Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשנו בגולף TSI חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן כן את הסאן רוף עושים בארץ

מחיר הMP3 הוא 859 ש"ח

אפילו אם אתה מתכוון להרכיב מחשב עושים את זה בארץ

ככה אמר היבואן

יש לי שהוא נסיון מה עושים עם הצמיגים והחישוקים.(סטוק) כאשר מרכיבים ג"נטים " 17" לדוגמה מהחברה?

אין כמו שריקת הJT3D-7 על הבוקר...8)

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אלכס,

אתה יכול למכור אותם כחדשים ביד שניה

(אם אתה מתכנן להחליף ל-17" על ההתחלה,

יצא שתסע איתם אולי 100 ק"מ),

והם יתאימו לאלו שרוצים לשדרג מטאסות לחישוקי מגנזיום.

אפשרות נוספת -

תמכור את הסט לפנצ'רייה בה אתה מרכיב את החדשים,

אני מאמין שהם יקנו אותה במחיר הוגן,

אם כי כנראה נמוך ממה שתקבל בשוק הפתוח של היד שניה.

תתחדשו :)

פורסם
אלכס,

אתה יכול למכור אותם כחדשים ביד שניה

(אם אתה מתכנן להחליף ל-17" על ההתחלה,

יצא שתסע איתם אולי 100 ק"מ),

והם יתאימו לאלו שרוצים לשדרג מטאסות לחישוקי מגנזיום.

אפשרות נוספת -

תמכור את הסט לפנצ'רייה בה אתה מרכיב את החדשים,

אני מאמין שהם יקנו אותה במחיר הוגן,

אם כי כנראה נמוך ממה שתקבל בשוק הפתוח של היד שניה.

תתחדשו :)

העיינין הוא שאני מרכיב אצל היבואן בארץ!

היבואן ידאג לצמיגים?

אין כמו שריקת הJT3D-7 על הבוקר...8)

פורסם
איזה כאב לב? ואיזה עצבים?

אוטו של 150+ אלף שקל עם פסי קישוט בצבע שחור?!

עם איך שפותחים דלתות פה בארץ הכי טוב זה פסים שחורים, ולא משנה שהרכב עולה 150K ש"ח. תקנה רכב לבן ב-100K ש"ח עם פסי הגנה בצבע הרכב ותראה אותם אחרי חודש. הם יהפכו לשחורים.

פורסם
עם איך שפותחים דלתות פה בארץ הכי טוב זה פסים שחורים, ולא משנה שהרכב עולה 150K ש"ח. תקנה רכב לבן ב-100K ש"ח עם פסי הגנה בצבע הרכב ותראה אותם אחרי חודש. הם יהפכו לשחורים.

זה לא בהכרח נכון.

תלוי איפה גרים ומה מידת הצפיפות של החניות.

מי שיגור בעיר גדולה וצפופה, הסבירות לפסי קישוט עם "קישוטים" גדולה יותר. אבל מי שגר במקום שלא מאוכלס כמו ת"א, לא אמורה להיות בעיה.

פורסם
זה לא בהכרח נכון.

תלוי איפה גרים ומה מידת הצפיפות של החניות.

מי שיגור בעיר גדולה וצפופה, הסבירות לפסי קישוט עם "קישוטים" גדולה יותר. אבל מי שגר במקום שלא מאוכלס כמו ת"א, לא אמורה להיות בעיה.

צפיפות מאוד נמוכה, מגורים - ב"ש. התוצאה, שפשוף בפגושים בעיקר האחוריים (כי הרכב עומד עם הפנים פנימה). מכות בצידי הרכב מפתיחת דלתות (כנראה אחוריות, כי יש לי פסי קישוט עבים ושחורים [כבר אפורים מהשמש יותר נכון להגיד]). מראה שבורה ועוד פינוקים.

איך זה בשבילך?

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

כל אחד והדוגמא האישית שלו.

אני גר במושבה ולרכב שלנו יש חניה פרטית. הוא כמעט שנתיים על הכביש ולצערי הרב הוא אינו חף לחלוטין מפגיעות של חוליגנים, יש מספר בודד של "פאקים" קטנים שנורא מעצבנים אותי כמו שקע קטנטן בכנף האחורית (כספר מסביר באחד הטורים שלו איך דבר כזה נראה), או חתך קטן בדלת האחורית וקילוף קטן באחד מהפסי הקישוט (הכל בקטן :wink:). הנביילס עושים את שלהם, אין ספק. אבל אלו דברים שרק פדנט כמוני ישים לב אליהם. בנאדם ממוצע שיראה את הרכב שלנו עם איך שאני דואג למצב החיצוני והפנימי יחשוב כאילו שהוא הרגע יצא מהחברה.

פורסם
אכן כן את הסאן רוף עושים בארץ

מחיר הMP3 הוא 859 ש"ח

אפילו אם אתה מתכוון להרכיב מחשב עושים את זה בארץ

ככה אמר היבואן

יש לי שהוא נסיון מה עושים עם הצמיגים והחישוקים.(סטוק) כאשר מרכיבים ג"נטים " 17" לדוגמה מהחברה?

על איזה רכב מדובר לכל הרוחות?

כמו שעומר אמר - ה- TSI מגיע מקורי עם הסאן-רוף והג'נטים; בתחילה לא ניתן היה להזמין אותו עם MP3, הוא הוא מגיע סטנדרט עם.

אגב, לפי מה שאני הבנתי, לעל מערכת של VW (חדש) ניתן להוציא חיבור ל- IPOD, זה רק עולה כסף... (1500 ש"ח, בהחלט יקר מידי!).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

הפסי קישוט לא מתקלפים ומתבלים כ"כ מהר, מנסיון עם לא מעט VAGים.

אני מעדיף פעם בחצי שנה לעשות צביעה לכל הפסי קישוט (לא שעשיתי אי פעם) מאשר להיות עם פסים שחורים מכוערים ומזעזעים שגורמים לרכב להיראות זול.

למיטב ידיעתי הסאן רוף ב TSI ו בGTI מגיע מקורי מהיצרן.

בגולפים האחרים הוא בהתקנה מקומית, שאני אישית הייתי מעדיף לוותר על סאן רוף, מאשר להתקין לא מקורי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
הפסי קישוט לא מתקלפים ומתבלים כ"כ מהר, מנסיון עם לא מעט VAGים.

בטוח שהם לא מתקלפים ונשרטים מהר למי שחונה במרחק של 2 מטר מכול צד או תופס חנייה כפולה ובודק 10 פעמים שהוא לא חונה בקירבת ערס מצוי :-)

המבין יבין.

הגולף שלי חדשה מהחברה (2006) ומלאה שריטות של פתיחת דלתות, זו גם אשמתי כי איפה שהרכב עוצר שם אני חונה.

איזה כייף לי :)

פורסם

האמת שתיארת אותי נכון , אני אפילו יותר פסיכי בעניין ממה שציינת.

כמעט התפטרתי מעבודה בגלל שלא ארגנו לי חניה מקורה בחניון תת קרקעי :)

(בסוף שכרתי את זה על חשבוני רק כדי לשמור על האוטו)

אבל בזמן הלימודים באוניברסיטה, עם הרכבים הקודמים , לא היתה לי ברירה לפעמים אלא לחנות במקומות צפופים,

ונפתחו עליהם לא מעט דלתות והנזק לפסי הקישוט לא היה רציני או מורגש.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

עד החתונה זה יעבור לך...אחרי שמתחתנים ויש ילדים אין זמן לשטויות.

כאשר יוצאים לפנסיה שוב פעם חוזרים לזה.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...