Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב ,

ברשותי רכב מסוג גי.אם.סי ונדורה דיזל שנת 1996

בגדול הרכב מטופל היטב

התופעה :

לאחר שהרכב התחמם לטמפרטורה הנכונה , אם אני חונה כ- 10 דקות ואני חוזר להניעה

הוא לא מניעה

הוחלפו מצתי להט , פילטר אויר וילטר דלק

אשמח לתשובה

בבוקר אין העית הנעה

תודה tzuk

• ספונסר פורום
פורסם

יש מצבר וסטרטר טובים?

איך מניעים את המנוע בסופו של דבר?

כאשר מונע,המנוע סוחב?

מעשן לבן? שחור?

אורן

פורסם

אינני מכיר את הרכב ואין לי מושג אם יש בו משאבת דלק/סולר אבל אם כן,החשד הראשון נופל על תקלה באחת מאלו הקיימות ברכב- כדאי לפנות למוסך מורשה (אם אני לא טועה -רשת UMI) לאבחון.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בהנחה שאנחנו מדברים על אותה התופעה (יש סטרטר, רכב "על חם" לא מניע) אז לצערי אני לא יכול לסייע בפתרון אך רוצה לציין עובדה קטנה שזכורה לי עוד משרותי בסדיר: דאז היו לנו 2-3 כלי רכב כאלה (שנת 90 ומשהו, סביר להניח מודל 93-94) עם בעיה זהה לחלוטין שעשויה להיות פופולארית בדגם הזה (כי פשוט כולן סבלו מהבעיה הזו).

אני יכול לנחש שמאחר ומדובר בנושא יחסית מוכר בדגם הזה - לא צריכה להיות בעיה במוסך לאבחן את התקלה ולתסדר אותה בהקדם (תמיר ציין שיש לכוון את משאבת ההזרקה - וזה אכן נשמע כמו פתרון הגיוני לבעיה הנ"ל).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...