Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וכמובן שבת שלום.

 

שמי שי שלום הנני חייל בצה"ל, והנה הסיפור שאני מספר.

סבא שלי במצב בריאותי לא טוב ולכן העברנו אותו לבית אבות של יהודים באנגליה, עכשיו לסבא שלי יש טויוטה קורולה שנת 96 בקושי עם ק"מ ובמצב מצויין.

 

עלה לי הרעיון במוחי לייבא את המכונית לארץ, עכשיו מכיוון שאם נמכור את האוטו לא נקבל עליו את מלוא התמורה, אם נעשה זאת זה יהיה מתוך סנטנטליות ומכיוון שזו אופציה מעולה לאוטו לי ולאחותי.

 

עכשיו האם אפשרי לייבא לארץ אוטו עם הגה בצד ימין, ובנוסף לכך מה הן העלויות הקשורות מבחינת ביטוח העברות וכו', וכן ערכתי חיפוש ולא מצאתי מידע.

 

עמכם התודה ושוב שבת שלום שי

  • תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפי דעתי אפשר לייבא רכב כשההגה בצד ימין,תשאלו את אייל ברקוביץ איך הוא ייבא את היגואר שלו,ההגה בצד ימין

פורסם

אי אפשר לייבא רכב עם הגה ימני לארץ. כן אפשר להביא רכב עם הגה ימני לביקור בארץ (לתקופה של עד חצי שנה). כנראה זה מה שברקוביץ' עשה (עם הבנטלי שלו אגב, לא יגואר).

"ai motoare capul doare"

פורסם
אפשר להביא רכב לביקור גם אם אני גר בישראל?

 

גם אם הדבר היה אפשרי, הרי שלא חסכת כלום, כיוון שאתה נדרש להפקיד במכס את מלוא ערך המיסים המלאים שהרכב היה אמור לשלם. אם לא תוציא את הרכבהבתום תקופת הביקור יחלטו את הכסף, ועדיין תצטרך להוציא את הרכב. בנוסף, אתה נדרש ע"י המכס לבטח את הרכב במחירו הראלי והמלא (כולל המיסים) בישראל.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

שלום,

 

אני בטוח אם חוקי או לא לייבא רכב אם הגה בצד ימין או לא אבל אסור לייבא מכונית שגילה מעל שנתיים כך שזה לא משנה אם ההגה בצד ימין או לא במקרה שלך.

פורסם

מישהו כאן יודע למה אסור ליבא מכונית מעל גיל שנתיים לארץ ?

מה כ"כ פג במכונית אחרי שנתיים ?

 

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

הרעיון שעומד מאחורי זה הוא שלא ימלאו את הארץ במכוניות מלפני 4-5-6-7-8-9-10-11-12-13 וכו' שנים כדי לחסוך בעלות הקניה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

וחבל5



 

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

 

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אפשר ועוד איך לייבא רכב מעל שנתיים וחצי.

באיזור תל אביב ובת ים יש ב.מ.ו. סידרה 3 קופה 95-98 (לא יודע איזה מנוע) בצבע כסף עם הגה ימני ומספר של חו''ל.

איך את מסבירים את זה?

פורסם

לייבא פירושו לקבל מספר רישוי ישראלי.

רכבים דיפלומטיים מאושר להם להיכנס לארץ אולם אין אפשרות למוכרם בארץ.

בעבר היה פטנט מכירה של "מפספורט לפספורט" ובואופן כזה החליפו ידיים רכבים זרים לתושבים זרים, אולם גם זה כבר לא קיים היום.

 

תייר עם מספר זר - נכנס לארץ לתקופת ביקור של עד חצי שנה. בזמן הביקור הוא מפקיד במכס את שווי המיסים של הרכב. אם לא יצא בזמן - המיסים יהפכו ל"קנס" על איחור ביציאה, ועדיין הרכב לא יוכל לקבל רישוי בישראל ולפיכך לא יוכל להמכר כאן.

 

בנוסף, תושב חוזר יכול להביא איתו לארץ רכב מעל שנתיים (נדמה לי שעד גיל 4 או 5 שנים), בתנאי כמובן שהרכב עומד בדרישות התקינה של ישראל - לפיכך רכב עם הגה ימני לא יוכל להיות מיובא כיוון שאינו בדרישות התקן של ישראל.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אתם טועים, אם סבא שלך כתושב חוזר, או עולה חדש יירצה ליבא את רכבו הוא יוכל, יש בארץ מספר רכבים עם הגה ימני גם אספנות.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.


×
×
  • תוכן חדש...