Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רק כמה הערות קטנטנות בשוליים :

נגן MP3 שעולה 250 ש"ח הוא נגן מדבקה , יש אחד כזה שפשוט בא עם אוזניות של שור שהפסיקו לייצר , אז בגלל האוזניות שווה לקנות את הנגן (וד"א היבואן מתמחר את הנגן ב50 ואת האוזניות ב200 ). כך שאלא אם כן נגן בשבילך זה זכרון פלאש על USB , אין נגן טוב בפחות מ500 ש"ח

לדעתי רמת הבסיס של מערכת טובה זה בערך 7000 ש"ח וצריך לשים גם כ3000 ש"ח על איטום והתקנה ע"י מישהו טוב

זהו בגדול

ולאמיל221 אני מציע שלא תחליט לאנשים מה לעשות בכספם . כי עם כול הכבוד רוב העשירים באמת לא באים לפורום , הם פשוט מסמנים V על האופציות שהמוכר נותן . ואלו שמשלמים 100K ויותר על מערכת , יודעים היטב למה הם משלמים . זה שאתה לא מתחבר לזה , זה רק אומר שאתה לא מבין מה זה להיות אודיופיל . כי במערכות ביתיות סכומים כאלו זה לעיתים רק רמקולי סטריאו .

מה רע בסנדיסק סנסה?

פורסם
מסכים איתך וגורע ממך

במערכות ביתיות יש סביבה אופטימלית להצבה של כול אלמנט לא מדוייק , יש המון בעיות אקוסטיות בבית

ברכב כידוע לך - לא

לדעתי יש גבול מסויים בכסף שהאדם שהתקין לא יחוש הבדל ממשי בסאונד אלא הבדל פסיכולוגי בגלל שיש לו ככה וככה וגם ההוא זה הדה - בסט ויקר מאוד אתה טועה לחלוטין . בהתקנה נכונה ואיטום מעולה ועם רכב לא בעייתי , אם תספק מספיק כסף , ויש לך מספיק נסיון בשמיעת חומר טוב ,או שאתה מוסיקאי שיודע איך באמת נשמעים הכלים , אני מבטיח לך שאני יכול לתת לך מערכת גם ב300K שתשמע היטב את ההבדל בינה ובין מערכת ב200K

גל (לאיפה נעלמת?) סיפר שיש לו סט של הדוטק והוא מרוצה פעמיים - פעם אחת (והחשובה) שהסט מספק לו את כול ההנאה שהוא צריך ופעם שניה - שהוא הגיע לסיפוק מלא ב1000 ש"ח גל הוא בנאדם מעולה , ויש לו את הידע והיכולת , זה עדיין לא אומר שאני והוא רואים עיין בעיין בנושא הזה . דרך אגב יש כאן עוד כמה אנשים שדעתם מאוד מוערכת על ידי שחושבים כך . הן מסיבות של השקעה והן מסיבות של גניבה והן מסיבות אחרות . זה עדיין לא אומר שזו הדיעה של כולם . ולכן אמרתי שאל תפסול

וזה בחור שמבין כמו שאתה יודע

אני הרגשתי כך עם סט פשוט של JBL בכיוונים נכונים נהיינתי מאוד ולא היה חסר לי כלום (וכמו שכתבתי אז היו אצלי הרבה אנשים שנהיינו לא פחות) אני אישית לא אוהב את JBL , ושמעתי אותם בגרסה הביתית בכמה רמקולים שלהם . אבל הנקודה כאן היא לא JBL או מאגנאט למשל , הנקודה היא שיש סוגי מוסיקה שSPL ובאס יותר חשובים משאר הפרמטרים , ובהם אתה צודק שמעל איכות מסויימת לא תשמע הבדל שיעשה לך וואו . ואז גם לא כדאי להשקיע

לבחור שיש לו כסף כמו מים וזו לא אופציה ולא שיקול - תלך על הכי טוב - בטוח תהנה גם לאנשים כמוני שאין להם כסף בגרוש , אבל קונים כול פעם דבר אחר לאט לאט

לבחור בעל תקציב מוגבל - תלך על ההמלצה שלי - תהנה לא פחות

בברכת חג שמח ושנה טובה

אלעד

אני עוד לא מצאתי פעם אחת בחיים שלי שכשוויתרתי על איכות בגלל שיקולים כספיים , לא מצאתי את עצמי נאלץ למכור את המוצר בתור יד שניה , ולשדרג . וכול שידרוג כזה עולה הרבה יותר מההפרש המקורי של המחירים .

אתן דוגמה עדכנית קניתי אוזניות לנגן שעלו 300 ש"ח , ואחרי כמה חודשים אני מוצא את עצמי מנסה להשיג אוזניות שעולות בין 1200-2000 ש"ח . אז נכון זה אני , אבל את האוזניות הקודמות אם אמכור ב150 אני אחשיב עצמי כבר מזל . ואם הייתי קונה מלכתחילה , הייתי חוסך 150 ש"ח .

בברכה יהודה

פורסם

רואים לאן הגענו עם הת'רד הזה?

רומן - זאת הסיבה שלדעתי הת'רד הזה או מיותר או בלתי ניתן להגדרה.

הכל יחסי, תלוי מאיפה אתה מביט ומה אתה מסוגל לעשות בקשר למה שאתה מתבונן עליו וגם עד כמה אתה באמת רוצה או צריך את זה.

זה לא יגמר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ולאמיל221 אני מציע שלא תחליט לאנשים מה לעשות בכספם . כי עם כול הכבוד רוב העשירים באמת לא באים לפורום , הם פשוט מסמנים V על האופציות שהמוכר נותן . ואלו שמשלמים 100K ויותר על מערכת , יודעים היטב למה הם משלמים . זה שאתה לא מתחבר לזה , זה רק אומר שאתה לא מבין מה זה להיות אודיופיל . כי במערכות ביתיות סכומים כאלו זה לעיתים רק רמקולי סטריאו .

מי אמר שאני מחליט מה לעשות עם הכסף?! אתה ממציא שטויות ומכניס לי מילים לפה.

לפי דעתי, להשקיע 100K למערכת ברכב, זה ביזבוז של כסף, אלא אם כן כסף לא חסר...

תגדיר לי מזה "אודיופיל".

Kia Sportage, 2014 

פורסם

רומן? תיבת פנדורה? מוכר לך המושג הזה?

לפחות הכוונות שלך טובות כמו תמיד:-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אנשים.

לא תמיד המוצר שווה את הכסף.

לדוגמא (לוודו ברמה מסויימת. כי בטוח שיש שוני אבל השאלה עם זה שווה את ההבדל בכסף.)

כבלים לרמקולים לרכב. יש כבלים ב2 שקל למטר. כבלים סבירים ב 5 שקלים למטר. ויש כבלים ב 20 שקל.

ויש כבלים של VDH. שעולים 300 שקל למטר.

ויש חברות אחרות עוד יותר נחשבות (לא זוכר שמות) שכבל עולה 100 דולר ו200 דולר למטר אחד! ובטוח שיש יותר יקרים.

לדוגמא לחיסכון שלא שווה.

אני סיימתי התקנה של מערכת במועדון. הביאו חיווט איכותי של (מחיר סביר למטר) חברה טובה. וחסכו בראשים. הביאו ראשים שעולים 4 שקלים. וכאשר ראש טוב עולה 13 שקלים. (ראשים של מיקרופון XLR. וRCA וספיקונים)

חודש ! חודש אחרי ההתקנה החליפו את כל הראשים. כי הראשים הפשוטים עשו בעיות.

הם הכפילו את העלויות. כי בפעם הראשונה קנו את הראשים הפשוטים. + עבודה.

ובפעם השניה קנו את הראשים הטובים + עבודה פעם שניה (יותר יקר. כי החיווט מותקן וקשה לגישה) והמערכת מושבת.

דוגמא לסתם הוצאה.

חבר קנה מערכת לחדר. 2 רמקולים סטריאו של 80W + מערכת פשוטה. (עלה לו 800 שקל)

דחפו לו חיווט בחנות במחיר של 10 שקלים למטר. הוא קנה 20 מטר. חיווט של 1.5 מ"מ של סתם חברה. (שילם כי זה חנות)

וכאשר חיווט פשוט של 4 שקלים למטר היה נותן את אותה תוצאה (אין הרבה כוח להעביר.) מרחק יחסית קצר.

8 מטר לכל כצד.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...