Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

לפני כשבוע החלה אצלי ברכב תופעה מוזרה. רעש של רשרוש בזמן לחיצה על דוושת הגז.

הרשרוש נשמע בזמן ההאצה בלבד וכאשר עוברים את ה-40 קמ"ש (בערך) הרשרוש נעלם.

הרכב במצב טוב מאוד, עבר טיפול והחלפת ארבעת הצמיגים לאחרונה ולא חטף שום מכה או משהו בסגנון.

מה לדעתכם הבעיה?

תודה ושבוע טוב

פורסם

יכול ליהיות שקרה לך מה שקרה לי ברכב, חשבתי שזה ממיר קטליטי אצלי הרעש הייה בא מאיזור המנוע\תחילת האגזוז.

אחרי בדיקה קטנה על הליפט התגלה שזה בסך הכל החתיכת פח שיושבת על הסעפת (מבודדת מחום או משהו כזה) מרעישה כי השתחררו לה הברגים, חיזוק קטן שלהם והרעש נעלם כלא הייה .

גם אצלי אחרי מהירות מסויימת זה הייה נפסק אני מציע לך לבדוק את החתיכת פח הזו.

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

גם אצלי היתה תופעה דומה ,

מכונאי אחד אמר ממיר קטליטי ועלות של 1100 ש"ח תיקון.

הייתי בטירת הכרמל אצל מתקן אקזוזים שריתך את הלוחיות בחלק התחתון מתחת למנוע ולקח 50 ש"ח בלבד.

פורסם

נסה שמיכסה מנוע פתוח להרים את הטורים בסרק ולשמוע אם הרעש קיים ומאיפה. יש הבדל בין רעשים שמתקיימים בנסיעה שזה גם יכול להיות ציריות וכדומה לבין רעשים שמקיימים גם בסרק כמו מותחן גמור, אחת הגלגלות, מרימי שסתומים שדופקים וכדומה.

:)
  • תוכן חדש...