Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פתיחה טובה

jackie2k
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום רציתי לדעת, על כמה סל"ד כדאי לי להתחיל כדי לתת פתיחה טובה?

כשהייתי סטודנט הייתי מתקשר לאמא שלי לעזרה בבישול (למדתי באנגליה, כך שלא היתה ברירה אלא להתמקצע). העצות שלה נשמעו בד"כ משהו כמו

"שים מלח".

"כמה מלח?"

"כמה שצריך"

"איך יודעים כמה צריך?"

"תנסה ותראה..."

בקיצור, משתנה בהתאם לרכב, מנוע, גיר, קלאץ', מצב צמיגים ועוד.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אולי הגיע הזמן שיגיעו לפשרה בעניין שכר המורים וזהו! מישהו חייב להפסיק את זה.:wink:

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

falou, אמא שלך הטעתה אותך, זה לא כמה שצריך, אלא כמה שהסיר לוקח.

לפותח השרשור, למרות שדעתי לא נוחה מהעסק, אני אחדד את מה שאמרו לפני.

השאיפה היא להיות כל הזמן על סף איבוד אחיזה (פרפור) של הגלגלים המניעים, אך לא לעבור אותו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
falou, אמא שלך הטעתה אותך, זה לא כמה שצריך, אלא כמה שהסיר לוקח.

לפותח השרשור, למרות שדעתי לא נוחה מהעסק, אני אחדד את מה שאמרו לפני.

השאיפה היא להיות כל הזמן על סף איבוד אחיזה (פרפור) של הגלגלים המניעים, אך לא לעבור אותו.

הוצאת לי את המילים מהפה. 8)

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...