Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי היום אבי השאיל את המצלמה שלי מסוג אולימפוס C-380 ולצערי ולצערו היא נישמטה לו מהיד והמנגנון של העדשה נידפק,לכן ברצוני לרכוש מצלמה טובה מיד שניה עד סכום של 650 שח,בשוטטות קצרה ביד 2 ניתקלתי בקנון S1,ובמינולטה Z2,אני מתלבט בניהן ,אני מחפש מצלמה משוכללת איכותית ונוחה לתיפעול ושתגלה עמידות ממושכת .

מי מבין האופציון שלהלן,טובה יותר מבין השתיים עבורי-ומדוע?

כמו כן,אשמח לעוד הצעות נחמדות למצלמה מיד 2 עד 650 שח.

תודה מראש.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

בהתרעה מוקדמת הקצבתי סכום של עד 750 שח לצורך קניה של מצלמה חדשה וקצת טובה יותר מהקודמת-כשהדרישות העיקריות הן:

1.מסך גדול[2.0 ומעלה]

2.רזולוציה של 4MP תספק אותי בהחלט[לא הולך להדפיס פוסטרים למגדל באיילון].

3.זום אופטי של מינימום 3X כאשר השאיפה היא ל4X[שוב על זה ניתן להתפשר לטובת תכונהבולטת אחרת].

4.שאיפה למצלמה בעלת גודל קטן מימדים,וכך גם המישקל.

5.וכמובן מצלמה איכותית בעלת תמונות איכותיות עם פונקציות בסיסיות למשתמש הממוצע ובלי יותר מדיי אופציות של גימיקים שאני לא אשתמש ורק יגרעו לי מלהפיק את המירב מן המצלמה.

אילו היו 5 תכונות הבסיס אשר אני מחפש במצלמה .

אשמח להצעות בהתחשבות אותן תכונות בסיס שציינתי וכתלות למסגרת התקציב הנקוב מעלה אשר הצבתי עבור הרכישה.

בתודה מראש,

פורסם

אסף, אם התקציב של 750 ש"ח הוא ללא כרטיס זיכרון

(יש לך כבר SD?),

לך על ה-A570IS של קנון (כנראה שהמחירים לא הכי מעודכנים,

יש הפרש של כ-50 ש"ח לערך).

מצלמה איכותית, קומפקטית וקלה, זום X4,

7.1MP (די והותר), וכמובן מייצב תמונה.

אם ההפרש עקרוני, לך על הA560 (ללא מייצב תמונה),

הנהנת מאותו בסיס של סדרה A מבית קנון.

אם זום X6 שווה לך 200 ש"ח לך על ה-720IS,

אחרת ה-A570IS תספיק לכל מטרה.

תתחדש ותהנה :)

פורסם

,תודה רבה ,מחר אגש למחסני חשמל לברר אודות הדגם שציינת ודומיו ומקווה לקבל מחיר טוב ולרכוש כבר מחר מצלמה חדשה.

• תוכן חדש...