Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עדיין לא שמעת את הספייס אצלי על הג'נסיס, לפני זה כשהסט היה מחובר פסיבית באמת חשבתי שחסר לי גבוהים, ועפילו קניתי קבלים בשביל לחתוך את הסופר טויטר העתידי (ד"א הסיז מעלה אבק בבית :wink:) , וכשעברתי לחיבור אקטיבי אני מרגיש שמבחינת היי- פשוט מושלם. לטעמי לפחות.

עוד עובדה על קח שקרוסים פאסיביים רק הורסים את הסאונד! אני שמח שזה הסתדר לך בוריס [=

הכוונה שלי במשפט ההוא לא הייתה להעביר ביקורת על הטוויטרים שלך ספציפית..

אלא להראות ליהודה היקר שיש מוצרים לא מושלמים אבל יש אנשים שיעדיפו דווקא אותם.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מנואל , אין לי בעיה עם העובדה שאתם אוהבים מתכתי פחות טוב , אני רק כעסתי שמישהו בא ומתחיל לצרוח על הערה שלי לגבי הבורות , גם לאייל עם ההורנים אני חושב שיש בור , זה אינו מפחית מהעובדה שגם לדעתי (ולא לא שמעתי אותם ) זה סט שאם כוון נכון ישמע כמו מליון דולר . אם אתה אוהב את הטוויטר של פוקאל אין בעיות , אני חושב אחרת על פוקאל , וסיז הוכיחו כמוני.

לGTI980 חלק מהעובדה שהיום הם לא צורחים זה לא רק בגלל הביאמפ , אלא זה הרבה בגלל המגבר . מגברים רגילים , הם מגברים שהופכים את הסאונד ליותר מידי בהיר ולפעמים זה פוגע בסטים שהם עצמם די בהירים . ברכב בגלל העובדה שהם עובדים עם מודולציה העובדה הזו יותר חזקה אלא אם כן זה מגבר שתוכנן היטב ובוצע היטב עם רכיבים מעולים .

לשם ניסוי תקח מגבר אחר , תוריד לו את הגיין כך שיהיה באותה רמה כמו הגנסיס , ותראה אם אתה צריך קבל או לא . אני לפחות אשמח לשמוע את תוצאות הבדיקה

ושלא תבין לא נכון, אין כאן שום ביקורת על הטוויטרים הספציפיים , זה ביקורת על כול המגברים לאודיו לרכב (לעניות דעתי חוץ מהטובים באמת שבהם , כולם סובלים מאותה בעיה )

בברכה יהודה

• תוכן חדש...