Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הטרקטורונים וה TomCar הפכו מכלי עבודה או פנאי שטח לכלי משחית בידי הנוער.

המחוקק מתייחס בסלחנות כלפי הכלי הללו בהנחה שהם בלתי מזיקים ומאפשר לילדים מגיל 16 (כמדומני) לנהוג באלו. כך שבמקום לראות אותם ככלי עבודה הם הפכו למופע שכיח בישובים המבוססים בהם לילדים אין סבלנות עד לקבלת הרשיון לרכב.

לפני כשנה וחצי נהרגה נערה בכפר שמריהו כאשר נסעה נגד התנועה, ביום כיפור נהרכה ילדה בכפר תבור ואילו היום מתפרסמת הכתבה הבאה:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3455037,00.html

לא הייתי מזכיר אותה אלא שהייתי עד לדברים וזה פשוט היה הזוי ומטורף - והכי חשוב מסוכן מאוד.

לרוכבים לא היה אלוהים והם עלו על כל מה שהיה בדרך כולל פגיעה ברכבים חונים, בנס זה נגמר ללא פגיעות בנפש.

הגיעו מים עד נפש והגיע הזמן לאסור את השימוש בכלים הללו אלא מעל גיל מסוים (הרבה מעל 16), להקשות על קבלת הרשיון (תאוריה וטסט) ולמי שאין עיסוק חקלאי ישלם עליהם מס גבוה.

חייבים להוריד את הדברים האלו מהכביש. הכלים האלו מסוכנים ודורשים ידע ע"מ לתפעל אותם.

אני חושב שילד בן 16 חסר אחריות ולתת לו כלי שכזה זה כמו לתת לו לשחק באקדח טעון. אם הם הורגים את עצמם, זאת חצי נחמה, אבל הם סכנה לשלום הציבור. אני תקווה שהפרקליטות תשכיל להגיש כתב אישום נגד הרוצח מכפר תבור באשמת רצח ולא הריגה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המכוניות והמשאיות הפכו מכלי עבודה או פנאי לכלי משחית בידי הציבור.

המחוקק מתייחס בסלחנות כלפי הכלי הללו בהנחה שהם בלתי מזיקים ומאפשר לילדים מגיל 17 (כמדומני) לנהוג באלו. כך שבמקום לראות אותם ככלי עבודה הם הפכו למופע שכיח בכבישים המבוססים בהם לילדים ומבוגרים כאחד - אין שכל.

לפני כחצי שעה נהרג נער איפשהו כאשר לא הפעיל את המוח (וגם לפני 3 שעות, וגם אתמול), ביום כיפור נהרג מבוגר בכפר תבור ואילו היום מתפרסמת הכתבה הבאה:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3455037,00.html

לא הייתי מזכיר אותם אלא שהייתי עד לדברים וזה פשוט היה הזוי ומטורף - והכי חשוב מסוכן מאוד.

לנהגים לא היה אלוהים והם עלו על כל מה שהיה בדרך כולל פגיעה ברכבים חונים (!), בנס זה נגמר עם מעט הרוגים.

הגיעו מים עד נפש והגיע הזמן לאסור את השימוש ברכבים אלא מעל גיל מסוים (הרבה מעל 17), להקשות על קבלת הרשיון (תאוריה וטסט) ולמי שאין עיסוק בכביש ישלם עליהם מס גבוה.

חייבים להוריד את הרכבים מהכביש. הכלים האלו מסוכנים ודורשים ידע ע"מ לתפעל אותם. (NO SHIT)

אני חושב שמבוגר בן 35 חסר אחריות (בדיוק כמו ילד בן 17) ולתת לו כלי שכזה זה כמו לתת לו לשחק באקדח טעון. אם הם הורגים את עצמם, זאת חצי נחמה, אבל הם סכנה לשלום הציבור. אני תקווה שהפרקליטות תשכיל להגיש כתב אישום נגד הרוצח (90 אחוז מהנהגים) באשמת רצח ולא הריגה.

שיניתי קצת...

פורסם

צודק. אבל מה זה צודק... יותר ממאה אחוז!!!

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

אתה לא מזהה את ברוך מהווידאו?

הוא בן 25, מה פתאום בן 16?

לכלי הזה אסור בכלל לנסוע על הכביש, אלא רק לחצות אותו,

וסולל הדרך, למה אני צריך לשלם עוד מס על טרקטורון, שכל הפאן שלי הוא להעלות אותו לנגרר עד לחולות גבעת שמואל,

ושם, ימות העולם, עם כל הרעש שבעולם, אני לא מתכוון לזוז משם, כי זה האזור החוקי של הטרקטורון.

הרוכבים האלה הם בדיוק כמו אופנוע, אם הם נכנסים באוטו כל מה שקורה לאוטו זה קצת פחחות, וכל מה שקורה לרוכב זה הרבה פחחות, קצת גבס, ואפילו אולי גם שוקים חשמליים.

----

פורסם

קרה לנו שהילדים מתחר(ע)ים ביניהם מי יימשוך את ניידת המתנדבים הזקנים לרדת אחריו לשדה . (אף אחד). הפתרון היחיד הוא במיסוי כל טרקטורון שאינו משמש ובבעלות חקלאי ברמות המיסוי של רכב שעשועים ויותר. הוא יותר מסוכן מפלצן(/ית) ביגואר.כשיעלה כמו יגואר תיפתר הבעיה. רכב זה לא משחק.תחביב ?- תאסוף ג'וקים.אל תהרוג/תיהרג על חשבון משלם המיסים.

פורסם
קרה לנו שהילדים מתחר(ע)ים ביניהם מי יימשוך את ניידת המתנדבים הזקנים לרדת אחריו לשדה . (אף אחד). הפתרון היחיד הוא במיסוי כל טרקטורון שאינו משמש ובבעלות חקלאי ברמות המיסוי של רכב שעשועים ויותר. הוא יותר מסוכן מפלצן(/ית) ביגואר.כשיעלה כמו יגואר תיפתר הבעיה. רכב זה לא משחק.תחביב ?- תאסוף ג'וקים.אל תהרוג/תיהרג על חשבון משלם המיסים.

כמו ברכבים בדיוק, יש קבוצה מסויימת של אנשים שמסכנים את הציבור עם רכב, ויש קבוצה של חובבים שיתנהגו באדיבות ולא יסכנו אנשים.

גם בטרקטורונים, יש קבוצות של חובבים שלא מסכנים אנשים ויש קבוצות שכן מסכנות אנשים, מה ההבדל בדיוק?

מה ההבדל עם אופנועים? אין הבדל.

צר לי לאכזב אותך ואת שאר התומכים בשטויות שלך, ל90 אחוז מהאנשים בארץ בגילאים 16 עד 70 אין כלל שיקול דעת, ואין להם כלל הבנה של השלכות מעשים, ורוב הנהגים בארץ עדיין בחיים רק בעזרת מזל, ולא בגלל שמישהו אחר סיכן אותם, אלא בגלל עצמם.

אבל יותר קל להגיד על מישהו בן 17 שאין לו שיקול דעת מאשר להגיד על מישהו בן 35 שאין לו שיקול דעת, למרות שברוב המקרים לשניהם אין שיקול דעת כלל. פשוט יותר מביך להגיד על בן 35 שהוא טיפש (ומה לעשות...), מאוד קל להגיד על בן 17 שהוא טיפש.

פורסם

אם ילד בן 16-17-18 ידע שכשהוא עושה שטויות שכאלה הוא מואשם בעבירה פלילית, נשלח לכלא לX חודשים/שנים ויוצא משם עם תיק פליל - בין אם עשה תאונה וגרם לפגיעה ברכוש/נפש ובין אם לאו, הוא פשוט לא יעשה את זה.

המשטרה, הפרקליטות ומערכת המשפט מקלה ראש בכל דבר שקשור ל"אלימות" באמצעי תחבורה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אבל יותר קל להגיד על מישהו בן 17 שאין לו שיקול דעת מאשר להגיד על מישהו בן 35 שאין לו שיקול דעת, למרות שברוב המקרים לשניהם אין שיקול דעת כלל. פשוט יותר מביך להגיד על בן 35 שהוא טיפש (ומה לעשות...), מאוד קל להגיד על בן 17 שהוא טיפש.

ארז, תהיה כנה ותספר לנו בן כמה אתה?

למה לדעתך חברות הביטוח מוזילות את מחירי הביטוח לנהגים מבוגרים?

1. כי הם הרבה יותר רגועים

2. כי הם הרבה יותר מנוסים

אתה פשוט ילד שמשוכנע שכל העולם משתולל ללא קשר לגיל, אבל כשתגדל תראה שלא כך הדברים.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
ארז, תהיה כנה ותספר לנו בן כמה אתה?

1. כי הם הרבה יותר רגועים

2. כי הם הרבה יותר מנוסים

אתה פשוט ילד שמשוכנע שכל העולם משתולל ללא קשר לגיל, אבל כשתגדל תראה שלא כך הדברים.

צר לי לאכזב אותך, אבל אני בן 26, ולשמחתי יש לי קצת הגיון ואני לא עיוור ואני לא מסונוור, והכל תקין איתי.

כנראה לא הבנת מה אמרתי, אז אני אסביר שוב, משום מה אתה חושב שאני נגדך.

אתה צודק, מבוגרים יותר רגועים, הם מפחדים לעבור את ה4000 סל"ד.

מבוגרים רבים רוצחים על הכביש בלי לעבור 4000 סל"ד, וזה אולי ההבדל היחיד בינם לבין ילדים, אז כשאתה נכנס לכיכר ב5000 סל"ד (ולא משנה אם היית בכלל בהילוך שני) זה נראה הרבה יותר גרוע מאשר מבוגר שדרס ילדה קטנה בהילוך שלישי ב1500 סל"ד כי הוא לא נתן זכות קדימה, כל אחד רוצח בדרכו שלו, ואת זה לא הבנת כנראה.

מבוגרים יותר מנוסים, אמנם שנוי במחלוקת אבל אני אזרום איתך.

אבל אין הבדל בטפשות בין מבוגרים לבין ילדים.

פורסם

ארז הדברים שאתה כותב אולי נכונים אבל מסלפים את המציאות והמציאות והסטטיסטיקה לא משקרות. נהגים צעירים מעורבים יותר בתאונות בכלל ובתאונות קטלניות בפרט אז נכון שאף אחד לא חסין מפני טעיות ושטויות אבל אבל לנהג מבוגר הסיכוי הוא נמוך יותר ולא משנה באיזה מהירות או סלד הוא נוסע.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

כי כולם "מסכימים" שילדים יותר מסוכנים ונוהגים פחות טוב ממבוגרים , אז זה נותן לחברות הביטוח לגיטימציה להעלות את המחירים.

מבוגרים אולי יותר מנוסים , ורגועים אך רובם אינו יודע בכלל את מגבלות הרכב , איך הרכב מושפע מבחינת התנהגות

במצב כזה או אחר , לא יודעים לנצל את מערכת הבלמים בצורה מספקת ( כולם יודעים כי אנשים נבהלים מהתקתוקים של הABS )

רוב האנשים שאני רואה על ההגה הם מבוגרים יחסית , ואני גם רואה בדיוק איזה שטויות הם עושים .

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

זה לא עניין של " מסכימים" זה עניין של מספרים .אני גם יכול להביא לך המון דוגמאות של צעירים שמשתוללים ונוהגים בחוסר אחריות מוחלט ולצידם דוגמאות של מבוגרים שהם נהגים טובים אבל אנחנו לא מדברים על דוגמאות פרטיות אלה על הכלל ובכללי המבוגרים הם נהגים בטוחים יותר.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

הדרך הכי ישראלית לטפל בבעיה - ענישה, החמרה ומיסוי.

תגיד לי את רציני??!

ואם מחר אימפרזה טורבו תוריד ילדה קטנה אתה תקום לצעוק צריך להוריד רכבי ספורט מהכביש?

צביעות.

אין לי טרקטורון, אין לי שום חיבה לטרקטורונים - אבל אני לא אגואיסט!

במקום לזמבר את כל בעלי הטרקטורונים צריך להסביר ולחנך, ולהעניש אישית את העבריינים.

אבל - משטרת ישראל = קקה על מקל, לא מסוגלת לתפוס את העבריינים - ובגלל זה עמישראל רוצה עונש קולקטיבי.

אני מייחל ליום שטויוטה קורולה תוריד ילדה ואז יצעקו שצריך להוריד את הקורולה מכבישי הארץ.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

כלי הרכב עצמו אינו מסוכן, הסכנה נמצאת באנשים הנמצאים מאחרוי ההגה.

מי שרוכב על טרקטורונים וחבריהם, הם בעיקר נערים וילדים שעדיין אינם יכולים לקבל רישיון לרכב ולכן זו ברירת המחדל עבורם.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אני מייחל ליום שטויוטה קורולה תוריד ילדה ואז יצעקו שצריך להוריד את הקורולה מכבישי הארץ.

בונה' אתה צודק!

אני מתערב שהרכב שהרג הכי הרבה הולכי רגל תמימים בשנה האחרונה היה מאזדה-3, וכנראה מאזדה-3-ליסינג.

מסקנה- להוריד מאזדה-3 מהכבישים. שייסעו בדיונות (גם ככה זה ליסינג).

יש לי צילום וידאו נדיר נדיר נדיר של מאזדה-3 על 120 בכביש החוף. ולהבדיל מטרקטורון שלא ממש יכול להעיף אוטו שנוסע לצידו, זה רכב הרבה יותר כבד! חובה להוריד אותם מהכביש!

• תוכן חדש...