Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה כל כך קשה בלקנות רכב חדש...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש בנחת כבר כמה חודשים רכב גדול יותר עבור זוגתי...אין לחץ!

עובר על הלוחות מחפש רק משהו טוב - יש לי זמן.

בהתחלה היו התלבטויות מה קונים, לאט לאט הצטמצמה הרשימה ונשארנו עם 2-3 אופציות המתאימות לצרכינו.

עד כאן הכל טוב ויפה. עכשיו מתחיל הקטע הבעייתי של למצוא רכב שכזה.

מרים טלפון לאנשים ולא מצליח להבין מה לעזאזל עובר להם בראש והנה כמה דוגמאות.

1. בנאדם מפרסם את הרכב למכירה, אני מתקשר ביום שהרכב פורסם. הבנאדם טוען שהוא עסוק עד יום X ולא יכול להיפגש. ביום X אני מתקשר שוב והבנאדם מתחמק בסיפורים - לא מחזיר טלפונים אני לא מבין את זה, הוא לא רוצה למכור?

2. בנאדם מפרסם רכב ונוסע שבוע לחופש-מילואים, אז בשביל מה אתה מפרסם? חכה שתחזור, לא עדיף!

3. אנשים שנשבעים באמא שלהם שלרכב אין תאונות ואתה מגיע ורואה בעיין הלא מקצועית שלך שחצי רכב צבוע והוחלף WTF???

4. אף פעם,אבל אף פעם הפרסום של הק"מ במודעה לא תואם את המציאות. תמיד שאתה מגיע לראות רכב על הספידומטר יש עוד איזה 2000-3000 ק"מ יותר מבמודעה או שזה התפרסם בטעות "הפוך" במקום 68 אלף יש לו 86 (יחי ההבדל הקטן).

5. רואה מודעה של טרייד אין גדול. מתקשר, אומרים לך שהרכב רק הגיע יוצא לתיקונים קטנים וחוזר בערב, מחר על הבוקר תגיע לראות. אתה מגיע ב7:30 בבוקר ומספרים לך שהרכב נמכר אתמול. לא מעצבן!

אגב אני די נגד לקנות מטרייד אין ולא משנה של מי אבל להפתעתי יש גם רכבים טובים שמגיעים לטרייד אין (לגדולים) אבל הם נחטפים עוד ביום ההגעה.

ומילה אחרונה...האם למשהו יש נסיון עם הטרייד אין הארצי של יונדאי בהרצליה? אני התרשמתי מהם לטובה. האם הם אמינים?

אבי

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אבל להפתעתי יש גם רכבים טובים שמגיעים לטרייד אין

מה לעשות, יש אנשים שלא יכולים להיות אפילו שבוע בלי אוטו, ובשבילם למכור אוטו ואז להתחיל לחפש אוטו אחר זו צרה צרורה וכאב ראש עצום (כפי שנוכחת לגלות). אז הם מעדיפים לשלם דמי תיווך כדי לחסוך מעצמם את הצרה הזו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

סעיפים 1,2 זה לדעתי סוחרים שבודקים את השוק/עומדים לפני קנייה של רכב כזה.

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם

הכי פשוט זה ללכת לסוכנות!

אגב גם זה לא פשוט כי תמיד יש רכב טוב יותר בתוספת של רק עוד 5 אלף.....

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

ונשארנו עם 2-3 אופציות המתאימות לצרכינו

זה משפט המפתח בפתרון הבעייה שלך. אם יש רצון לקנייה מהירה צריך לפתוח ראש והרבה אופציות. לא שלוש. הרבה יותר. אם אתה פותח לעצמך הרבה אופציות, בכל רגע נתון המכונית שמתאימה לך תהיה בשוק. ככל שאתה מגביל את האופציות, אתה מקטין את הסיכוי לזה שמכונית מתאימה תהיה זמינה באותו רגע.

פורסם
זה משפט המפתח בפתרון הבעייה שלך. אם יש רצון לקנייה מהירה צריך לפתוח ראש והרבה אופציות. לא שלוש. הרבה יותר. אם אתה פותח לעצמך הרבה אופציות' date=' בכל רגע נתון המכונית שמתאימה לך תהיה בשוק. ככל שאתה מגביל את האופציות, אתה מקטין את הסיכוי לזה שמכונית מתאימה תהיה זמינה באותו רגע.[/quote']

כפי שכתבתי אני ממש לא ממהר.

הנישה שאני מחפש מאוד מצומצמת מבחינת גודל (פיזי), יכולת שטח וטווח מחירים. כך שבכל מקרה אין לי יותר מדי אופציות.

בסוף תגיע הכלה המושלמת - הסבלנות משתלמת.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

עד שמכרתי את הפיאט 127 ועד שהצלחתי למצוא ולקנות את האונו עברו 10 חודשים, אז קח בחשבון שזה יכול לקחת הרבה זמן, ואולי תתפשר על כמה דברים, כי אני כבר כמעט התייאשתי.

פורסם

מצד שני-רציתי למכור אוטו שמור באמת עם ק"מ נמוך.

נתקלתי בקונים שרצו להוריד מחיר בטלפון,אנשים שסתם מתקשרים חברים של הקונים שרצו להוריד עוד יותר במחיר כדי לשבור אותי.

בא גם בחור שהיה רציני עשה סיבוב וניסה להוריד במחיר לאחר שהוא הסכים בטלפון.

לבסוף הגיעו משפחה של קונה בלילה,רק ראו את הרכב בלי לעשות סיבוב והבינו על מה מדובר. הסכימו לשלם 3K מעל המחירון שמו צ'ק מקדמה,קבענו לעוד שבועיים מאותו המועד במכון בדיקה,הרכב יצא נקי ביותר שקיפות מלאה למה שאמרתי להם,הם לקחו את הרכב בשמחה ואני מכרתי בכיף.

יש סיר שמוצא את המכסה.

לכל מוכר פוטנציאלי יש קונה פוטנציאלי.צריך סבלנות ולקוות שכמו שאתה נורמאלי תיפול על אחד כזה.

היה חשוב לי מאוד שהכל ייעשה בנועם ובאוירה טובה וכך היה.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

עצה קטנה, תשתף אותנו בסוג הרכב שאתה רוצה לקנות.

יכול להיות שנהיה לך לעזר...

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

התקציב סביב ה 100 עם גמישות .

הדרישות רכב רחב ל3 כיסאות לתינוקות/ילדים ויכולת שטח בסיסית.

5 דלתות חובה, אוטומט חובה, ושלא יהיה ארוך מדי (מה שהפיל את הXL7 לדוגמא או את הטראנו)

שנתון 2002 וצפונה.

הרכב ישמש בעיקר לנסיעות בתוך העיר וצפוי לעבור 6000-7000 ק"מ בשנה (נושא הדלק לא ממש מטריד).

כרגע עומדים על הפרק מאזדה טריביוט (נדירה) יונדאי סנטה-פה (2002-2004), אוטלנדר (2004) פורסטר (2003-2004) עם התלבטות על רודיאו (יש לי פחד מהסחירות ועלויות האחזקה שלה).

אני מחפש רכבים רק שמורים מאוד עם ק"מ נמוך וזה לא קל, מצד שני אין לי בעיה לשלם מעל מחירון על רכב שמור.

פורסם

הRAV4 והCRV יקרות מדי לטעמי ביחס לתמורה.

הXTRAIL נדירה אך רכב שמור מסוג זה יתקבל בברכה.

• תוכן חדש...