה לכל המגיבים ולהצעות , מאזדה 323 חוזרת שוב לעניין וזה ברור , למרות שלא כ"כ ריצנו אותה .

הוולוו הוא רכב דיי ישן . אם התכוונו לאותו אחד , עד שנת 97 .

עדיין לא קיבלתי תשובה לשאלה הקודמת , אני מחכה אולי מישהו מכיר , ניסה אותה .

ראיתי שגם פורד מונדאו עד 04 נכנס לתקציב וכן גם אודי A4 עד שנת 02 (לא כולל) .

מישהו יודע האם אפשר להשיג מליסינג (בקניה מליסינג) אודי A4 02+ עד 60K ? אם זה אפשרי בכלל ?

שוב תודה לכל העונים והעוזרים

יעקב

פורסם

אם יש לך אפשרות למתוח מעט את התקציב - חפש אלפא 156 סלהספיד שנת 2001 בערך (תעלה בסביבות ה-65K).

כוח - יש.

פוזה (שונא את המילה הזו) - יש, והמון.

כיף - מוי כיף.

צריכת דלק - מהנסיון המועט שלי עם ה156 (וה-147), 1-9/10 לנסיעה רגילה הינו נתון סביר.

מה שכן - עלויות אחזקה גבוהות ממשפחתית 2 ליטר מצויה.

בסכום הזה, אין קנייה יותר טובה (לטעמי), אם אתה מחפש שנתון יחסית סביר, ורכב שנותן המון.

בכל אופן - נסיעת מבחן על תיבת הסלהספיד הינה בגדר חובה - יש שאוהבים, ויש שלא סובלים.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

עוד אופציה, קיבלתי אותה מכמה אנשים שינסו גם את המכונית הזאת .

תודה ושבת שלום

יעקב

• תוכן חדש...