Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם ,

לאחר מספר בירורים והתייעצויות החלטתי לרכוש סעפת פליטה מפירוק זאת מכיון שהבנתי שהריתוך ייפרץ שוב במוקדם או במאוחר , לכן חבל על הכסף , שבכל מקרה אצטרך להשקיעו שוב בעתיד , אך למרבה החרדה הסעפת די יקרה - 600 שקלים ללא מע"מ ולפני עבודה ....

(זאת בהמשך לאשכול : http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=183200&highlight=%D7%A1%D7%A2%D7%A4%D7%AA+%D7%A4%D7%9C%D7%99%D7%98%D7%94+%D7%9E%D7%A4%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A7 )

אני מכיר את בירגר ואת יזדי כמגרשי פירוק באזור המרכז .

האם מישהו יכול להמליץ לי על עוד מגרשי פירוק באזור רמת גן\תל אביב\חולון\ראשל"צ\נס-ציונה\רחובות ?

אני עצמי מרמת גן ומחר (זאת אומרת היום בבוקר) אהיה באזור ...

חשוב לציין שהרכב שלי עושה 1:8-9 בעירוני ו 1:10 בבין עירוני ולצערי הרב - זה ה-מ-ו-ן ואני חושב שמי שאחראי לנושא זה הסעפת החמודה שלי , שהתחילה להראות רעשים כבר לפני 3 חודשים , אך כשניגשתי למכונאי לשעבר שלי (הגרוע ביותר יש לציין) הוא אמר שאין שום רעש ...

בנוסף למה שצביקה אמר באותו אשכול שציינתי - ביצעתי ניקוי קרבורטור אצל ינקו , צריכת הדלק לא השתפרה מאז ושום דבר לא ממש השתנה ברכב , כך שאני די מתחרט שבכלל הוצאתי סכום של 400 שקלים על ניקוי כל כך מיותר , שכלל לא עזר .

ינקו ידוע כאדם אמין , אני לא מאמין שהוא פישל בניקוי הזה , אני סומך עליו בעיניים עצומות ... הרמת שירות שלו מאוד גבוהה , אבל באשמתו או שלא (מניח שממש לא) הניקוי פשוט לא הועיל .

יש לכם רעיון בשבילי למה לא הועיל ?

לא לשכוח על הדרך להוסיף , בבקשה , עוד מגרשים שעוסקים בפירוק ויכולי םלספק לי את החלק הנ"ל , מבקש מישהו זול כי אני ממש קצר במזומנים ...

תודה לעונים ,

ליאור .

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

• תוכן חדש...