Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שכולכם כבר יודעים, יש המון מכוניות בחו"ל שאין בארץ.

הנה רשימה של מכוניות שיכול היה להיות נחמד שיביאו.

אני לא מתכוון למזראטי, פרארי וכל אלו, אלא למכוניות שבאמת הייתם שוקלים לקנות אם הייתם רוצים לקנות משהו חדש.

בואו נתחיל עם דגמים של פג'ו:

הנה ה107 וה1007.

ה107 היא זהה לטויוטה AYGO ולסיטרואן C1. אוטו מאוד חביב.

ה1007 היא בעלת דלתות מוזרות שנפתחות כמו בטרנזיט. מוזר משהו.

1007.jpg

peugeot_107_22_05_05.jpg

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לדעתי יהיה קשה למכור רכב כמו ה107 מבחינה שיווקית בארץ.

בשנות ה90 כאשר את ה205 החליפו צמד מכוניות : 106 ו306 , הן סגרו ליבואן את הנישה של הסופר מיני והמשפחתית קומפקטית.

לאחר שיצאו ה206 וה307 , ה206 למעשה ממלאת את תפקיד הסופר מיני, ומה שנותר לרכב כמו 107 זה להתחרות מול נמושות כגון היונדאי אטוס.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הC1ו AYGO וחברים זהים גם לפוולקסווגן פוקס.

עוד מכונית שחסר בארץ? פורד S MAX או שמה זה ה C MAX שחסר, מצטער לא זוכר.

גם MPS3 וMPS6 חסרות.

פורסם

הקאיה פיקנטו (או במדינות מסוימות "מורנינג") היא אוטו שמקביל לפיאט פנדה. זול, יחסית אמין, פשוט ולא הכי יפה שבעולם.

השברולט קובלט היא המחליפה של הקוואליר.

הניסאן סנטרה מהדור הזה עדיין מייצרים אותה במקביל לדורות החדשים. היא נמכרת בדרום אמריקה כמונית. כל המערכות שלה הן ישנות יחסית ואין בעיה של חלקים. יש פשוט המון כאלו בכבישים בדרום אמריקה.

450px-Kia_Picanto.jpg

800px-Chevrolet-Cobalt-Coupe.jpg

800px-3rd-Nissan-Sentra-sedan.jpg

פורסם

תאמינו או לא, ככה נראה פיאט אונו מודל 2008!

זה אוטו די דומה לקודמים, ויש המון חלקים בשבילו.המחיר שלו חדש בדרום אמריקה כמו שכאן עולה פיאט פונטו 2002.

אחרי שהפסיקו למכור אותו בארץ היו עוד 3 דורות. הנה איך שהם נראים.

uno2007.jpg

Uno 3.jpg

Uno 2008.jpg

פורסם

אני מחכה לפיאט 500 המוגדשת.

יש אפשרות לרכישה של אחת כזאת במקרה והיא תגיע בזמן הקרוב :)

כמובן שמדובר על גרסא ידנית בלבד.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

אם כבר בפיאט עסקיננו, יש דגמים שלהם שמייצרים בשביל מדינות מתפתחות. בארגנטינה מייצרים משהו שקוראים לו PALIO. PALIO זה השם שנותנים לזה כשהוא בגרסת האצ'באק, WEEKEND כשזה סטיישן וSIENA כשזה בגרסת סדאן. יש גם גרסת טנדר משום מה שקוראים לה STRADA. הנה כל הדורות שלו. יש 3 דורות ובשנה הבאה יהיה עוד אחד. הוא גם יחסית זול (יותר זול מהפנדה לפחות), אבל האיכות שלו לא משהו משגע.

Palio 2000.jpg

Palio 2001.jpg

palio_2008_01.jpg

Strada.jpg

פורסם

לפיאט יש גם את הSTILO שהיא לא בדיוק שיא היופי, אבל אוטו די טוב. ראיתי כמה כאלו בחו"ל.

יש גם את לנסיה YPSILON, שדווקא יש שלוש בארץ, ואחד מהבעלים גר לידי. אני רואה אותה כמעט כל יום. אוטו חמוד, עיצוב מעניין ומאובזר ברמות אבסורדיות. כמו לימוזינה עם שתי דלתות ומימדים של אוטוביאנקי.

Stilo.jpg

Ypsilon%20B-Kini_1024.jpg

פורסם

בואו נעבור טיפה מזרחה לכיוון קוריאה ומלזיה.

לחברת PROTON יש את הPERSONA, שכמו שחדי העין שבינינו ישימו לב, זה פשוט סופר לנסר ששמו לו פרונט חדש ומוכרים אותו חדש. יש כאלו שאומרים שזה זוועה, אבל אני בכל מקרה לא מבין מה היה כל כך רע מלכתחילה בסופר לנסר.

ליונדאי יש דגם אחד שקוראים XG או AZERA. הוא הרבה יותר גדול מסונטה, וכשגרתי בחו"ל היה לשכנים שלי אחד, וכם הזמן היה חוסם אותי בחניה. מתחרה למרצדס? אולי בגודל, אבל זה עדיין מזעזע.

לחברת SSANGYONG החביבה יש שיקוץ חדש. קוראים לו CHAIRMAN והוא פשוט נראה כמו משהו בין פורד סקורפיו משנות ה90 (עוד דגם שלא מכרו פה) ו REXTON. הוא מבוסס על אותו בסיס של הAZERA.

לטויוטה יש עוד מליון דגמים, אבל אני רק מתייחס לאלו שאני מכיר באופן אישי. יש את הNOAH שהוא טרנזיט גדול ל9 אנשים, ואת הAVALON, שהיא גרסה ענקית והרבה יותר יפה של הקאמרי.

ברוב העולם חוץ מאירופה, DODGE מוכרים את הDURANGO, שהוא גרסת SUV של הDODGE RAM. לדודה שלי יש אחד עם מנוע HEMI. טיפה מפלצתי...

Proton PErsona.jpg

800px-06-07_Hyundai_Azera_Limited.jpg

ssang-yong_chairman_cm600l_2006.jpg

800px-2007_Toyota_Noah_01.jpg

800px-%2708_Toyota_Avalon.jpg

800px-07-Dodge-Durango.jpg

פורסם

הי,

את הפיאט פיילו ראיתי המון דווקא בהודו- מאוד חביבה יש לציין.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

בשנה שעברה בצ'ילה נתקלתי בדגם המוזר הזה של שברולט, שקוראים לו HHR. זה פשוט אוטו עם מנוע 2000-2400 שעשו לו עיצוב דומה לזה של הPT CRUISER. מתחרה ישיר? לא ממש. הוא יותר יקר ויותר חזק מהPT.

לפורד יש טנדר נחמד ופשוט שקוראים לו RANGER. נתקלתי בשניים כאלו בארץ, וזה היה הרכב השני שנהגתי עליו אי פעם. כאן מוכרים משהו על אותו בסיס שקוראים לו מאזדה B2500 או משהו כזה.

אגב, הNISSAN SENTRA שראיתם קודם נמכרת במקביל לזאתי שפה שמתי את התמונה שלה. החדשה היא חמודה ומזכירה לי את ה350Z.

ולבסוף, יצור מוזר מאוד של טויוטה.

קוראים לזה /ECHO/YARIS/BLATZ או עוד כמה שמות מוזרים (מה שכאן בארץ קוראים לו יאריס בשאר העולם הוא טויוטה VITZ).

היו כמה דורות גם, והשניים הראשונים היו מוזרים עד מכוערים עד מעוררי גיחוך ובחילה באותו זמן.

זה שמוכרים עכשיו נראה יותר כמו קאמרי קטנה.

800px-2007ChevroletHHR-001.jpg

800px-4th-Ford-Ranger.jpg

800px-2007_Nissan_Sentra.jpg

Echo 2000.jpg

Echo 2001.jpg

Echo 2006.jpg

פורסם

ננסה להבין מדוע הן לא נימכרות בארץ.

1.הפיג'ו 107 והטויוטה אייגו כנראה לא ימכרו בארץ בשל בעיית תימחור,שתציב אותן מול המזדה 2\סוזוקי סוויפט ודומותיהן.

2.פיאט פליו-טוב שאינה מיובאת לארץ.מכונית מיושנת שמיועדת לשווקים מיתפתחים בעיקר.

3.פיאט אונו-עדיף שתישאר בתור נוסטלגייה.ברור למדי שהיא אינה עומדת בשום סטנדרט של מכונית בת ימינו.

4.PROTON-לא מיובאות לארץ בשל הסיבה שמלזייה הינה מדינה עויינת שאין לה יחסים דיפלומטיים עם ישראל-לגבי הסופר לאנסר-ע"ע פיאט אונו.

5.פורד ריינג'ר-היה ניסיון לייבא אותו לארץ.הניסיון כשל מאחר ופלח השוק של טנדרים מונעים בבנזין אפסי למדי.

6.פיאט סטילו לא יובאה לארץ מאחר ולא היתה לה גירסה אוטומטית.

7.לנצ'ייה אפסילון לא יובאה מאחר והיתה יקרה מידי,ועם הכבוד לפאר ולהדר,יש גבול למה מוכנים לשלם עבור פונטו..

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

4.PROTON-לא מיובאות לארץ בשל הסיבה שמלזייה הינה מדינה עויינת שאין לה יחסים דיפלומטיים עם ישראל

עוד רכב שלא מיובא לכאן בגלל שמיוצר במדינה עויינת:

saipa-xantia-640.jpg

נכון מאוד, זוהי קסנטיה, אבל תוצרת איראן, שמיוצרת שם מהפסקת ייצורה בצרפת ועד היום.

רק חבל שהדבר היחידי שאיראן מוכנה לייצא לישראל זה פצצת אטום :cry:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...