Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

B4 ידנית או... סטנדרט?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש בזה משהו.... אני חושב שעדיף לשמור 2 מכוניות בגראז', אחת אוטומטית לאישה ולמשפחה ואחת ידנית לעצמך.

תגיד לי, אשתי בעונש?!

אני צריך להיות בעונש כשאני מסיע את המשפחה?!

כשרמת הגירים האוטומטיים תגיע לרמה של הגירים של BMW או של גירים DSGlike אני אוכל לחיות איתם בשמחה. בינתיים כל ניסיון שלי לנהוג באוטומטית עממית הסתיים במסקנה אחת: זה מונע את האפשרות להתקדם בקצב סביר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למה מקצין? יצא לי לנסוע על רוב קבוצה2 של הליסינג. שים לב שהוא דיבר כאן על ביצועים פרופר.

עגלות כולן. אולי בשביל אנשים שחושבים שלעבור 3000 סל"ד יכול לפוצץ את המנוע, ביצועים של שברולט אוואו הם בסדר. אני בתור חובב רכב והגה (יש הבדל בין המושגים, ולא שזה משנה לנו כאן) מעוניין שלרכב שלי יהיה ערך מוסף כלשהוא. (ולא, חיישני הרוורס ומרימי החלונות שדוחפים לעדר בסוכנות הם לא ערך-מוסף).

פורסם

מאזדה3 2.0 ליטר חייה, לא צריך ידנית. בתור ירושלמי-תל אביבי אני מוותר לקלות על ידני לטובת אוטומטית, אפילו אם זה לא DSG

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

במהלך היום אני נוהג מספיק על ידניות בנזין וטורבו-דיזל. אין כמו להכנס למאזדה בסוף היום ולנסוע הביתה ברוגע מושלם.

מה יש בידניות מיום א' עד יום ה'? כולו ימי עבודה רגילים, פקקים ועומסים. אין מה להתחרות ואין גם איפה. כדי לרדת פעם בחודש לים המלך ועוד פעם לאשקלון צריך ידנית בשביל האדרנלין? אז משחקים קצת בטיפטרוניק אם ממש חייבים וכבר הגעתם.

נמאס לי לדרוך קלאצ' כל היום.

פורסם
מאזדה3 2.0 ליטר חייה, לא צריך ידנית. בתור ירושלמי-תל אביבי אני מוותר לקלות על ידני לטובת אוטומטית, אפילו אם זה לא DSG

שוו חיה?

כולה ביצועים של ה-XSI הישנה שלי, שבלי גיר ידני (קצר!) לא היתה לה תקומה. ה-1.6 אוטומטית עגלה. אני מניח שה-2.0 כבר ננהגת סביר.

הבעיה עם גיר אוטומטי (בפעם המיליון חמש מאות אלף ושבע) היא יחסי העברה ארוכים (כי יש פחות הילוכים), העברת הילוכים איטית (בייחוד הורדה), בד"כ שמירה על הילוך גבוה מדי בכל מצב (בייחוד בסיבובים ובתנועה צפופה) ובעיקר, תגובת דוושה מייאשת.

זה לא קשור לסדום-ערד, זה רק כדי להיות מסוגל להתקדם כשאתה רוצה ולא כשהגיר מחליט.

פורסם
.

אם היא הייתי ידנית, חבר שלי, כנראה, היה פחות בתחנות דלק.

פורסם

חייה? אני נוסע על ZX וולקן, שלפחות לפני נתוני היצרן הרשמיים יותר חזקה ממנה. הרכב זריז, אבל הביצועים לא מרגשים, ובטח זו לא 'חייה'. אבל אני מקבל את הכיף בדרכים אחרות ;-)

פורסם

מה יש בידניות מיום א' עד יום ה'? כולו ימי עבודה רגילים, פקקים ועומסים. אין מה להתחרות ואין גם איפה. כדי לרדת פעם בחודש לים המלך ועוד פעם לאשקלון צריך ידנית בשביל האדרנלין? אז משחקים קצת בטיפטרוניק אם ממש חייבים וכבר הגעתם.

מה יש באשקלון שלא ידוע לי עליו? ;-) אטראקציות מיוחדות? שווה לי לצאת מהבית?

וידני ממש לא קשור לאדנרלין. כמו שהנאה מנהיגה לא חייבת להיות מוגדרת כתקיפת סיבובים במהירות.

אגב, ה-3 2.0 ממש לא מכונית רעה, היא אפילו טובה. אבל צ'טערת, ב-130K אני קונה STI משומשת.

פורסם
חייה? אני נוסע על ZX וולקן, שלפחות לפני נתוני היצרן הרשמיים יותר חזקה ממנה. הרכב זריז, אבל הביצועים לא מרגשים, ובטח זו לא 'חייה'. אבל אני מקבל את הכיף בדרכים אחרות ;-)

משהו פה לא מסתדר לי :shock:

פורסם

אגב, ה-3 2.0 ממש לא מכונית רעה, היא אפילו טובה. אבל צ'טערת, ב-130K אני קונה STI משומשת.

אתה משווה רכב קרוע לרכב חדש? גם הוולקן שלך קרועה, רכב כולו רק בן 12 שנה.

פורסם

הוולקן שלי ממש לא קרועה, במדידה מדוייקת (עם המכשיר של מגזין 'אוטו') השיגה ב-0-100 נתון יצרן - שיותר טוב מנתוני היצרן של המאזדה3.

ולגבי ה-STI - נסכם את זה שלכל אחד יש את השיקולים שלו. (ובמידה והיו לי אפילו 50-60K נזילים משכורת קבועה - הייתי מארגן הלוואות ומוצא אחת שמורה). בחרת לקנות 3 אוט' - זכותך.

פורסם

הקטע הוא שלקנות STI ב-120 אלף ש"ח לא מסתכמים רק בקניית המכונית, צריך להשאיר עוד כמה אלפים טובים בשביל תחזוקה שוטפת ודלק, שאלוהים ישמור ! (לפי דעתי, גם 20000 להשאיר בצד, זה לא מוגזם!).

בורזום, אל תלכלך, אתה לא יודע מה מצב הוולקן של AA123 (למרות שע"פ הנתונים בארץ, חייב להיות מזהיר כדי לצאת מהכלל:))

ובאמת, בלי ללכלך, רק וולקן מושתלת עם טורבו תיקח מאזדה 3 2.0.

פורסם
אתה משווה רכב קרוע לרכב חדש? גם הוולקן שלך קרועה, רכב כולו רק בן 12 שנה.

עדיף כוסית מזדקנת על פריג'ידית צעירה, לא?!

• תוכן חדש...