Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

B4 ידנית או... סטנדרט?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה איכות כבר יכולה להיות למערכת שאתה יושב בצד השמאלי שלה, כשהמיד בגובה הברך ומופרד מהגבוהים, אזור ההאזנה מצופה בחציו בזכוכית ויש המון רעש בפנים ובחוץ...?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא משווה כי אין עם מה ואיך... הרי כל אוטו הוא סביבה אחרת. אני יושב בפנים, שם 6 דיסקים... בוחר מה שבא לי לשמוע, נוסע.... ונהנה! זה אומר שהמערכת בשבילי היא טובה מאוד. פשוט.

פורסם

רכשת מכונית מצויינת.

אין סיבה להחליף אביזריים מקורים שבעבורך עושים היטב את העבודה לאביזרים משופרים.

אני מהשרוטים שמעדיפים להשאיר את הרכב ככול הניתן במצבו המקורי, את התאמת הרכב לצרכי אני עושה במועד ההזמנה ולא ב- AFTER MARKET - כך שכל הרכב מקורי (חוץ מהאיתוראן :-().

תהנה - אגב, הייתי שמח לשמוע איך אתה מתרשם מההבדלים שבין הגרסה האוטומטית לידנית.

פורסם
אני מהשרוטים שמעדיפים להשאיר את הרכב ככול הניתן במצבו המקורי, את התאמת הרכב לצרכי אני עושה במועד ההזמנה ולא ב- AFTER MARKET - כך שכל הרכב מקורי (חוץ מהאיתוראן :-().

אני כנ''ל, אין ברכב שום פיפס שהרכבתי, וזה לא מחסכון. בזמן האחרון אני מאוד אוהב להשאיר רכב במצבו ה"מקורי".

ההבדל בהתנהגות בין הגרסה האוטומטית לידנית היא בפיזור כוח בהנעה כפולה וזמינות כוח נוסף בהעצה. תענוג, למרות שהגרסה הידנית לא הייתה מתאימה לי אישית לנהיגה יום-יומית.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

בB4 אוטומטית נסעתי רק בנסיעת מבחן, 30 דקות, ולכן קשה לתאר השוואה הוגנת. אני הייתי משוחד... פשוט רציתי אוטו ידני עם כוח ואופי בתקציב שעמד לרשותי (עד 150K).

בכל אופן, בנסיעת מבחן המנוע היה רועש יותר, ההילוכים משכו יותר מידי לטעמי והסל"ד היה יותר גבוה. מצב ה SPORT החמיר את העיניין עוד יותר.

לא חושב שהייתי קונה B4 אוטומטית בכל מיקרה (HONDA? MONDEO?)

ביום רביעי... יורדים לאילת!!! נראה אותה!

סרגיו

• תוכן חדש...