Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

0-100 מי הכי זריזה ברשימה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר'ה די לויכוח... הסיוויק הידנית שהייתה לי ירדה בכיף מ9 שניות למאה.... אז? :)

אחרי שקניתי את הוולקן הבנתי שהיא רכב ה-ר-ב-ה יותר טוב מהסיוויק. בקיצור, 0-100 לא אומר כלום.

אה, ואני מאמין ל-0-100 של הסיויוק הידנית. ומניסיון, לא רק כי הונדה בחייים (!) (בניגוד ליונדאי למשל) לא נתפסה בשקרים כאלה.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
צודק, אצלי למשל בניסאל שלי, 2004 פרפקט 1.8 מסתבר שהמנוע, מפיק בהספקו המקורי, 126 כוח סוס ב 6000 סל"ד.

ונתון של קג"מ גבוה גם כן (אבל עדיין מספיק לי 16.1 ב 2800 :) ) וכאן בארץ ובארופה, הם קיצצו את ההספק הזה להספק של 116-114 תלוי מי שואל, ותלוי איפה מסתכלים (כי ברשיון הרכב רשום 116.). זאת בגלל שצריכת הדלק תהיה נמוכה וכו'.... זה אומר שרק על ידי כניסתי למחשב הניהול, אני יכול בקלות להרים אותו ל 126 שזה בעצם הנתון המקורי של המנוע. שזה אומר, שאפשרי הלגיע איתו הרבה מעבר. דרך אגב לאימות הנתונים, קוד המנוע הוא QG18 DE

http://en.wikipedia.org/wiki/Nissan_QG_engine#QG18DE .

מהכירותי עם ניסאן - מדובר בדרך כלל על הבדלים במערכת ההזרקה ולא רק ניהול מנוע.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
חבר'ה די לויכוח... הסיוויק הידנית שהייתה לי ירדה בכיף מ9 שניות למאה.... אז? :)

אחרי שקניתי את הוולקן הבנתי שהיא רכב ה-ר-ב-ה יותר טוב מהסיוויק. בקיצור, 0-100 לא אומר כלום.

אה, ואני מאמין ל-0-100 של הסיויוק הידנית.

רוב מכוניות הונדה הידניות מתוכננות להגיע ל 100 קמ"ש ממש בסוף ההילוך השני,בסמוך למנתק ההצתה.

בנוסף,לסיוויק הישנות היתה משיכה מצויינת בשל מיבנה וגאומטריית המיתלה הקדמי שלה,מה שאיפשר זינוק בסל"ד גבוה יחסית.

מה שניפגע מהתיכנון הזה הם תאוצות הביניים,שבסיוויק 1.4 היו פשוט מביכות באיטיותן.

הונדה היו מודעים היטב לחשיבותו של הנתון הדי חסר חשיבות הנ"ל,והשקיעו מאמצים לא מבוטלים בהאדרתו.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אתה בעצם מחזק את דעתי. כשהייתי מספר לחברים שהייתי עושה בין 8.7 ל-9 שניות 0-100 עם סיוויק ידנית - הם לא היו מאמינים. למרות שזה הנתון שהיצרן מצהיר!

ושכחת שמנתק ההצתה נמצא ב-7600. ;-)

אגב, נהג שלא מחפש התנהגות כביש ימצא בסיוויק רכב לא רע. (אני חיפשתי, ולכן עברתי לוולקן).

פורסם

מדידת תאוצה מ 0-100 מיתבצעת לאחר כיול מדוייק של הספידומטר,שבדרך כלל נוטה להגזים כלפי מעלה,העמסת המכונית בנהג+נוסע+מטען קל.

בנהיגה פרועה ואלימה במיוחד אפשר לקזז כמה עשיריות שנייה בזינוק,רק השאלה היא מה זה בדיוק נותן.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...