Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לבחור רמקולים אחת ולתמיד

המטרה : מקסימום באסים , זה העיקר

התקציב : גג 500

שימו לב שהתקציב כולל עבודה אך המצב הוא כזה :

1. אם אני בוחר 6X9 תעלה לי יותר העבודה וזה בא על חשבון התקציב

2. אם אני לוקח 6.5 פחות כסף עבודה אבל צריך באס אבל יהיה יותר תקציב לרמקול נטו.

מה אתם מייעצים ?

תודה מראש.

פורסם
אני רוצה לבחור רמקולים אחת ולתמיד

המטרה : מקסימום באסים , זה העיקר

התקציב : גג 500

שימו לב שהתקציב כולל עבודה אך המצב הוא כזה :

1. אם אני בוחר 6X9 תעלה לי יותר העבודה וזה בא על חשבון התקציב

2. אם אני לוקח 6.5 פחות כסף עבודה אבל צריך באס אבל יהיה יותר תקציב לרמקול נטו.

מה אתם מייעצים ?

תודה מראש.

על איזו עבודה מדובר ? יש לך מאחורה במגש 6.5 ?

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

שכחתי לצין כעת יש לי במגש האחורי מפח רמוקלים במידה 6.5 ולכן ל-6X9 צריך לעשות הגבהה או חיתוך בפח שהעלות שלהם גבוהה מהתקנה רגילה של 6.5 במקום.

פורסם

יש כבר חיווט לרמקולי מאחורה? אם כן אז התקנה תוכל לעשות לבד! והייתי ממליץ על קומפוננט של alpine, או קנווד kfc1689ie

בכל מקרה לדעתי תמיד עדיף 6x9 מאחורה, גם בעוצמה וגם באיכות צליל.

פורסם

אני סגור על זה שאני רוצה 6X9 ה-6.5 לא יתן לי באס באותו רמה ובטח שלא בתקציב שלי , איך המק אודיו 69.3 ? שווה 200 במקום 300 או לא להתקרב ?

פורסם

התקציב שלך מחייב יד 2 לדעתי.

כך תוכל לקנות בתוספת קטנה גם קומפוננט וגם 6*9 .

אולי אפילו בלי להוסיף אם תמצא משהו טוב !

בברכה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

יעקב.

תספר לי בבקשה. איך מכניסים ל500 שקל.

התקנה קדימה+ התקנה אחורה + קומפוננט קדימה + 6/9 ?

ב500 שקל תחפש קומפוננט של פוקל. ותבקש יפה יפה. מהבחור שיעזור לך להתקין!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

תודה ל-3 האחרונים על הפתרונות היצרתיים אבל לא לזה התכוון המשורר ולא הבנתם אותי בכלל למעשה :

אני מחפש זוג רמקול אחד בסך הכל , שיתנו לי את המקסימום באס בעד 500 שקל כולל עבודה

והתכוונתי לומר שיש לי כרגע מגש פח מאחורה פתח של 6.5 עם רמקולים סטאנדרטים של פג'ו משנת 2000.

כלומר אם צריך לעשות חיתוך בפח או הגבהה ל-6X9 זה יעלה יותר וישאר לי פחות תקציב לרמקול עצמו מאשר 6.5 שבו אני משלם על הרכבה רגילה.

בקיצור לשאלה בלי לסבך : אני רוצה להשקיע 500 שקל ורוצה מקסימום באס בתקציב מה ההמלצה ?

פורסם

נתחיל.

איזה רכב יש לך?

ותחשוב לכיוון של סאב זול. (מעוד זול) ומגבר קטן וזול. תגרד עוד טיפה. (200 שקל בערך. ואתה יכול להביא את זה)

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

יש לי פיג'ו 306 הדגם של ה-4 דלתות שנת 2000 שכרגע הרמקולים סטאנדרט והרדיו דיסק של JVC דגם S595 עם 17RMSX4 והמקס 45X4 . מה אתם מייעצים לשנות כדי להפיק מהנתונים ב-500 באס מקסימלי ? ( שומע הרבה שחורה מלאה בבאסים אגב)

פורסם

שכחתי להוסיף עוד משהו אבא שלי מתנגד לסאב בבגאז' וגם לקטן ולדק ביותר ככל שהיה , לכן נשאר בידי האופציה רק ל-6X9

מה ההכי מומלץ חוץ מהJBL שיקר לי קצת והבעיה היא לא כספית כי אין כסף פשוט אנ לא רוצה להשקיע הרבה , האוטו גם ככה לא שלי ואני כולה מחפש קצת יותר סאבים.

• תוכן חדש...