Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

0-100 מי הכי זריזה ברשימה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

את האלמרה שלי למשל.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אל תספרו לי סיפורים איך נמכרה האלמרה בחו"ל - מכיר הכל.

הגרסה שיש לי היא אלמרה 1.6 שנמכרה ברחבי אירופה(ובמיוחד באנגליה) תחת השם אלמרה ואם אותו המנוע.

PULSAR זאת האלמרה האוסטרלית שיש לה מנועים מעט שונים ואפילו הגרסה שיש לה מנוע כמו שלי (GA16DE) מוציאה 118 סוסים (ולא כמו שלי 102) בגלל מערכת הזרקה שונה , וסנטרה זאת האלמרה האמריקאית, שהקשר בינה לרכב שלי קטן.

*ואתם מהללים את הקורולה עם 124 סוסים ב2007, הנה ניסאן עם 118 ב97.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אופיר, האמת שגם אותי זה לא ממש מעניין, אני מעדיף להחליק בפניות :)

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

רכבים לא מופיעים שם לפי השנה שנתתם, נאמר שאת המיצובישי דגם XXX החלו ליצר ב 2000 עד 2004 ולכם יש את 2003 אז שם יהיה רק את 2000.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
אל תספרו לי סיפורים איך נמכרה האלמרה בחו"ל - מכיר הכל.

הגרסה שיש לי היא אלמרה 1.6 שנמכרה ברחבי אירופה(ובמיוחד באנגליה) תחת השם אלמרה ואם אותו המנוע.

PULSAR זאת האלמרה האוסטרלית שיש לה מנועים מעט שונים ואפילו הגרסה שיש לה מנוע כמו שלי (GA16DE) מוציאה 118 סוסים (ולא כמו שלי 102) בגלל מערכת הזרקה שונה , וסנטרה זאת האלמרה האמריקאית, שהקשר בינה לרכב שלי קטן.

*ואתם מהללים את הקורולה עם 124 סוסים ב2007, הנה ניסאן עם 118 ב97.

צודק, אצלי למשל בניסאל שלי, 2004 פרפקט 1.8 מסתבר שהמנוע, מפיק בהספקו המקורי, 126 כוח סוס ב 6000 סל"ד.

ונתון של קג"מ גבוה גם כן (אבל עדיין מספיק לי 16.1 ב 2800 :) ) וכאן בארץ ובארופה, הם קיצצו את ההספק הזה להספק של 116-114 תלוי מי שואל, ותלוי איפה מסתכלים (כי ברשיון הרכב רשום 116.). זאת בגלל שצריכת הדלק תהיה נמוכה וכו'.... זה אומר שרק על ידי כניסתי למחשב הניהול, אני יכול בקלות להרים אותו ל 126 שזה בעצם הנתון המקורי של המנוע. שזה אומר, שאפשרי הלגיע איתו הרבה מעבר. דרך אגב לאימות הנתונים, קוד המנוע הוא QG18 DE

http://en.wikipedia.org/wiki/Nissan_QG_engine#QG18DE .

• תוכן חדש...