Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעייה בבורה ורציתי להתייעץ אתכם מה לעשות/ למי לפנות (אזור יבנה והערים מסביב) והאם מישהו נתקל בבעיה הזו בעבר.

ביום שני בבוקר האוטו לא נתן סטרטר אלא רק לאחר משחק של כ 5 דקות עם המפתח וכל מיני נסיונות לנענע את האוטו וכו' הוא הניע,

והיום זה קרה שוב (לאחר מספר הנעות רגילות ביומיים שעברו) והניע שוב אחרי 10 דקות של נסיונות הנעה.

כאשר נותנים סוויץ כל הנורות נדלקות כרגיל ושנותנים סטרטר אין שום תגובה.

* המצבר הוחלף לפני כשבועיים ולא נראה לי שהבעייה ממנו יש רדיו והכל ושיש סטרטר הוא חזק.

* הקודן מנתק רק את הזרמת הדלק וגם לא נראה לי שממנו הבעייה.

* נורית האימבולייזר נדלקת ונכבת (נורמלי) אז כנראה שגם זה לא מזה.

* הדקי המצבר מהודקים.

תודה לעוזרים

פורסם

אם משחק עם המפתח גורם להתנעה כנראה שהסוויטש לא תקין, אני לא יודע אם יש אפשרות להחליף רק את הרכיב הפנימי שמכיל את המגעים.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

בדוק אם לסטרטר שלך יש ממסר מתח. יכול להיות החיבורים עליו רופפים, ולכן הבעיה.

זה קרה לי באוטו הקודם. אחרי שחיזקתי את ההדקים, הבעיה לא חזרה.

אם לא, לדעתי הבעיה היא במיגון הרכב.

משכנתא זה קל

פורסם

אם לא, לדעתי הבעיה היא במיגון הרכב.

במיגון כמו שהבחור מתאר צריך להיות סטרטר אבל לא להניע , במקרה פה אין סטרטר

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

בדקת האם בזמן שאתה נותן סטרטר במפתח האם יש + בפקודה בסטרטר?

הסטרטר נמצא על הגיר (אם אתה עומד ממול הרכב) צד ימין קדימה.

ה פקודה מחוברת בפלג עם מגע אחד (כמדומני)

פורסם
יש לי בעייה בבורה ורציתי להתייעץ אתכם מה לעשות/ למי לפנות (אזור יבנה והערים מסביב) והאם מישהו נתקל בבעיה הזו בעבר.

ביום שני בבוקר האוטו לא נתן סטרטר אלא רק לאחר משחק של כ 5 דקות עם המפתח וכל מיני נסיונות לנענע את האוטו וכו' הוא הניע,

והיום זה קרה שוב (לאחר מספר הנעות רגילות ביומיים שעברו) והניע שוב אחרי 10 דקות של נסיונות הנעה.

כאשר נותנים סוויץ כל הנורות נדלקות כרגיל ושנותנים סטרטר אין שום תגובה.

* המצבר הוחלף לפני כשבועיים ולא נראה לי שהבעייה ממנו יש רדיו והכל ושיש סטרטר הוא חזק.

* הקודן מנתק רק את הזרמת הדלק וגם לא נראה לי שממנו הבעייה.

* נורית האימבולייזר נדלקת ונכבת (נורמלי) אז כנראה שגם זה לא מזה.

* הדקי המצבר מהודקים.

תודה לעוזרים

יש אימובילייזר מקורי במפתח, אולי הוא נדפק או יצא מאיפוס?

תנסה עם המפתח הרזרבי...

פורסם

סובארו DL 82 אותה הבעיה בדיוק התחילה לי בשבועים האחרונים כל הזמן אינ צריך לשחק שעות עם המפתח הרדיו עובד הנורות נדלקות אבל אין סטרטר

פורסם

אם הציפ במפתח "התקלקל" תהבהב נורה בלוח שעונים , הנורה ניראית כמו מפתח ורכב.

אם היא נדלקת בזמן הדלקת הסוויץ ונכבית אחרי מספר שניות אז האימובילייזר זיהה את המפתח.

יחידת האימובילייזר המקורית משולבת בלוח בשעונים בבורה.

• ספונסר פורום
פורסם

אין לי רעיון ספציפי לתקלה הזאת מאחר וזה לא מקרה שכיח ,

האפשרויות הינם לדעתי ,זה או חיישן רב פעולות בתיבת ההילוכים (אם הרכב אוטו)תפקידו לזהות ניוטראל

אם יש היסטוריה של ערבוב של מים ושמן בגיר אז הסבירות שהוא תקול היא מאד גבוהה ,

ממסר מתנע שנמצא מאחורי בית הנתיכים מספרו 119 ,או תקלה במתג ההתנעה עצמו .

ואני בכל זאת גם מאמין שהבעיה הינה איזה מיגון ישן שמותקן ברכב (בין אם אתה יודע או לא )

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

גם למקצוען יהיה קשה לאתר התקלה כשהרכב מניע בסדר וזה יהיה די מהיר לאתרה כשהרכב לא מניע.

גש אל חשמלאי רכב ודיאגנוזסט טוב "S.O.S" שברח' העבודה 15 א.ת קלה אשדוד, טל' 08-8524024

או 052-5655501 ושמו דוד. הוא מקצוען, אמין, הוגן ומחיריו סבירים מאוד.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

לי הייתה אותה בעיה בדיוק אבל שגם גרמה לרכב להכבה מעצמו מדיי פעם.

הבעיה הייתה בממסר ההצתה.

בנוסף אם ברכב קיים קוייל הצתה מומלץ לבדוק אותו גם .

יכול מאוד להיות שגם הלך לך הסטארטר , סה"כ הרכב בן 6-7 כבר זה לא משהו נדיר שרכיב הולך.

פורסם

יכול מאוד להיות שהלך הסטרטר נזכרתי עכשיו שלפני כשבועיים אבי נתן סטרטר בטעות כשהמנוע היה מונע

(פעם רשונה שזה קרה לו הוא לא עשה את זה הרבה...)

אז אולי זה דפק את הסטרטר

אבל מה שמוזר שאין איזה רעש של פק או משהו מכיוון המנוע בזמן שנותנים את הסטרטר

• תוכן חדש...