Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חדש פה אז אני יציג את עצמי, קוראים לי אביב בן 18 נהג חדש, נמשך יותר למכוניות ישנות.

לפני כחודש קניתי סובארו "פשע" 3 דלתות דגם GL (מפואר) שנת 87.

בחודש האחרון עשיתי לה נקיונות בלי סוף פירקתי את הכסאות השטיחים ומה שאפשר וניקיתי אותה כמו שצריך,

עכשיו אני צריך לעשות לו שטיפת מנוע וחלקים אחרים.

אני רוצה לעשות את האוטו כמה שיותר מקורי בלי שטויות ודברים של פוזה.

אני מחפש כסאות מקדימה בצבא תכלת (האוטו תכלת) הם לא במצב כל כך טוב ואני רוצה להחליף אותם אבל אני לא יודע איפה למצוא אותם זה דגם GL ככה שהכסאות שונים מסובארו DL רגיל.

אם משהו יודע איפה אוכל למצוא חלקים לאוטו כמו : פנסים אחוריים, פלסטיקים קטנים מקדימה כמו כיסוי למנורה הקטנה שמעל הנהג, חלק פנימי של דלתות שוב מדגם קופה או דלת שלמה בבקשה תציעו לי איפה אכל למצוא חלקים אלה.

(חייב להדגיש בצבע תכלת).

פורסם

תתחדש :)

תן קצת צבע לפגושים,

תוריד מדבקות מיותרות מאחור.

סט ג'אנטים מקוריים של הדגם.

וזהו.

חלקים לרכב הזה לא כ"כ נפוצים בעיקר בגלל המרכב

(3 דלתות ולא 4 - שהיה נפוץ יותר).

חפש היטב (אולי בצפון?) ויתכן ותמצא את מבוקשך.

חפש אולי אחת שמועמדת לפירוק שממנה תוכל לקחת חלקים בעתיד.

בהצלחה.

פורסם

מה הכוונה " לא במצב כל כך טוב"?

אבל בכל מקרה אתה יכול ללרכת לרפד רכב ולבקש ממנו שישפץ לך אותם,

יחליף כיסויים או יתקן את המקוריים ויתקן את הקפיצים במושב ובמשענת גב (אמרת אתה רוצה הכל מקורי...)

והוא על הדרך יכול לתקן פיצוצים בריפוד של הדלתות איפה שהחלק שחשוף לשמש,

ובקשר לפנסים אתה יכול לקנות ממכון שמבצע טסטים (קומפיוטסט)

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

בקשר למושבים הקדמיים אני בעל דהייטסו שרייד שנת 93 , החלפתי בה את כיסא הנהג בעלות של 400 ש"ח - לכיסא של מאזדה דמיו כולל התאמת הכיסא לרכב .

נראה לי יותר הגיוני לעשות דבר כזה מאשר לחדש את המושב - שגם שהיה חדש לא היה משהו .

מקווה שעזרתי , אמיר .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

המושבים בסובארו מאוד נוחים, עד שהם מתחילים לשקוע,

כדי לתקן את זה צריך לתפור את החיבור בין המושב למשענת גב, במידה ונקרע

ובמקרים קיצוניים לשפץ את המושב עצמו, להחליף את הספוג ולבדוק שלא נקרעו הברזלים המתוחים.

פרטים בה"פ .

פורסם

מאוד נוחים זאת הגזמה פראית :shock:

עברתי עכשיו מליאונה עם מושב נהג שהוחלף לכזה של ליאונה 93 - למושב של קסארה, וזה עולם אחר.

בכל מקרה - שלחתי לבחור הודעה פרטית, אבל זה תקף לכל מי שיש לו דגם כזה:

יש לי מחסן שלם מלא בחלקים ייחודיים לאוטו הזה (דגם 3 דלתות).

הכל למכירה, במחירים נוחים מאוד - כולל הרבה חלקים חדשים לגמרי שלא הורכבו על רכבים.

הכל היה כחלק מהמגמה שלי לשמר את הרכב עד לאספנות. בסוף ויתרתי, ונשאר המחסן.

פורסם

אני לא יודע איך להסביר את זה אבל עצם זה שהמושב שוקע במקצת והוא רך, וזה פשוט נוח , בכל הרכבים החדשים המושבים קשים כמו דיקט,

וכן המושבים בסובארו מאוד נוחים לדעתי.

אבל אם יש שקיעה חמורה ,אז כנראה נקרע משהו,

וחוץ מזה תמיד רצוי לשמור על מקוריות הרכב, אם תחליף למושב אחר לא מקורי זה גם יראה מכוער שהוא לא יהיה תואם וזה גם מאבד מהאפקט חוויית הנהיגה בסובארו.:-)

פרטים בה"פ .

פורסם

הכסא של הנהג הכוונה למצב לא טוב, שיש לו קרע בצד אני לא חושב שרפד יעשה תעבודה,פשוט נחפש כסא אחר.

מבחינת ישיבה הוא לא שקוע יותר מידי פשוט דיגמי ה-GL המושבים נוחים מאוד.

מאחורה המושבים ממש חדשים זה נראה כאילו לא ישבו עליהם ממש כיף לשבת עליהם.

מה שכן עכשיו הבאתי אותו משטיפת מנוע צבעתי אותו קצת , יום ראשון אני יביא תמונות.

פורסם

ועדיין לא יצרת קשר בעניין המחסן השלם שמלא בחלקים ייחודיים לדגם ה-3 דלתות :shock:

נראה לי שהחלקים האלה פשוט ישבו שם ויחכו לאחד שבאמת רוצה לשפץ קופה, עוד איזה כמה שנים...

פורסם
הכסא של הנהג הכוונה למצב לא טוב, שיש לו קרע בצד אני לא חושב שרפד יעשה תעבודה.

זאת בדיוק העבודה של רפד, רפד גם מתקן ריפודים לא רק מחליף לחדשים.

לדגמי הGL (לפחות בחלקם אם אני לא טועה) , יש ידית קטנה בצד ימין של המושב שקובעת את "שקיעת" משענת הגב אם היא תהיה נוקשה או רפויה,

(אתלי בכל אופן יש וראיתי גם "די אל"ים משנתון מסויים עם הידית הזו.)

פרטים בה"פ .

פורסם

בקשר לידית לא מצאתי אחת כזאת.

בקשר לקימוטים שיש בדלתות שנוצר מהספריים ששמים והשמש שמרביצה, רפד יכול לעשות עבודה טובה בזה?

שזה יראה ממש יפה?

פורסם

יש לי כאלה פאנלים דנדשים...בלי קימוטים ובלי כלום.

4 ברגים והם מוחלפים.

אבל אתה לא מתקשר :shock: ולא שואל מה אתה יכול לקחת ממני - אז למה אתה שואל את האנשים שאלות מיותרות כשכל הדברים שאתה צריך נמצאים אצלי במחסן?

• תוכן חדש...