Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריך עזרה בקשר לרכב. 20-25k.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. אוקיי, אני מחפש כבר רכב הרבה זמן ואיבדתי את הראש.

זה התחיל עם פג'ו 205, קפץ ל-306, אחרי זה להונדה האצב'ק, קולט ואז גם מאזדה לנטיס.

מה לעשות? אני לא יודע מה להחליט וכל הזמן שומע מאנשים דברים אחרים.

אז אני צריך ממכם עזרה!

כמה פרטים כדי שתוכלו בבקשה לעזור לי:

אני נהג חדש. זה יהיה רכב ראשון בעזרת השם.

הרכב ישמש לנסיעות עירוניות ובין עירוניות (נס ציונה-ראשון וכו', מרחקים לא ארוכים).

חשוב לי שיהיה רק גיר רגיל, כי אני אוהב את זה. אוטומט משעמם אותי.

חשוב שהרכב יהיה אמין, לא שותה הרבה דלק, חלפים נגישים וכו'.

אז בבקשה ממכם, עזרו לי !

בברכה, אלעד(יקו).

פורסם

אם תוכל לוותר על מראה ספורטיבי (קולט, האצ'בק וכו..) ולהשאר עם אמינות תחפש סובארו אימפרזה 1996 או סוזוקי באלנו מאותה השנה.

תמצא במצב טוב (מפרטי, מטופל, מס ק"מ סביר) ותהנה מרכב ראשון טוב ואמין. לא כדאי להגביל את אצמך רק על דגם אחד

אני לא ממליץ על מיצובישי סופר לנסר או מאזדה לנטיס רק בגלל ביטוח יקר מאוד לנהג חדש (לקולט ולהונדה עוד יותר יקר). אם זה לא מפריע לך -קח גם את אלה בחשבון.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

פיאט פונטו 2001

רכב מעולה, חסכוני, בטיחותי, זול מאוד לקנייה ולאחזקה, ידני כמובן

ושנת יצור לדעתי הכי חדשה שתוכל לממש בתקציב כזה.

לטעמי הוא רכב יפייפה.

תמצא לך עם כמה שפחות ק''מ

הנה, מצאתי לך כמה:

http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicDetails.php?CatID=1&SubCatID=1&CarID=568633

http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicDetails.php?CatID=1&SubCatID=1&CarID=596108

שיהיה בהצלחה=]

פורסם
אם תוכל לוותר על מראה ספורטיבי (קולט, האצ'בק וכו..) ולהשאר עם אמינות תחפש סובארו אימפרזה 1996

סובארו אימפרזה שנת 96 במחיר של 20-25K ?:shock:

לא ניראה לי ובמיוחד לא בק"מ טוב, ידיים ושאר ירקות.

בקיצור אין חיה כזאת אבל אם מחפשים מספיק אולי יתמזל מזלך!

יש לי סובארו אימפרזה(גרנד לאונה אם אתם מתעקשים) מודל 95 אוטומאטית אחרי הכל למרות שרציתי ידנית אבל

אני מוכרח להודות שאני מרוצה מאוד מהתנהגות הכביש, האחיזה, רעש המנוע המדהים לדעתי של מנוע הבוקסר

ולדעתי שווה את הקנייה.

תחפש גם מודל 95 אני קניתי בK23 עם 152 ק"מ יד 3 שזה נחשב טוב, אני מאמין שאם תחפש טוב אתה תמצא ושוב אני ממליץ

מאוד על הרכב גם מבחינת כייף(עד כמה שאפשר מאוט' ומהרכב הזה :roll:) וגם מבחינת הכוח והאמינות.

בהצלחה :-)

פורסם

אני לא ממליץ בלנו, לא כי היה לי אלא כי כל מי שאני מכיר שהיתה לו בלנו מכר כשהתחילו הבעיות אז אם אין רכב מאוד מטופל אל תקנה.

205-היא החירה מעולה, גיר ידני, פשוטה, חלפים בשפע, אם אתה קונה אותה עוד נשאר תקציב לעוד דברים.

ZX-בחירה מעולה, היתה לי כזו ואני מאוד נהינתי, שוב כאשר אתה קונה אותה נשאר כסף לדברים אחרים.

סקסו- מנועים 1.1 או דיזל חלשים, 1.4 מעולה מאוד כדי.

AX- גם מנוע 1.1 מטיס אותה באוויר והיא מאוד זולה.

с15-מסחרית זולה וטובה גם רנו אקספרס היא החירה טוב.

נתתי לך כתה מכוניות שיהיו זולות וטובות שיהיה בהצלחה ותעדכן בקשר לקנייה שלך.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מקפיץ במקום לפתוח דיון חדש

אני גם מחפש רכב בתקציב הנל אבל המטרות והדרישות שונות, אני צריך רכב בעיקר לנסיעות עירוניות (ת"א) ולכן חשוב גם שיהיה קטן,אוטומטי ומאוד אמין, על צריכת הדלק בו נגיד אני מוכן להתפשר כי גם ככה לא נוסע הרבה.

חשבתי על דייטסו סיריון 99 בערך מה אתם אומרים?

"ישמור אותי האל מפני האמונה"

• תוכן חדש...