Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

B4 ידנית או... סטנדרט?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הדבר המדהים הוא שאנשי מכירות בכירים בסובארו אמרו לי שיהיה לי קשה מאוד מאוד למכור אותה!

בדיוק בגלל אנשי מכירות כאלו ואחרים, אין הרבה מכוניות ידניות.

פורסם

כבחור עם 4 מכוניות ידניות קודמות וטעות אוטומטית אחת, אני הייתי מאוד מברך אותך על הרכישה. רק אל תתקע בפקקים, זה החיסרון היחידי שיש לידני . ומי שאומר לך לא תמצא קונה , טועה בגדול, הרי יש לך רכב נדיר , ותמיד תמצא את הפריק שיקנה אותו מעל המחירון.

אנחנו צריכים להחזיר את הידני לארץ, היום כמעט ולא ניתן לקנות מכוניות ידניות, אפילו חדשות מהחברה . לך למזדה ותנסה לקנות 6 או 3 ידנית, יצחקו עליך . אני לא מבין למה .

עוד מעט עו"ד אבל דלקוהוליסט !!!

פורסם
בדיוק בגלל אנשי מכירות כאלו ואחרים, אין הרבה מכוניות ידניות.

אני מאמין שזה משרת אותם למטרה מסויימת.. אנשי מכירות יעשו הכל בכדי למכור כמה שיותר מהר.

Polo 2012

פורסם

הדם הדרום אמריקאי מוביל אותי למהלך הזה... הזמנתי ו עכשיו צריך להמתין עד ינואר כדי לחסוך כמה אלפי שקלים...

בסובארו עדיין כולם המומים!!!

פורסם
הדבר המדהים הוא שאנשי מכירות בכירים בסובארו אמרו לי שיהיה לי קשה מאוד מאוד למכור אותה!

תשאל את אותם מוכרי סובארו כמה B4 ידניות משומשות הם מכרו, אני לא אתפלא אם אף אחד מהם אחזיק רכב כזה אני בכלל לא בטוח אם הם יודעים לספר לך על ההבדלים בין מערכות ההנעה הכפולה של הגרסאות האוטומטים לידנים בסובארו (הידנים מעבירים יותר כוח לסרן האחורי והם יותר מאוזנים בין הקדמים לאחורים ועל כן הרכב לא רק שיהיה זריז יותר, הוא גם הרבה יותר מהנה לנהיגה) ,

אל תקשיב לעצות רעות ולמומחים בשקל. החלטת על הבחירה המתאימה לך, אל תחשוב פעמיים.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

אפשר לדעת מאיפה המידע ?

אני זוכר שקראתי שהמצב בדיוק הפוך,

ידני: 50:50 קדימה\אחורה

אוטומת 65:35 קדימה\אחורה

מהו הנכון ?

פורסם

לפי היצרן, 50:50 בשני המקרים (2 ליטר ידני/אוטו).

55:45 לאחור, ב-3 ליטר אוטו'.

http://www.subaru-global.com/08legacy_specifications_sedan.html

בנושא המכירה.

במידה ויהיה לך B4 אוטו', אתה תיבלע בין 10 העמודים בלוח YAD2 עם עוד הרבה אנשים שמוכרים B4 אוטו-מת ולא בטוח שמישהו יסתכל עליך.

אם יש לך ידנית, אתה תבלוט מיד כי הן בקושי קיימות. ומספיק שיש את קומץ חובבי הידניות שרק יסמנו את האופציה הידנית...ואתה תופיע עם עוד 2-3 אקזמפלרים למכירה.

פורסם

במנועים החזקים של סובארו 2.5,3.0,3.6 ליטר מצוידים המכוניות בעלות הגירים האוטמטים במערכת העברת כוח המכונה VTD מערכת זו במצב הבסיס שלה מעבירה יותר כוח לסרן האחורי (65%) על חשבון הסרן הקדמי. מע' זו ספורטיבית יותר (יותר מאפיינים של רכב בעל הנעה אחורית) וגורמת גם להגה להיות יותר רגיש (פחות כוח על הסרן המפנה).

בגרסאות האוטמטיות החלשות יותר 2.0 לצורך העניין (באירופה גם הגרסאות 1.5 מצוידות בAWD) מע' הכוח במצב הבסיס שלה מעבירה כ-

90% קדימה, זה יכול ומשתנה בהתאם לצורך ויכול להגיע במקסימום ל-50%.

בגירסאות הידניות (למעט הSTI DCCD) המערכת היא סילקונית (יחודית לסובארו) המעבירה במצב הבסיס שלה 50% ועל כן היא יותר מהנה וזריזה מהגרסאות האוטמטיות הקטנות יותר (כדוגמת מנועי ה2.0)

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

היה ברשותי B4 אוטומטית , כיום אני נוהג שוב על ידנית. לדעתי,אין כמו ידני, אני נוהג גם בפקקים, אני ממש לא מרגיש קושי בזה. אני לא חושב שאחזור אי פעם לקנות רכב עם גיר אוטומט,

פורסם
הדם הדרום אמריקאי מוביל אותי למהלך הזה... הזמנתי ו עכשיו צריך להמתין עד ינואר כדי לחסוך כמה אלפי שקלים...

בסובארו עדיין כולם המומים!!!

מברוק !

לפני שבוע וחצי נהגתי על רכב כזה (ידני, 3.0) מה אני אגיד לך - כשהתחלתי להעביר הילוכים הרגשתי כמה זה חסר לי.

ממש הרגשתי צביטה בלב...

פורסם
היה ברשותי B4 אוטומטית , כיום אני נוהג שוב על ידנית. לדעתי,אין כמו ידני, אני נוהג גם בפקקים, אני ממש לא מרגיש קושי בזה. אני לא חושב שאחזור אי פעם לקנות רכב עם גיר אוטומט,

יש בזה משהו.... אני חושב שעדיף לשמור 2 מכוניות בגראז', אחת אוטומטית לאישה ולמשפחה ואחת ידנית לעצמך.

בוא נגיד אוטומטית הונדה אקורד 2.0 וידנית מאזדה3 2.0 8)

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...