Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבל באמת שחבל על הרכב:cry:

הכי חשוב שהבעלים יצא בשלום...

כל הציפורים הטורפות...חלקים,חלקים אם משהו יודע שמע משהו אשמח לדעת איפה הרכב "השלמות".

אלעד

נינג'ה לבנה!

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

1:15 צריכת דלק בקליאו ספורט? אולי אם איזו סבתא נוהגת 90 קמ"ש באמצע הלילה ת"א-חיפה וחזרה בלי מזגן.

1:11 זה נתון יותר מחובר למציאות (משולב 50:50 עירוני בינעירוני) או אולי 1:12-1:13 בנסיעה בינעירונית נטו.

זה עדיין חסכוני מאוד בכל קנה מידה, אבל תהיו ריאליים...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
1:15 צריכת דלק בקליאו ספורט? אולי אם איזו סבתא נוהגת 90 קמ"ש באמצע הלילה ת"א-חיפה וחזרה בלי מזגן.

1:11 זה נתון יותר מחובר למציאות (משולב 50:50 עירוני בינעירוני) או אולי 1:12-1:13 בנסיעה בינעירונית נטו.

זה עדיין חסכוני מאוד בכל קנה מידה, אבל תהיו ריאליים...

אני יכול להעיד על 1:12-1:14 הרבה פעמים.

לעומת הלאון המוגדשת, הקליאו 'שותה' הרבה-הרבה פחות.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

כפי שהראתי לחלק מהאנשים במפגש, יש לי הכל מתועד, צריכה של 1:12 שכוללת בעיקר נסיעה בתוך העיר, ג'ימיקנות, פקקים וממש לא נסיעה של סבתא (ומצד שני אני גם לא לוקח את הרכב סתם בתוך העיר מעל ל-4000 סל"ד) ולפעמים גם מזגן.

אני מאמין שאפשר להגיע ל-1:15 אבל בשביל זה באמת צריך לסוע כמו סבתא 90 קמ"ש רק בכבישים מהירים, מי קונה קליאו ספורט בשביל זה?

עכשיו מי מוכן להסביר איך הגענו מקליאו שעשתה תאונה לדיון על צריכת דלק של קליאו?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

Welcome to CF :D

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
כפי שהראתי לחלק מהאנשים במפגש, יש לי הכל מתועד, צריכה של 1:12 שכוללת בעיקר נסיעה בתוך העיר, ג'ימיקנות, פקקים וממש לא נסיעה של סבתא (ומצד שני אני גם לא לוקח את הרכב סתם בתוך העיר מעל ל-4000 סל"ד) ולפעמים גם מזגן.

אני מאמין שאפשר להגיע ל-1:15 אבל בשביל זה באמת צריך לסוע כמו סבתא 90 קמ"ש רק בכבישים מהירים, מי קונה קליאו ספורט בשביל זה?

עכשיו מי מוכן להסביר איך הגענו מקליאו שעשתה תאונה לדיון על צריכת דלק של קליאו?

פשוט: הרבה מתרסקות -> למרות זאת ביטוחים זולים -> אם כבר ביטוחים זולים, גם צריכת הדלק לא בשמיים. כלומר, חוץ מהטיפולים השוחטים, אחזקה סבבה. (למה אין לי 50K למה?...:cry:)

ממך הייתי מצפה ליותר ;-)

• תוכן חדש...