Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפי הכותרת ניתן להבין שמדובר בפיג'ו 407, אבל לא היא לא עוברת מתיחת פנים אלא מקבלת דגם חדש שאולי (אני מקווה שכן) תגיע לייצור.

תסתכלו:

נכון שזה מדהים?

שוב אני מקווה שתגיע ליצור

פורסם

על פי מה שאני יודע הדגם היחיד שהיו לו 4 דלתות שנפתחות בצורה כזו היתה ה- sm לימוזינה-

Citroen-SM_Presidential_1972_thumbnail_02.jpg

והיא היתה לפני הרבה זמן. אני יודע שגם לפני כחצי שנה-שנה מרצדס הלכו ועשו מה שיצרן אמריקאי (לא זוכר איזה) והפכו את הדלתות (האחוריות) וכך הפכו אותה לארבע דלתות, אבל היחוד של ה- sm ודעת של ה-407 הזו שכרגע היא קונספט (למירב ידיעתי) נשאר של פיג'ו-סיטרואן

פורסם

אתם אומרים שהיא לא תגיע לייצור על סמך משהו? כי יש כ"כ הרבה קבריולטים מסורבלים הרבה יותר שהגיעו לייצור והצליחו יופי.

הפיג'ו מדהימה (גם ה-407 הרגילה בלי שום קשר) והקבריולה בכלל.

אבל אבל אבל אבל אבל למה "מקרנה" ? :?

Pajero, Clio

And my spectacular Megane:king:

פורסם

הסיבה בשלה מכוניות קונספט, כמו זו, לא מגיעות לייצור סידרתי, היא פשוטה. מרכב קבריולה כזה מחייב חיזוקים כבדים ויקרים בכדי שלא יתעוות בנסיעה. למעשה מדובר בצורך לתכנן מכונית חדשה לגמרי. פשוט יקר מאוד, עם סיכויי רווח אפסיים. לכן המכונית תישאר קרוב לודאי כמכונית תצוגה. גם אם תיוצר, תישא קרוב לודאי תג מחיר אסטרונומי.

פורסם

המחיר יהיה אסטרונומי, זה בטוח.

הגוף כבר בנוי ויש מכונית אחת נוסעת אז זה אומר שהרכב עובד כשורה.

אני מקווה שהיא תגיע לייצור גם אם המחיר יהיה בשמיים כי בטוח שיש את הבודדים שקונים מכוניות סתם כי בא להם.

פורסם

אולי לא הובנתי, העובדה שיש מכונית אחת והיא נוסעת, עדיין לא אומרת שעלויות ייצורה גבוהות מכדי כדאיות ייצור ( חלק ניכר ממכוניות הקונספט הן כאלו ). גם אין בכך כדי לומר שהיא מתאימה לייצור המוני, גם בענין זה מרבית מכוניות הקונספט חולקות את אותו גורל.

פורסם

מי שרצה קבריולט עם 4 מקומות ויש לו כסף - קונה בנטלי.

את זה הם לא יצליחו למכור, כי המחיר לא יהיה רחוק מהבנטלי.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

גם אם זה נוסע ולא מתפרק, תחשבו מה יקרה לנוסעים במקרה של תאונה (רמז - בלנדר). כדי להביאו לייצור סדרתי צריך שגם יעמוד בתקני בטיחות אירופאיים מחמירים.

ועוד סיבה שאני חושב שבטוח שלא יגיע לחנויות - הדגם מבוסס על פז'ו 407 הנוכחית. בקרוב תצא סיטרואן C5 חדשה, ואני מאמין שזמן קצר לאחריה תצא פז'ו 408, או איך שלא יקראו לתועבה הזאת. אין טעם לחברת בת של PSA לפתח רכב על פלטפורמה מיושנת.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אין לרכב הזה קורות B אפילו. רק גג גדול מתקפל שרובו מורכב מחלונות זכוכית. במקרה של התהפכות מה ישאר מהנוסעים?

פורסם

הפטנט עצמו מדהים, והרכב נראה מעולה.

אבל, ויש אבל גדול...

המכונית לא תגיע לייצור, יקר-מסובך-קהל יעד מצומצם-בטיחות ואני מניח שיש עוד סיבות.

כמו כל מכונית קונספט, יש רק מכונית אחת.

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

שוב אני אמרתי שאני מקווה שתגיע ליצור, זה לא אומר שהיא תגיע.

מבחינה בטיחותית, קורה B אם לא שמתם לב עברה מאחורי המושבים האוחריים ויש לה כריות אוויר בהתאם לתצורה הזו.

מבחינת עלות, כן נראה שהיא תעלה הרבה מאוד אבל יש תקווה קטנה, סביר להניח שהם מנסים לרמוז על משהוא שיוצג בעתיד (קבריולט) בגלל שהם הציגו את הc5 ואת ה-407 אז לכו תדעו מה שורה.

• תוכן חדש...