Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני נוסע בעוד כ-3 שבועות לארה"ב וזאת הזדמנות להביא הד יוניט שיחליף את המקורי שב 307 (שנת 2002). דרישות:

1. לשמר את מנגנון השליטה מההגה והתצוגה בקונסולה.

2. בלוטות'.

3. קורא MP3, אולי אפשרות לאחד בעל כניסת USB.

אני לא מתכוון להרכיב מגבר/סאב/קומפוננטים אלא לשמור על הרמקולים הקיימים ולהוסיף לעצמי אופציה לשמוע MP3 ודיבורית בלוטות'.

אשמח להמלצות על מכשירים שכאלו שאוכל להביא מארה"ב.

תודה.

פורסם

אם אתה מחליף מכשיר שכח לחלוטין מ1, נקודה.

זאת אומרת שליטה מההגה אפשר אם יש למכשיר שלט, אז אפשר לעשות שינוי במעגלים,

אבל בד"כ רק משוגעים כמוני מתעסקים עם זה, וזה הרבה כסף עבודה וזמן.

קריאת תצוגה דרך מסך מקורי של רכב, לא שווה להתעסק עם זה בגלל.

צריך לפענך את המעגל או להשיג סכמה מקורית של המעגל הזה, בספר טכני של הרכב.

תמיר

פורסם

אני בשלבי רכישה של JVC B1 כרגע, ביום שישי אני מתקין אותו.

אני אוכל לספר לך אז איך הוא.

בכל אופן, קראתי המון תגובות של אנשים בקשר לזה. שים לב שהתדרים בארצות הברית שונים מהארץ וכל מכשיר שתביא יצטרך לעבור כיול על מנת להתאימו לתדרים.

תבדוק כלכלית אם ישתלם.

רשמים שלי לגבי הדיבורית:

צריך לזכור שהרדיו דיסקים לא תומכים בעברית.

לפיוניר יש אופציה טובה של זכרון - אתה יכול 'להטעין' למכשיר את הזכרונות של הפלאפון שלך, ואז בעצם אתה יכול להעביר פעם אחת את כל הזכרונות לאנגלית, להעביר אותם לרדיו דיסק - ואז להחזיר בפלאפון חזרה לעברית.

אני לא יודע איך זה בחברות אחרות.

לגבי השליטה מההגה זאת בעיה - אני לא יודע אם תוכל לשמור על זה - אני בטוח שאולי יש פה מומחים יותר גדולים שיוכלו לעזור מהידע שלהם אם זה אפשרי, אבל אני פאסימי.

• תוכן חדש...