Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

FIAT X1/9 -VS- GSXR1000-VS-ZX10R-video

doront5
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

bagira/יניב

עד כדי כך אין לך מה לומר?

אתה מבזבז את זמנך,או שמשעמם לך עד כדי-כך,שאתה נובר ברשת באובססיביות.

ואתה מתרץ זאת בתור צ'ופר עבורי?

אדם חכם אמר פעם:"אם אין לך מה לומר, עדיף שתשתוק ".

REMF1

• תגובות 129
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בקשנו אין ספור בקשות ממנהלי הפורום לנעול, אבל לצערנו נעננו בשלילה

והנושא כל יום מוקפץ (OK נכנע חינכתם אותנו)

יש מספרי רכבים בסרטונים (שהועלו ללא רשות וקרדיט לפורום שממנו נלקחו)

אז בבקשה אולי ניתן לנעול או למחוק לאלתר את הסרטים?!

או לחילופין, להשאיר את הנושא כת'רד דביק למען יראו ויראו שכאן בקארז פורום כולם צדיקים

ואף אחד לא עובר על חוקי התנועה :arrow:

[URL="http://www.scale-forum.com/"] [/URL]הלחץ של הילדים היה חזק עליי, הלכה הS4 חזרנו שוב לאסתי (: [U][COLOR=#22229c][b][url=http://www.facebook.com/album.php?aid=2009172&id=1346995126&page=2#/profile.php?id=528377437&ref=name]facebook....[/url][/b][/COLOR][/U] [U][URL="http://www.mekusharim.co.il/AlbumViewAll.aspx"][/URL][/U]

פורסם
בקשנו אין ספור בקשות ממנהלי הפורום לנעול, אבל לצערנו נעננו בשלילה

והנושא כל יום מוקפץ (OK נכנע חינכתם אותנו)

יש מספרי רכבים בסרטונים (שהועלו ללא רשות וקרדיט לפורום שממנו נלקחו)

אז בבקשה אולי ניתן לנעול או למחוק לאלתר את הסרטים?!

או לחילופין, להשאיר את הנושא כת'רד דביק למען יראו ויראו שכאן בקארז פורום כולם צדיקים ואף אחד לא עובר על חוקי התנועה :arrow:

שמתי לב שהסרטון הורד דווקא.

ובמקומו הכתובת:

[כאן היה קישור לסרטון ב-Youtube שהורד לבקשת המשתמש

רציתי לומר לך שהמשפט המודגשׁ(בשחור), הוא אחד ההזויים (החזקים ) בת'רד הזה....

REMF1

פורסם

כל מילה שאני אוסיף תהיה טחינה של עוד מים (כבר טחנתם את כל הכינרת).

אבל אני אחווה את דעתי בכל מקרה:

1) מה שהחבר'ה בסרטון עושים זה אולי הדבר היותר בטוח שאני ראיתי לפחות בזמן האחרון.

2) אני גר בבת-ים, תנסו לנסוע בבת-ים בשעות הערב, הרבה יותר מסוכן (ערסים שחותכים עם ההונדה\הלאנסר שלהם על ימין ועל שמאל, עוברים באדום, נכנסים לכיכרות מהכיוון ההפוך בכוונה).

לעומת זאת,

מה שנעשה בסרטון זה רייס בכביש פתוח בשעות הלילה המוקדמות המאוחרות מאד כאשר התנועה היא דלילה.

3) כפי שכבר אמרו, תמיד אפשר להצטדק ולומר שזה לא משנה את העניין אבל זה כן. זה מראה על התחשבות כלשהיא.

4) אני רק יכול לקוות שהם באמת חשבו על המעשה עד הסוף ובדקו שאין מכוניות בכביש (הייתה אחת מימין אבל במכוניות אני מתכוון רבים משמע - יהיה צורך בתמרון כלשהוא ולא בנסיעה בקו ישר).

5) כל החכמים שמראים כמה תאונות היו, רובם לא קשורים במהירות אלא בחוסר ניסיון\התפרעות\שכרות וכו'.

6) המורה שלי לאזרחות בתיכון אמר לנו פעם "לא משנה כמה תנסו, בכל יום תעברו לפחות על 20 חוקים, בין אם אתם יודעים ובין אם לא", אז כל אחד שבא ואומר "זה מטורף" "כלאאאאא", אז לא. ממש לא. תשפטו את עצמכם ואז תשפטו את החבר'ה האלה, כי ברגע שאתם נוסעים על איילון ב-120 באמצע היום או שאתם נוסעים על 70 בעיר הסיכוי שתהרגו מישהו גבוה הרבה יותר.

7) ועדיין, לעומת כל מה שאמרתי, אני לא מצדיק את המעשה הנ"ל. עפ"י הסרט ניכר כי היה ניתן למצוא מקום\זמן יותר טוב לעשות את ה"בדיקה" שהם רצו.

8 ) אני רק יכול לשמוח שלא קרה כלום ומקווה שגם לא יקרה.

ודבר אחרון,

האנשים היחידים שניתן לאשים אותם במקרה הזה הם לא האנשים שנסעו ברכב, אלא דווקא אלה שיושבים בממשלה ובבית הנבחרים שלא בוחרים לעזור ולתרום ולמנוע ממקרים כאלו לקרות (דבר כמו, לא להקשות על אנשים שמעוניינים לקיים מירוצים במנחת בערד, הקצאת תקציב או אפילו רק שיקנו הרשאת בנייה [אני בטוח שיש משקיעים שרואים בבניית מסלול מירוצים הזדמנות]).

זהו,

אחרי קריאה מעמיקה של 9 דפים לא מעניינים בעליל זוהי תשובתי להכל.

סופ"ש נעים,

נאור.

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם
1) מה שהחבר'ה בסרטון עושים זה אולי הדבר היותר בטוח שאני ראיתי לפחות בזמן האחרון.

2) מה שנעשה בסרטון זה רייס בכביש פתוח בשעות הלילה המוקדמות המאוחרות מאד כאשר התנועה היא דלילה.

3) כפי שכבר אמרו, תמיד אפשר להצטדק ולומר שזה לא משנה את העניין אבל זה כן. זה מראה על התחשבות כלשהיא.

4) אני רק יכול לקוות שהם באמת חשבו על המעשה עד הסוף ובדקו שאין מכוניות בכביש

5) כל החכמים שמראים כמה תאונות היו, רובם לא קשורים במהירות אלא בחוסר ניסיון\התפרעות\שכרות וכו'.

6) המורה שלי לאזרחות בתיכון אמר לנו פעם "לא משנה כמה תנסו, בכל יום תעברו לפחות על 20 חוקים, בין אם אתם יודעים ובין אם לא", אז כל אחד שבא ואומר "זה מטורף" "כלאאאאא", אז לא. ממש לא. תשפטו את עצמכם ואז תשפטו את החבר'ה האלה, כי ברגע שאתם נוסעים על איילון ב-120 באמצע היום או שאתם נוסעים על 70 בעיר הסיכוי שתהרגו מישהו גבוה הרבה יותר.

7) ועדיין, לעומת כל מה שאמרתי, אני לא מצדיק את המעשה הנ"ל. עפ"י הסרט ניכר כי היה ניתן למצוא מקום\זמן יותר טוב לעשות את ה"בדיקה" שהם רצו.

8 ) אני רק יכול לשמוח שלא קרה כלום ומקווה שגם לא יקרה.

על כל מה שאמרת,נאמר כבר :"בקארז פורום כולם צדיקים ואף אחד לא עובר על חוקי התנועה :arrow: "

ודבר אחרון,

האנשים היחידים שניתן לאשים אותם במקרה הזה הם לא האנשים שנסעו ברכב, אלא דווקא אלה שיושבים בממשלה ובבית הנבחרים שלא בוחרים לעזור ולתרום ולמנוע ממקרים כאלו לקרות (דבר כמו, לא להקשות על אנשים שמעוניינים לקיים מירוצים במנחת בערד, הקצאת תקציב או אפילו רק שיקנו הרשאת בנייה [אני בטוח שיש משקיעים שרואים בבניית מסלול מירוצים הזדמנות]).

אין לך על מי לבנות- ועל כך אני מוריד את הכובע בפני IDRO. אין למה לחכות

הם ספורטאים כמו כל ספורטאי שמכבד עצמו. לכן השלטון חייב להתייחס אליהם כמו לספורטאים.

הבעיה שכאן נכנסת למשוואה המכונית, ומישהו (בשלטון)חייב לאכול מהעוגה, אז ממשיכים לריב.

מישהו רוצה כסף(הרבה מאוד כסף).

זהו,

אחרי קריאה מעמיקה של 9 דפים לא מעניינים בעליל זוהי תשובתי להכל.

סופ"ש נעים,

נאור.

תשובות שלי באדום.

בינתיים-תפנו את הנתיב השמאלי...

REMF1

פורסם

הם ספורטאים כמו כל ספורטאי שמכבד עצמו. לכן השלטון חייב להתייחס אליהם כמו לספורטאים.

חח.. ממש ספורטאים. כל ילד יכול לשים את הרגל על הדוושה ולנסוע מהר בכביש ישר.

פורסם

חח.. ממש ספורטאים. כל ילד יכול לשים את הרגל על הדוושה ולנסוע מהר בכביש ישר.

זו טעות נפוצה. :x

הא ושכחת את ההמשך...ואז ההורים שלו קונים לו מצבה משיש איטלקי.:roll:

ועכשיו ברצינות.

זה לא חוכמה לנהוג מהר, אך לא כל אחד יודע איך.

יש לדעת כיצד להאיץ, מתי לבלום,לאמוד מרחקים, מראות, צמיגים נכונים(+לחצים) גיר נכון,

העברת הילוכים בסל"ד הנכון(בכל רכב זה שונה)= טכניקה, מעבר תקין בין נתיבים(אם אתה על כביש ציבורי).

אפילו להאיץ מעמידה : 0 ל 400 מטר ומעלה, זו אומנות בפני עצמה.

וישנם עוד מספר פרמטרים-בינהם ניסיון. זו פשוט תורה בפני עצמה.

gsk , אשיב לך כפי שאמרתי ל bagira :

אדם חכם אמר פעם :" אם אין לך מה לומר, עדיף שתשתוק".

REMF1

פורסם

gsk , אשיב לך כפי שאמרתי ל bagira :

אדם חכם אמר פעם :" אם אין לך מה לומר, עדיף שתשתוק".

REMF1

אז למה את מדבר(או יותר נכון כותב, שלא תהפוך לציני פתאום)? :roll: אתה טוחן עוד ועוד ועוד את אותה הודעה על גבי 9 דפים.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הוא מוביל את השרשור הזה עם 16 הודעות.:roll:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לכל אלה שחושבים שהם "מקדמים" ו"עוזרים" לתחרויות הדראג,

לדעתי אם תפסיקו להתווכח ולענות לאלו שלא מסכימים איתכם יהיה לכולנו טוב יותר.

וככל שהת'רד הנ"ל ייעלם מהר יותר, יהיה גם כן טוב יותר.

אז תפסיקו להתווכח, תפסיקו לענות לכל אותם "צדיקים" והת'רד ייגמר.

שיהיה לכולכם שבוע מהנה.

TIG Motorsport - כשחלומות ומציאות נפגשים

רחוב החורטים 6, חולון. 03-5566608

http://www.tig-motorsport.com

• תוכן חדש...