Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב לכולם, בזמן האחרון יצא לי לינסוע בכמה קטעים של כבישים אים עליות ואני שומע את המנוע מצלצל חזק ובנוסף כאילו אין מספיק כוח למנוע לסחוב את האוטו בעליה, בכביש מישורי אין שוב בעיה האוטו נוסע מצוין ואין צילצולים. אני מישמש בדלק 96 ביומיים האחרונים שמתי דלק95 אין לי מושג אים זאת הסיבה, האוטו לגאסי 1.8 אוטומט שנת 90 מה לפי דעתכם יכולה להיות הסיבה של צילצולים במנוע ומה עליי לעשות, תודה ולילה טוב.

imprza new age

פורסם

אפשר לחשוד בכיוון הצתה לקוי, או בקרבוטור לא מכוון או סתום,

אך מכיוון שתדלקת דלק שונה אולי מיכאן נובעת הבעיה. או שהדלק לא מתאים או שהסוג הספציפי הזה היה מהול.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
אפשר לחשוד בכיוון הצתה לקוי, או בקרבוטור לא מכוון או סתום,

אך מכיוון שתדלקת דלק שונה אולי מיכאן נובעת הבעיה. או שהדלק לא מתאים או שהסוג הספציפי הזה היה מהול.

תשובה נכונה - בדוק כיוון הצתה, פלגים, והתאמת ההצתה לדלק החדש.

- אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
תשובה נכונה - בדוק כיוון הצתה, פלגים, והתאמת ההצתה לדלק החדש.

- אייל .

אייל שלום רב!

הקרבורטור וההצתה מכוונים היטב, הרכב היה חסכוני ולא מצלצל, עד שפותח השרשור בניגוד לעצתי, עבר לאוקטן 95 במקום 96 שנהג להשתמש עד היום, ובנוסף מאז שהוא החליף את חוטי ההצתה, תצרוכת הדלק עלתה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
אייל שלום רב!

הקרבורטור וההצתה מכוונים היטב, הרכב היה חסכוני ולא מצלצל, עד שפותח השרשור בניגוד לעצתי, עבר לאוקטן 95 במקום 96 שנהג להשתמש עד היום, ובנוסף מאז שהוא החליף את חוטי ההצתה, תצרוכת הדלק עלתה.

בברכה

צביקה

בוקר טוב צביקה .

ברכב של hagggg55 . הבעיה מגיעה תמיד, עם נעלמים נוספים ...

לבדוק כי טמפרטורת העבודה של המנוע תקינה - לא חם מידי .

ואז , כדאי להחליף לחוטי הצתה תקינים, ולבדוק .

בשלב השני, לבדוק אם צריך, לנקות תא שריפה מפיח ולכלוך - דבר המעלה את הדחיסה.

( עד כמה שזכור לי - הרכב הזה יכול לעבוד, גם עם 95 ,)

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

הבעיה לא נובעת מהחלפת הדלק. ככול הידוע לי וגם ממה שסיפר לי חגי. הרכב עבר בדיקתה כולל בדיקת נסיעה אצל חשמלאי מומלץ, ביפו בשבת לפני כשבוע. כאשר ברכב היה מותקן כבלי הצתה BS חדשים. לאחר הבדיקה קבע החשמלאי שהמפלג לא מכוון. לא הבנתי מה היתה הבעיה של החשמלאי לכוון תוך כדי נסיעת המבחן את ההצתה. מה שכן ידוע לי שהיו חילוקי דעות בין חגי לחשמלאי על מחיר הבדיקה.(הצילצולים הם לא מהזמן האחרון)

חגי, בכל אופן אם תרצה כיוון חינם, אתה כבר יודע היכן אני.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם
בוקר טוב צביקה .

אייל .

אייל ידידי, הרכב לא מתחמם זה בדוק, בנוסף הרכב נוסע ללא תרמוסטט, בגלל בעייה שלא הצליחו להרכיב ברכב תרמוסטט, מבלי ליצור מצב שהתרמוסטט לא יפתח ויגרום להתחממות הרכב, לגבי האוקטן אני מסכים איתך, שהרכב יכול לנסוע עם אוקטן 95 ללא צלצול, לגבי הפיח יש אפשרות שקיים פיח רב בתא השריפה, אך הרכב לא צלצל בעבר, והחל לצלצל מאז החלפת חוטי ההצתה, לא מוזר?

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

עכשיו אני נכנע ...

davidmzr כתב - ( הצילצולים הם לא מהזמן האחרון )

צביקה כתב - הוחלפו חוטי הצתה , ושינוי בסוג הדלק ( מעבר מ 96 ל 95 אוקטן )

טרמוסטט לא עובד, ואפשרות ל קיום פיח רב במנוע .

בתורה כתוב - עשה לך רב - מצא לך רב אחד, ושמע בקולו, הכוונה, אל תרקוד, על הרבה חתונות - תשובות .

שני החברים הללו הם תותחים - צור עם אחד מהם קשר - וטפל ברכב, לפי ההוראות שלהם .

בהצלחה - אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
אייל ידידי, הרכב לא מתחמם זה בדוק, בנוסף הרכב נוסע ללא תרמוסטט, בגלל בעייה שלא הצליחו להרכיב ברכב תרמוסטט, מבלי ליצור מצב שהתרמוסטט לא יפתח ויגרום להתחממות הרכב, לגבי האוקטן אני מסכים איתך, שהרכב יכול לנסוע עם אוקטן 95 ללא צלצול, לגבי הפיח יש אפשרות שקיים פיח רב בתא השריפה, אך הרכב לא צלצל בעבר, והחל לצלצל מאז החלפת חוטי ההצתה, לא מוזר?

בברכה

צביקה[/quot

צביקה ערב טוב לך אני חושב שאין בעיה בחוטים הכל תקין ואל תישכח שבעבר היתייעצתי איתך אים אפשר לעבור לאוקטן 95 נטול עופרת ואישרתי לי אז אני לא מבין למה בשירשור למעלה רשמת בניגוד לעצתי אתה יודע שאני מרבה להיתייעץ איתך ואני מעריך את הידע שלך אבל זה מציק לי מיכוון שאני נוסע לירושלים ביום שישי ויש הרבה עליות אני מפחד ליגרום נזק למנוע.

imprza new age

פורסם
בוקר טוב צביקה .

אייל .

אייל ערב טוב לך איך אני אמור לנקות פיח מהמנוע , בנוסף החלפתי כבר פעמיים סט של חוטי הצתה בהתחלה ל b.s אחר כך הזמנתי מגל אור בתל אביב סט אחר נתנו לי סט של 8ממ במקום 7 ממ אמרו לי זה טוב ללגאסי הם ניקראים אמריקן פאואר יש לציין שגם אים הביתן ספארק המנוע צילצל וגם לפני המעבר ל95 אוקטן אז אני לא יודע מה לעשות בנסיעה במישור דווקא הנסיעה מצויינת ואין צילצולים.

imprza new age

פורסם

ניקוי פיח מהממנוע מתבצע ע"י הזרמת חומר ניקוי, דרך סעפת היניקה, החומרים הם מתןצרת BG

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

לא כבלי הצתה, לא פיח, לא פחמים ולא מנגל. :-P

יתר חום במנוע, מפלג לא מכוון או קרבורטור לא תקין, יכולים לגרום לצילצולים. מאחר שהרכב לא מתחמם ולא מעביר קומפרסיה למים (בדקתי), ועבר שיפוץ קרבורטור אצל צביקה, הבעיה היא בכיוון הצתה. כך גם אמר החשמלאי מיפו.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם
לא כבלי הצתה, לא פיח, לא פחמים ולא מנגל. :-P

יתר חום במנוע, מפלג לא מכוון או קרבורטור לא תקין, יכולים לגרום לצילצולים. מאחר שהרכב לא מתחמם ולא מעביר קומפרסיה למים (בדקתי), ועבר שיפוץ קרבורטור אצל צביקה, הבעיה היא בכיוון הצתה. כך גם אמר החשמלאי מיפו.

דוד.

אוקיי דוד תודה רבה אצור איתך קשר לגבי תיאום הצתה בסוף שבוע.

imprza new age

פורסם

בנוסף לדבריהם של צביקה ודוד

יש לבדוק את תקינות הזרמת הדלק בעומס מלא (משאבה,מתח משאבה ,צנרת) ,לחץ או ספיקה נמוכים יגרמו לצלצולים "קשים" כאשר המצערת פתוחה

יגאל

• תוכן חדש...