Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חזק עד60K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דבר ראשון, הגולף היא משפחתית, ולמעשה יותר מרווחת ממשפחתיות אחרות כגון קורולה.

שנית, אתה יכול לחפש בורה 2 ליטר או אפילו V5 .המחירון שלהן יחסית נמוך, וכך תקבל גולף במחיר מוזל, בתצורה המכוערת שאתה מתעקש עליה ( סדאן ).

אלפא, וולבו , אאודי וכל האמריקאיות שהציעו לך כאן , לדעתי בכלל לא בכיוון.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ממליץ בחום על מונדיאו רכב מרווח מאוד(בסיס גלגלים של 275 ס"מ) עם מחיר מצחיק(לצורך השוואה מונדיאו 2002 זולה יותר מקורולה 2002 דור קודם קודם) נוח מהנה מאוד לנהיגה עם הגה פנטסטי(שאין למצוא היום) מנוע לא רע בכלל עם מומנט יותר בשרני בסל"ד נמוך בהשוואה ל-6 רק הגיר קצת מקלקל עם הילוכים ארוכים והעברה לא חלקה בנסיעה אגרסיבית.האחזקה סבירה בהחלט,ביטוחים זולים ולדבר שמעניין אותך(להלן הקונה ה"ישראלי") האמינות טובה בהחלט וככל הנראה הטובה מבין האירופאיות.

מנסיון-3 שנים עם כמעט 70 אלף ק"מ כמעט ללא תקלות(ולמה כמעט-התקלה היחידה הייתה שמנגנון הכוונון המסעד החשמלי התקלקל).

אין ספק שפורד בכלל והמונדיאו בפרט הם מהמותגים הלא מספיק מוערכים בישראל.

*זה שאני מייחצן את המונדיאו ממש לא קשור לעובדה שהורי מנסים למכור אותה(וזאת כנראה הבעיה האמיתית הסחירות) ולמרות הסחירות הנמוכה ושמירת הערך הנמוכה הצפויה אין להם ספק מה יהיה הרכב הבא שלהם.

turboy

פורסם

אייל כתב:

שנית, אתה יכול לחפש בורה 2 ליטר או אפילו V5 .המחירון שלהן יחסית נמוך, וכך תקבל גולף במחיר מוזל, בתצורה המכוערת שאתה מתעקש עליה ( סדאן ).

אייל, לפעמים, הדבקות שלך במותג VW לא במקום. בהתחשב בדרישות של פותח השרשור, איך לעזאזל אתה חושב שבורה מתאימה, אבל 156 לא? מילא ה-V5 עוד איכשהו מתקרב לפרמטר הכוח, אבל ה2.0 העגלתי? אני לא מצליח לחשוב על פרמטר אחד, חוץ מאולי עלויות אחזקה, שבה הייתי מעדיף בורה על אלפא. ואנחנו רק מדברים "על הנייר".

במציאות? הבורה נשארת הרחק מאחור.

ועוד רגע אני בטוח שאני אשמע תלונות על אמינות האיטלקייה. ה-V5 לא בדיוק מצטיין בתחום הזה בעצמו.

וברצינות, היית מעדיף בורה על 156?

PUG-306 XSI MK2

פורסם

לבורה ולאלפא עלויות אחזקה גובהות ולכן בכלל לא מומלצות לא משנה כמה כוח יש להן וכמה פוזה או מה שלא יהיה

פותח השרשור ביקש רכב חזק אמין וחסכוני לא נראה לי שהבורה והאלפא אמינות או חסכוניות אז שני אלה יכולות לרדת מהפרק

כמו שרשמתי קודם המאזדה היא בחירה מעולה וגם טויוטה היא בחירה מעולה למרות שהיא קצת חלשה

הA4 גם לא באה בחשבון וזאת בגלל אחזקה מאוד מאוד יקרה (צ'מפיון) ואני לא חושב שהיא חסכונית מספיק

יש לך גם את הפורד מונדאו שהוא רכב חביב למרות שיש לו שוק על הפנים יש גם מאזדה 626 רכב מצויין בעל יכולות טובות

בקיצור אני לא חושב שאירופאית/אמריקאית מתאימה לך

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם
אייל כתב:

אייל, לפעמים, הדבקות שלך במותג VW לא במקום. בהתחשב בדרישות של פותח השרשור, איך לעזאזל אתה חושב שבורה מתאימה, אבל 156 לא? מילא ה-V5 עוד איכשהו מתקרב לפרמטר הכוח, אבל ה2.0 העגלתי? אני לא מצליח לחשוב על פרמטר אחד, חוץ מאולי עלויות אחזקה, שבה הייתי מעדיף בורה על אלפא. ואנחנו רק מדברים "על הנייר".

במציאות? הבורה נשארת הרחק מאחור.

ועוד רגע אני בטוח שאני אשמע תלונות על אמינות האיטלקייה. ה-V5 לא בדיוק מצטיין בתחום הזה בעצמו.

וברצינות, היית מעדיף בורה על 156?

דבר ראשון, גולף 2.0 כן מתאימה.

דבר שני, לא המלצתי על VW, אלא רק עצבנה אותי השמרנות של האנשים בנוגע לקניית רכב 5 דלתות, הגולף היא רק דוגמה לכך.

שאר הרכבים (וביניהם 156) לא מתאימים כי אבא של פותח השרשור בן אדם שמרן ויפסול רכבים כאלה על הסף.

להם מתאים רכב יפני או קוריאני טיפה יותר חזק.

בקשר לאמינות של ה V5 ,אתה טועה בגדול. המנוע אולי צורך יותר דלק, ולא מאוד מוצלח, אבל הרכב בהחלט אמין.

בקיצור,אתה לא מציע אלפא לבן אדם שבחר אלנטרה כי היא אוטו מיוחד ביחס ללנטיס.... גם עם זה אתה לא מסכים?

והתשובה היא לא : לא הייתי מעדיף בורה על 156, אבל לא אני זה שקונה כאן את הרכב....

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
שוב תודה לכל המגיבים ולהצעות , מאזדה 323 חוזרת שוב לעניין וזה ברור , למרות שלא כ"כ ריצנו אותה .

הוולוו הוא רכב דיי ישן . אם התכוונו לאותו אחד , עד שנת 97 .

עדיין לא קיבלתי תשובה לשאלה הקודמת , אני מחכה אולי מישהו מכיר , ניסה אותה .

ראיתי שגם פורד מונדאו עד 04 נכנס לתקציב וכן גם אודי A4 עד שנת 02 (לא כולל) .

מישהו יודע האם אפשר להשיג מליסינג (בקניה מליסינג) אודי A4 02+ עד 60K ? אם זה אפשרי בכלל ?

שוב תודה לכל העונים והעוזרים

יעקב

אז אתה יכול גם וולבו S80.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
דבר ראשון, הגולף היא משפחתית, ולמעשה יותר מרווחת ממשפחתיות אחרות כגון קורולה.

מחזק מחזק ושוב מחזק

למרות שגם אני חושב שגולף 2.0 תענה על הצרכים בצורה הטובה ביותר וגם 307 2.0 יכולה להוות אופציה מעניינת, היא מאוד מרווחת ויש לה תא מטען גדול.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

הייתי רוצה בS80 באמת , אבל אין מספיק כסף.

בקשר לכל מה שאמרו כאן , תנו לי להסביר משהו קטן , איך נבחרה האלנטרה .

העניין הוא שלמשפחה שלי לא ממש חסר כסף , אבל בכל זאת יש הגבלות .

עקב כך שאני הוצאתי רשיון , אבא שלי קנה לי רכב ידני , גולף קטנה שתספק אותי .

אבל אני לא רוצה גיר רגיל , לאחר דיבורים רבים הוחלט להחליף את הרכב לאוטו' .

חיפשנו המון זמן רכב שיתאים לי , אבל בתקציב יותר נמוך 40K . יום אחד אמא שלי נסעה לת"א ,בדרך ראתה את האלנטרה 5 דלתות ,והחליטה שזה הרכב שבשבילי . היא ידעה בדיוק איך אני אוהב שהרכב יראה . ובאמת בעזרת אבא שלי ואח שלו הם מצאו אחד במצב מצויין , שנת 04 נראה כמו חדש , אנשים לא האמינו שזה 04 , כמה אנשים שאלו אותי אם זה שנת 08 .

לאחר כשבועיים החלטתי שהרכב ממש חלש , גם יחסית לדגמי 1.6 .

שוב לאחר דיבור רב עם ההורים הם הסכימו שוב להחליף את הרכב .(לרכב ה-5 שלי) .

כן הסיפור עצוב איך שנבחר הרכב , אבל הפעם אני לא רוצה יותר להחליף את הרכב , אני רוצה להתחיל בבנית מערכת ברכב , עם איטום וכל מה שקשור .

בגלל זה אני אישית עכשיו בוחר את הרכב ובגלל זה אני קצת קשה בעניין .

עכשיו אחרי שהבנו למה קנינו אלנטרה 04 אני צריך להגיעה להחלטה איזה רכבים להתחיל לבחון , אני לא יכול לגרום להם להיות עסוקים שבוע בבחירת רכב .

לסיכום הרכבים העומדים כרגעה הם :

אלפה 156 .

מאזדה 626 .

פורד מונדאו.

אלה הראשונים בראש . כמובן שאני ישקול לחזור ל323 שוב , אבל אולי נוכל להביא רכב מליסינג .

אני מחפש אודי 02 מליסינג , מישהו יודע אם יש דבר כזה ? אם אין ומישהו יודע זה יכול מאוד לעזור לי כי זה מה שאני מתרכז בוא בזמנים אלו .

תודה וסליחה על החרפון ושיגוע השכל (החפירה הנ"ל וכו' ...)

שבת שלום , תזכרו היום בערב , מי שנוהג לא שותה !

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

אייל כתב:

בקיצור,אתה לא מציע אלפא לבן אדם שבחר אלנטרה כי היא אוטו מיוחד ביחס ללנטיס.... גם עם זה אתה לא מסכים?

אם הדרישות שלו הן לרכב בעל שוק אדיר, מוניטין אמינות מרהיב, ועלויות אחזקה זולות, אז לא, אני לא אמליץ לו על אלפא.

אבל, במקרה כמו זה, כשהדרישות הן לרכב חזק (הכל יחסי, כמובן), מאובזר ויפה, עם ביטוח סביר, צריכת דלק לא בשמיים ומשנתון 99 ומעלה, נראה לי שה-156 קולעת למטרה. אם פותח השרשור מוכן להתפשר על עלויות אחזקה גבוהות יותר, ואולי ביקור או שניים יותר במוסך, לא נראה לי שהוצע רכב יותר מתאים (אבל זו דעתי כמובן).

PUG-306 XSI MK2

פורסם
אייל כתב:

אם הדרישות שלו הן לרכב בעל שוק אדיר, מוניטין אמינות מרהיב, ועלויות אחזקה זולות, אז לא, אני לא אמליץ לו על אלפא.

אבל, במקרה כמו זה, כשהדרישות הן לרכב חזק (הכל יחסי, כמובן), מאובזר ויפה, עם ביטוח סביר, צריכת דלק לא בשמיים ומשנתון 99 ומעלה, נראה לי שה-156 קולעת למטרה. אם פותח השרשור מוכן להתפשר על עלויות אחזקה גבוהות יותר, ואולי ביקור או שניים יותר במוסך, לא נראה לי שהוצע רכב יותר מתאים (אבל זו דעתי כמובן).

עם ביטוח סביר אבל להסתדר זה לא הדבר הכי חשוב , הדרישות הם שאר הדברים שרשמת מאובזר חזק יפה וצריכת דלק מומצעת למנועים חזקים , לא יותר מזה .

חוץ מזה יום ראשון קבעתי עם מישהו להרגיש את חווית הנסיעה ב 156 , רק הרכב הוא קצת יקר .

השנתון המקסימלי שאפשר להשיג בעזרת הרבה בילבולי שכל , הוא 01 .

ומחר ננסה שנתון הרבה יותר גבוהה 04 , יש הרבה הבדלים בין השנים הללו ?

שוב תודה ושבת שלום.

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

קודם כל, 156 משנת 04 תעלה באזור 110-120 (אל תתפוס אותי על האלפייה, הרבה זמן מאז שהסתכלתי במחירון).

שנית, אם אני לא טועה, עד שנת 2000/2001 המנוע 2.0 הינו T.S (כ-150 כוח סוס) ואילו לאחר מכן הוא JTS (כ-165 כוח סוס). לעומת זאת, הדגמים המוקדמים נחשבים לבעלי התנהגות עדיפה.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

עוד רכב לבחון , תודה רבה מקסימים =) יש כ"כ הרבה רכבים לבדוק אבל בנתיים אני עדיין מתקעקש(ולא יודע למה) למצוא איזה אודי A4 שני 02+ באיזה סוג של מכרז או ליסינג כלשהו .

מישהו יודע האם בליסינג מוחרים את הרכב הנ"ל.

בקשר למידע תודה רבה יבין אתה עוזר לי הרבה וחוסך המון אנרגיה בעזרת הידע שלך .

לילה טוב

יעקב

פורסם

שוב שלום ,

היום נהגתי על האלפה , ממש מכונית עם עיצוב מיוחד .

הנהיגה הייתה חלקה , אוטו חזק אבל אני לא אוהב את העיצוב אישית , אני חושב שהפנים של הרכב ממש מכוערות . לא מבין ממה אנשים כ"כ מתלהבים הרכב הזה , שורה תחתונה - זה לא הרכב שאני מחפש .

חוץ מזה שהבנתי שהרכב ממש מעל ה60K .

בקשר ל A4 מליסינג , לא מצאתי שום אחד כזה , הכי קרוב שמצאתי היה A6 שנים 07-08 שגם מליסיניג עלות מעל ה 200K .

אני נוסע לראות מונדאו 03 ביום רביעי . מקווה לטוב .

מאזדה 626 אני מקווה לנסוע בה בקרוב , אבל שמתי לב לעציצוב השונה בין השנים 99-01 לבין 02+ האם יש הבדלים גדולים גם במונע או בדברים אחרים ?

הA4 עד שנת 01 חזקות כמו הA4 02+ ?

שוב תודה על כל העזרה.

לילה טוב

יעקב

• תוכן חדש...