Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנוזל שהיה בפנים פשוט נהייה סמיך ושחור משום מה.

אני רוצה לפתוח, לנקות ולשים נוזל קירור (לא אנטי פריז). מישהו יודע מה הכי מומלץ לשים לאונו 1.4

פורסם

כל נוזל ירוק של חברה מוכרת ייתן לך תמורה טובה, אין צורך לחפש במיוחד לא לאונו (אל תעלב או משהו כן) נוזל של 150 שקל לגלון.....

אתה יכול לקנות נוזל אדום למשל של חברה מוכרת או נוזל ירוק של חברה מוכרת, אל תקה את הכי יקר, לא תקבל שום דבר מיוחד מזה, תקנה גלון במחיר סביר של 40-70 שקל. או תרכיז.

פורסם

קודם כל, אם "הנוזל נהיה סמיך ושחור משום מה", זה לא אומר שום דבר טוב - כי זה לא קורה מעצמו, ומצביע על תקלה - המקרה הגרוע ביותר זה שמן במים, ואולי משהו אחר. צריך לבדוק, מאיפה זה בא.

דבר נוסף - אין נוזל קירור שהוא "לא אנטיפריז" - זה שם נרדף לנוזל קירור, או ליתר דיוק, למרכיב העיקרי שלו.

פורסם
כל נוזל ירוק של חברה מוכרת ייתן לך תמורה טובה, אין צורך לחפש במיוחד לא לאונו (אל תעלב או משהו כן) נוזל של 150 שקל לגלון.....

אתה יכול לקנות נוזל אדום למשל של חברה מוכרת או נוזל ירוק של חברה מוכרת, אל תקה את הכי יקר, לא תקבל שום דבר מיוחד מזה, תקנה גלון במחיר סביר של 40-70 שקל. או תרכיז.

המלצה חמה. הימנע מנוזלי קירור זולים הנמכרים תחת כל עץ רענן (ובתחנות הדלק, סופרמקרטים, וכד')... כדאי להשקיע 100ש"ח (גג) בנוזל איכותי שישמור על מערכת הקרור שלך.. גם ככה מחליפים כל שנתיים. אם תקנה נוזל זול לא תחסוך הרבה ושכרך רק יצא בהפסדך.

בדוק בספר הרכב או אצל מי שיש לו ספר רכב על הנוזל המומלץ.

פורסם
קודם כל, אם "הנוזל נהיה סמיך ושחור משום מה", זה לא אומר שום דבר טוב - כי זה לא קורה מעצמו, ומצביע על תקלה - המקרה הגרוע ביותר זה שמן במים, ואולי משהו אחר. צריך לבדוק, מאיפה זה בא.

דבר נוסף - אין נוזל קירור שהוא "לא אנטיפריז" - זה שם נרדף לנוזל קירור, או ליתר דיוק, למרכיב העיקרי שלו.

שמן במים?

אני יכול לבדוק את העניין לבד בלי לגשת למוסך? תקופת החגים אני צריך תאוטו:?

פורסם

כמו שכבר אמרו אין מה לחפש חברות ומחירים פיאט=paraflu .אם הנוזל שמנוני ומקציף אז סיכוי טוב שיש שמן במים אם הוא סתם עכור אז פשוט תחליף לפרפלו.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם
המלצה חמה. הימנע מנוזלי קירור זולים הנמכרים תחת כל עץ רענן (ובתחנות הדלק, סופרמקרטים, וכד')... כדאי להשקיע 100ש"ח (גג) בנוזל איכותי שישמור על מערכת הקרור שלך.. גם ככה מחליפים כל שנתיים. אם תקנה נוזל זול לא תחסוך הרבה ושכרך רק יצא בהפסדך.

בדוק בספר הרכב או אצל מי שיש לו ספר רכב על הנוזל המומלץ.

הכוונה שלי הייתה שאפשר גם להוציא 100 שקל זה בסדר אבל לא להגזים כן. הכוונה הייתה שבשביל הפיאט.... נוזל ב 150-170 שקל אפשר היה לדלג עליו... לא היה נותן תמורה מורגשת רבה יותר מנוזל של 100 שקל.

לא אמרתי בכל מקום אבל למה לא בתחנות דלק? אם הן מחזיקות חברה מסויימת, והמוסך ליד מחזיק את אותו הדבר אבל טיפה יקר יותר, זה לא אותו המוצר? התחנה מהלתה והמוסך לא? תעשה טובה....

אפשרי לקנות גם בתחנת דלק אבל של חברה מוכרת ומשהו טוב כמובן. (כמובן שעדיף לנסוע אם כבר למקום אחר שמחזיק מלאי רב יותר של נוזלים ומחירים זולים יותר)

פורסם
הכוונה שלי הייתה שאפשר גם להוציא 100 שקל זה בסדר אבל לא להגזים כן. הכוונה הייתה שבשביל הפיאט.... נוזל ב 150-170 שקל אפשר היה לדלג עליו... לא היה נותן תמורה מורגשת רבה יותר מנוזל של 100 שקל.

לא אמרתי בכל מקום אבל למה לא בתחנות דלק? אם הן מחזיקות חברה מסויימת, והמוסך ליד מחזיק את אותו הדבר אבל טיפה יקר יותר, זה לא אותו המוצר? התחנה מהלתה והמוסך לא? תעשה טובה....

אפשרי לקנות גם בתחנת דלק אבל של חברה מוכרת ומשהו טוב כמובן. (כמובן שעדיף לנסוע אם כבר למקום אחר שמחזיק מלאי רב יותר של נוזלים ומחירים זולים יותר)

אפשר לקנות מתחנות דלק אם יש להם מוצר איכותי.. רק חבל. כי הן שוחטות במחיר.

פורסם

רק פראפלו כמו שאמרתי מקודם ...

אני לא חושב שתמצא נוזל קירור יותר איכותי ממנו , ולא סתם יש עוד יצרנים שמתחילים להמליץ עליו חוץ מכל קבוצה פיאט (כולל מותגי האקזוטיקה, ככה שאם זה טוב לפרארי ומזראטי אז זה טוב לאונו)

בכל מקרה , תריח את המים, ספר אם יש ריח של שמן...

אם אתה מאיזור המרכז יש לך באיזור המסגר קניון של חלקי חילוף ודברים לרכב

סודאי ומ.י.ר מוכרים פראפלו, 35 שקל פחית תרכיז שיש לדלל עם 50% מים מזוקקים או 42 לפחית 2 ליטר מוכן לשימוש

אל תתקמצן , כי מה שזול נגמר יקר :)

2001 Opel Astra 1.6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...