Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על איזה רכב אתם ממליצים לי ללכת מבחינת מהירות, ביצועים, אמינות ומבחינת כל היתרונות והחסרונות של הרכבים האלה..?

אודי A3, 1.8T, 180 כ"ס

גולף GTI, 1.8, 150 כ"ס

אני מדבר על שנתון 2001 2002 של שתי הרכבים..

אם יש עוד רכבים במחיר הזה בסביבות ה 70,000 שקל פלוס מינוס תציעו..

עידן..

פורסם

אני לא בטוח ש-A3 1.8T עם 180 הסוסים תכנס לך בתקציב.

2 רכבים שמומלצים לא פחות ואפילו יותר באותו התקציב ומאותו בית (VAG):

סיאט איביזה FR מודל 2005 (150 כ"ס)

סיאט לאון 20VT מודל 2003 (180 כ"ס)

בהצלחה במציאת האקסמפלר :wink:

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

דובר רבות על הרכבים הנ''ל, בצע חיפוש.

ה-gti כבדה ולא ממש ספורטיבית,

ה-20vt מצויינת מבחינת כ''ס לשקל,משופרת בקלות אבל לא מתנהגת.

ה-a3 יקרה וכנ''ל לא ממש ספורטיבית.

הלאון מעניינת.

האמינות (מן הסתם) זהה,גבוהה יחסית אך חלקים יקרים מהממוצע.

מה בדיוק אתה מחפש ?

porsche 914,2.0,1970

פורסם
דובר רבות על הרכבים הנ''ל, בצע חיפוש.

ה-gti כבדה ולא ממש ספורטיבית,

ה-20vt מצויינת מבחינת כ''ס לשקל,משופרת בקלות אבל לא מתנהגת.

ה-a3 יקרה וכנ''ל לא ממש ספורטיבית.

הלאון מעניינת.

האמינות (מן הסתם) זהה,גבוהה יחסית אך חלקים יקרים מהממוצע.

מה בדיוק אתה מחפש ?

אני מחפש רכב שיהיה מהיר ושיהיה גם טוב בביצועים על הכביש ויציב..

פורסם
אני מחפש רכב שיהיה מהיר ושיהיה גם טוב בביצועים על הכביש ויציב..

אתה מחפש אימפרזה GT :wink:

שוב תקרא על המכוניות (יש קישורים גם בתחתית העמוד),

בגדול לא אוכלים את העוגה ומשאירים אותה שלמה.

אם אתה מתעקש על גרמנית, לטעמי הלאון הכי מעניינת.

porsche 914,2.0,1970

פורסם

בשביל מהירות נטו, ויציבות על הכביש - כל אחד מהרכבים יתאים (כאשר הגולף, למיטב ידיעתי, תהיה הכי עצלה).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
אתה מחפש אימפרזה GT :wink:

שוב תקרא על המכוניות (יש קישורים גם בתחתית העמוד),

בגדול לא אוכלים את העוגה ומשאירים אותה שלמה.

אם אתה מתעקש על גרמנית, לטעמי הלאון הכי מעניינת.

אם אתה יכול אשמח אם תביא לי קצת פרטים על הסיאט לאון.. נפח מנוע, צילנדרים, כ"ס וכד'..

ואיזה שנה בסביבות ה 70,000 אני יכול להביא..?

פורסם

ללאון, מנוע 1,800 סמ"ק מוגדש (טורבו :wink:)

4 צילנדרים ו-20 שסתומים (5 לצילינדר)

מפיק 180 כוחות סוס.

עוד משהו?

עריכה: גם ללאון 4 (הייתה אחת כזאת ברשותי בעבר) יש 180 כוחות סוס מקוריים ולא 210 כפי שרשמת.

גם נתון הקג"מ הינו אסטרונומי לרכב סטנדרטי.

נתונים כאלה מציד רכב עם צ'יפ לפחות.

לגבי עניין הביקוש וההיצע- אכן זה נכון.

הדגמים השמורים של 2003-4 מבוקשים אף יותר.

אם אתה מתכוון להביא את הלאון להספקים גבוהים (250 כ"ס ומעלה) - חפש לאון 4 (רק בשנת 2002).

אם אתה מעוניין להשאיר אותה סטנדרטית (או מקסימום עם צ'יפ) - חפש לאון טורבו משנת 2003.

ישנו הפרש משקל (ה-4 כבדה יותר) של כ-150 ק"ג עקב מערכת האלדקס (4x4).

פורסם

הגולף אכן עצלה אך עם שיפור במערכת המתלים +תוכנה הרכב ירגיש כבר יותר טוב (נבדק ואף נעשה).

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

שמתי לב שאתה די נעול על גרמניות...

אם תפזול קצת הצידה תראה שהצרפתיות חזק בשוק שאתה מדבר עליו...קליאו ספורט לדורותיה והפיג'ו 306 GTI-6 האגדית גם נכנסות בתקציב אפילו עם קצת עודף...ועד כמה שאני יודע (קצת נסיון) הצרפתיות גם קצת יותר מתקשרות עם הנהג ברמה הבסיסית ללא שיפורים. לדעתי אם תמצא אחת שמורה שווה לך לבדוק את העניין ברצינות.

פורסם

הגולף לא כזאת עצלה כמו שאנשים אוהבים לספר כאן. הרכב מהווה קפיצת מדרגה משמעותית אם נסעת עד עכשיו על רכבי 1600/1800 רגילים. הרכב נוסע יפה מאוד ,מהנה לנהיגה, מאובזר היטב ומפנק.

נראה לי שאני היחיד שמדבר מנסיון אישי נכון?

יש מבחר סביר של גולף GTI , אבל רוב הרכבים שחוטים או משופרים בטעם רע.

הלאון לא מספיק איכותית לדעתי, כמו כן אין למצוא כאלה ודורשים עליהם מחירים שלא מחוברים למציאות לכן התמורה שהיא נותנת יחסית לכסף שנדרש עליה, לא טובה כפי שהיתה פעם כשהרכב היה אנונימי.

אאודי A3 הוא רכב פוזה שאני אישית לא מתלהב ממנו. האחזקה שלו הכי יקרה, והוא הכי פחות ספורטיבי מכולם.

לבחור שהגיע מעליי : בן אדם שמחפש גולף / A3 , לא יקנה במקומם רנו קליאו / פיג'ו 306.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
שמתי לב שאתה די נעול על גרמניות...

אם תפזול קצת הצידה תראה שהצרפתיות חזק בשוק שאתה מדבר עליו...קליאו ספורט לדורותיה והפיג'ו 306 GTI-6 האגדית גם נכנסות בתקציב אפילו עם קצת עודף...ועד כמה שאני יודע (קצת נסיון) הצרפתיות גם קצת יותר מתקשרות עם הנהג ברמה הבסיסית ללא שיפורים. לדעתי אם תמצא אחת שמורה שווה לך לבדוק את העניין ברצינות.

וזה לא במקרה כי אתה מוכר GTI6 באותו המחיר בערך :wink:

הגולף לא כזאת עצלה כמו שאנשים אוהבים לספר כאן. הרכב מהווה קפיצת מדרגה משמעותית אם נסעת עד עכשיו על רכבי 1600/1800 רגילים. הרכב נוסע יפה מאוד ,מהנה לנהיגה, מאובזר היטב ומפנק.

נראה לי שאני היחיד שמדבר מנסיון אישי נכון?

יש מבחר סביר של גולף GTI , אבל רוב הרכבים שחוטים או משופרים בטעם רע.

הלאון לא מספיק איכותית לדעתי, כמו כן אין למצוא כאלה ודורשים עליהם מחירים שלא מחוברים למציאות לכן התמורה שהיא נותנת יחסית לכסף שנדרש עליה, לא טובה כפי שהיתה פעם כשהרכב היה אנונימי.

אאודי A3 הוא רכב פוזה שאני אישית לא מתלהב ממנו. האחזקה שלו הכי יקרה, והוא הכי פחות ספורטיבי מכולם.

לבחור שהגיע מעליי : בן אדם שמחפש גולף / A3 , לא יקנה במקומם רנו קליאו / פיג'ו 306.

אייל חדל שטויות.

גם אני מדבר מנסיון אישי, ואם צריך להשוותה לשאר הדגמים שהוזכרה כאן - היא עצלה מאוד.

לגבי הגולף GTI עצמה, זה נכון שיש הרה רכבים שחוטים, אך עם זאת היא נמכרה בכמות גדולה יותר מאשר כל הסיאטים והאודים

הספורטיביים גם יחד. צריך סבלנות כדי למצוא אקזמפלר שמור, כמו של חברנו אייל לדוגמה.

הלאון לא מספיק איכותית? הדשבורד הוא החלק המרכזי (שנראה לעין) שנקלח ה-A3. ותסכים איתי שהאודי היא האיכותית מבין החברות.

סיאט עשו 'פאק' קטן עם הלאון והוציאו אותה איכותית מדיי. ועל זה יעידו בעלי הלאון (גם הלא מוגדשות)!

חויית הנהיגה בלאון היא הגדולה מבין כל המכוניות שהוזכרו, הן בכוח והן בהתנהגות.

לגבי התמורה בכסף, נו באמת אייל! גם 80K לשנת 2002 מהווים מחיר הוגן ומתאים ביחס לרשימת האביזור שאתה מקבל בה.

את זה שמר לוי יצחק החליט לקום בבוקר אחד ולשחוט את חברת סיאט - אי אפשר להפיל על בעלי מכוניות אלו. במיוחד על אלו

ששמרו עליהן כאילו אין מחר והשקיעו בהן משכורות על גבי משכורות, ושעות על גבי שעות.

מה גם שהביקוש גדול עד פי 10 מההיצע! (בדומה ל-MX5, קליאו ספורט וכו')

לגבי סוגיית האודי אתה צודק, אם כי A3 180 ידנית עם מתלים ספורטיביים תשתפר משמעותית!

גם לגבי סוגיית "הקנייה התחליפית" של צרפתייה במקרה הזה אני מסכים גם. ואני מדבר בתור בעל צרפתייה בהווה וגרמניות לשעבר.

טל

פורסם

בתקציב הזה הייתי שוקל גם סיאט איביזה FR/קופרה שנתון 2005- הן עולות בסביבות 80K ולדעתי יתנו לך אחלה תמורה לכסף.

גם רכב חזק וגם חדש יחסית ותאמין לי שבפנים הוא מפנק כמו שצריך ולא חסר לו אבזור.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...