Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם...

אני חדש בפורום..

רכשתי לפני כשבוע רכב חדש מדגם דייהטסו שרייד שנת 93 מנוע 1300

לרכב מספר בעיות:

1: ההגה מושך שמאלה(מושך ממש)

הבנתי שזה איזון גלגלים וכיוון פרונט

2: הברקסים חורקים(ממש בחוזקה)

3: כאשר מתניעים את הרכב(לרוב כשהוא קר) הרכב קופץ בנסיעה בהילוך ראשון ושני

עד שהוא מתחמם...(הוא ממש קופץ)

אשמח לעזרה ממכם המומחים לגבי הבעיות שיש לי(מה אני אמור לעשות והאם אלו בעיות חמורות)

ועוד בקשה... אם אפשר

אני ממש לא מבין איפה כל דבר במנוע(היכן ממלאים שמן ברקס,היכן המיים של הראדיאטור,ואיפה הפילטרים וכו וכו)

אם יש לכם איור של המנוע אם הסברים אני מאוד הודה לכם

תודה מראש לכולם... אשמח לתגובות:-P

פורסם

תתחדש על המכונית.

החלף בין הגלגלים הקדמיים ואם כעת ההגה ימשוך לצד השני אז הבעיה הנה בגלל צמיג ואם לא אז יש לגשת למכון כווני מתלה (פרונט) לבדיקה וכוונים.

מהיכן אתה בארץ?, כי אולי ניתן יהיה להפנותך למוסך של אחד מחבריי הפורום לבדיקת הרכב כללית כולל הבלמים שאליהם יש להתייחס ברצינות כדי לוודא שאינם שחוקים או פגומים. באותה הזדמנות במוסך זה יראו לך קצת את כל הנקודות שנהג צריך לדעת.

דרך אגב במכונית אין שמן בלמים אלא נוזל בלמים שמרכיביו ותפקודו שונים משמן.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

אני מאזור מיבנה... זה כ 20 דקות מת"א

נ.ב

יש לך תשובה בשבילי בנוגע לקפיצות של הרכב בהילוך ראשון ושני כאשר המנוע קר?

פורסם

ולהבא , הצטייד במצלמה דיגיטאלית.

צלם מה שלא ברור לך (כמו פתחי מילוי כלשהם או חלקים אחרים) ומי שמבין/יודע ישמח לציין מהו ומה הוא עושה.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

כשהמנוע קר, התחל לנסוע כשהצ'וק משוך לכ 1/3 עד 1/2 מהאפשרות למושכו וזאת כדי לשמור על סבובי מנוע קצת גבוהים ותערובת דלק עשירה יותר שתאפשר לך לנסוע ללא קפיצות ו"גמגומי" מנוע. לאחר שהמנוע קצת התחמם החזר לגמרי את ידית הצ'וק.

בשיטת ניסוי וטעיה תדע ותרגיש איך ומתי לבצע זאת, כי בכל רכב זה קצת שונה בהתנהגות המנוע.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

לגבי הגלגלים זה כנראה כיוון פרונט אתה צריך ללכת לממכון הקרוב

בברקסים יכול להיות כמה דברים רפידות גמורות חוסר של נוזל בלמים

או ליכלוך במקרה הטוב.

לגבי הגמגום אתה צריך לנהוג בהתחלה עם צוק לא סתם יש לך אותו

תתשתמש בו לכמה דקות עד שתראה שהרכב התחמם טיפה ושיש

לך נסיעה חלקה.

תתחדש ושיהיה בהצלחה!!!

פורסם

זה שהרכב קופץ זה בגלל שיש לך רגל כבדה.

אתה לוחץ הרבה גז בהתחלה תנסה לחכה דקה 2 לפני שתתחיל לנסוע.

ותעשה טיפול יש מצב איזה פילטר סתום שם.

• תוכן חדש...