Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על מד הק"מ ברכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה היא כזאת היה לנו ויכוח קטן ואני כמעט בטוח שאני צודק

נגיד ונוסעים לירושלים ומד הק"מ אחרי נסיעה הלוך חזור הראה 110 ק"מ

האם הק"מ במד הוא התחשבות רק בק"מ או גם בתנאי המהירות הלחיצות וכו'.?

זאת אומרת אם אני אנסע כל הדרך על 120 עם קיקים או שאני אסע כל הדרך 90 רגוע אז המד יראה מס ק"מ שונה?

פורסם

המד ק"מ סופר סיבובי גלגלים, הדרך היחידה לעבוד עליו זה החלקות למיניהן, וגם אז זה יהיה זניח.

וממתי אנשים מעושנים מתווכחים? P:

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

מד ק"מ=מודד את הדרך שאותה עבר הרכב, אם נסיעה רגועה לירושלים - אורכה: 110 ק"מ, האם היא תתארך כאשר תלחץ יותר?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אני אסביר שוב

אז איך יתכן שאני ממלא טנק דלק בפורד פוקוס של אבא ובנסיעה פרועה מאוד עם הרבה קיקים ולחיצות הרכב עושה 300-350 לטנק מלא

ובנסיעה רגועה והרבה בין עירוני הוא יכול להגיע גם ל500 לטנק

פורסם

כי מה שאתה מסביר עכישו זאת היא תצרוכת הדלק מן הסתם, שזה אומר כשאתה עושה מלא קיקים והאצות מהירות עד ל 6500 סל"ד שזה בעצם מנתק ההצתה בטח אצלך, הרכב שלך עושה נגיד בשביל הדוגמא 5 קילומטר לליטר דלק.

אבל כשאר אתה בנסיעה רגועה, הרכב שלך צורך דלק ברמה של 10 ק"מ לליטר, שזה אומר, על מיכל מלא אתה תעשה בנסיעה רגוע 500 נגיד, ועל נסיעה פרועה עם תצרוכת דלק עצומה, אתה תעשה 300.

אין פה שום קשר למד ק"מ, זאת היא אך ורק תצרוכת דלק, ונראה לי שבילבלת הכל ועשית סלט אחד גדול :?.

פורסם

מזתומרת איך זה ייתכן?

אם אתה לא נוהג בצורה חכמה מן הסתם שתבזבז יותר דלק לחינם, אתה תעשה פחות קילומטרים כתוצאה מכך.

אתה מוכן להסביר את עצמך יותר טוב? ייתכן ולא מבינים...

פורסם
אני אנסע כל הדרך על 120 עם קיקים או שאני אסע כל הדרך 90 רגוע אז המד יראה מס ק"מ שונה?

אם תפרפר הרבה בהאצות, מד המרחק יראה מרחק גדול יותר בנסיעה פרועה.:lol:

פורסם

רגע, לפי מה שהבנתי, מד ה"ק סופר סיבובי גלגלים או משהו כזה, נכון?

אז אני אוכל ליצבור קילומטרז' על ידי פירפורים? :roflmao:

I :inlove: MY Mitsubishi

פורסם

במקרה ותנהג במהירויות קרובות למהירות האור תיצור את אפקט התקצרות האורך - עפ"י תורת היחסות של איינשטיין.

בכל מקרה אחר, מד הקילומטרים סופר כמה קילומטרים אתה עובר - ללא תלות בשום גורם אחר.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אלון, אני לא בטוח שהוא סופר גם נסיעות אחורנית.

אם אכן המד לא סופר נסיעות אחורנית, מדובר בדוגמא שסותרת את טענתך ולכן הטענה אינה נכונה לכל n טבעי.

עריכה: כן, אני חוזר למעורת הלימודים שלי בעוד כמה דקות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

סובארו,

זאת שאלה של ילד בגנון, מקסימום כיתה א'.

קח מטר ותמדוד איתו מרחק של 1000 מטרים. (1 ק"מ.)

לענין המהירות אין שום אפשרות לשנות את המרחק. 1000 מטר נשאר 1000 מטר: ברגל, ברכב, באופניים או במטוס זה נשאר 1000 מטר.

ובאשר לשאלתך על כך שתצרוכת הדלק שונה:

גם אם תעמוד כל היום ברמזור אדום או תזחל בפקקים של ת"א, יש סיכוי טוב שתגמור מיכל על 150 ק"מ או בלי להתקדם כלל.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

טוב אז אני ילד בגנון גם אסור לשאול שאלות היום:evil:

ויכול להיות שבילבלתי קצת..התכוונתי לתצרוכת הדלק בהתאם לק"מ

פורסם
אלון, אני לא בטוח שהוא סופר גם נסיעות אחורנית.

אם אכן המד לא סופר נסיעות אחורנית, מדובר בדוגמא שסותרת את טענתך ולכן הטענה אינה נכונה לכל n טבעי.

עריכה: כן, אני חוזר למעורת הלימודים שלי בעוד כמה דקות.

סופר גם סופר...;)

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
  • תוכן חדש...