Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בניית דק+תמונות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איך מפלסים את כל היסודות לאותו הגובה?

הפיתרון הכי קל שהצלחתי לחשוב עליו הוא להכניס מוטות עם הברגה לתוך היציקה ואז לשחק עם הגובה בעזרת ההברגות ואומים מתאימים (שימושי גם למקרים בהם יש שקיעת קרקע. אבל לא נראה שזה מה שעשו שם.

חפרנו +- לאותו עומק הכנסנו את גלילי הקרטון לבורות ובוחרים אחת שאת כולם יישרנו לפיה(נקודת ייחוס)

ואז בעזרת קרש ארוך שעליו מחובר פלס פילסנו אותם וסגרנו את הבורות סביב היסוד וככה זה לא זז.

גם את הגליל עצמו פילסנו על ידי זה שהנחנו עליו פלס

יסודות מונחים לפני יציקה.JPG

פורסם

יש לי שולחן חצר גדול מעץ מלא( יבוא אישי ממקסיקו ).

אנחנו מכסים אותו בניילון שקוף כזה והוא נצבע לפי כ.....7 חודשים+- בלכה.

אני רוצה בהמלצתכם לעבור ל"שמן" הזה משום שהלכה לא מחזיקה מספיק זמן ברהיטי גן.

שורה תחתונה , במה להשתמש?

איפה קונים?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב העבודה הסתיימה כבר לפני שבוע אבל לא יצא לי לעדכן.

את הבסיס צבענו בשמן פישתן,ואחרי זה התחלנו לחבר את הקורת העליונות ,על מנת שכל החורים בקורות יהיו באותו קו יצרנו שבלונה שהתלבשה על קורת הבסיס וכך יצרנו קו ישר וסימנו את החורים.

את כל החורים קדחנו ויצרנו פאזה על מנת שהברגים יכנסו יפה ולא יבלטו מהעץ.

בסוף צבענו(2 ידיים) בצבע שמיועד לזה לא זוכר את שמו אבל משהו כמו POLLY TEXT

וזאת התוצאה הסופית.

1.JPG

2.JPG

3.JPG

4.JPG

5.JPG

פורסם

יפה מאוד, בדיוק לפני שבועיים אני והבוס שלי בבנינו אצלו בבית פרגולה ודק, אנחנו סימנו את החורים בחוטים וכן יצרנו קו ישר.

19-11-07_1432.jpg

:-) just smile
פורסם
בתמונות של הדק הגמור יש רווח בין הדק לאדמה , אתה מתכוון לסגור אותו?

להשאיר ככה?

כנראה שנחבר בקטע הזה עדניות עם פרחים או שנפזר טופ\חלוקי נחל אנחנו עדיין לא סגורים על זה.

• תוכן חדש...