Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 107 נמכרת בישראל?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמינות.

אבל יש הגיון בלבחור באייגו - סביר שעם ישראל ולוי יצחק יתמחרו את הטויוטה מעל לפג'ו וסיטרואן בשוק היד השנייה.

לכן בתור קונה מהחברה, עדיף לקנות את הטויוטה, מכיוון שגם כך המכוניות זהות (פרט לצורה חיצונית וסמל) וע"פ אנגליה, גם מחיר הפג'ו והטויוטה (חדשות) זהה.

פורסם

לטעמי האישי (ובניגוד לשאר הרכבים של היצרניות המדוברות), במקרה הזה - הטויוטה דווקא נראית יותר טוב מהשתיים האחרות :roll:

עידו.

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

פורסם
זאת בשילוב העובדה שניתן לתקן את הפיז'ו בחלפים של טויוטה, ולהיפך, תיצור עומס בלתי אפשרי על תודעתו של מר ישראלי - עומס שעלול בסופו של דבר להביא לקריסה של המבנה החברתי של מדינת היהודים, שבו המחירון של לוי יצחק מחליף באופן אפקטיבי את מגילת העצמאות.

ענק... דיסוננס קוגנטיבי ברמה הלאומית, שעלול לתקוע את מערכת ההפעלה של עמישראל.

פורסם
ענק... דיסוננס קוגנטיבי ברמה הלאומית, שעלול לתקוע את מערכת ההפעלה של עמישראל.

ראו את קודמיכם. האוטו עוד לא פה ואולי אף פעם לא יהיה וכבר הטויוטה יותר מוצלחת ( אלא מה ? ) מאחיותיה לפס הייצור. הוכחה טובה מזו לדיעה הקדומה ההופכת לעובדה מוצקה לא תמצאו.

פורסם

זה לא שאני באמת מאמין שזה רכב יותר טוב, אבל הדעות הקדומות של אנשים אחרים, למשל: מי שיקנה אותו ממני תוך כמה שנים, הן אלו שמשפיעות.

יש קונצנזוס שלפיו כל חברה עושה את מה שהיא טובה בו.

סיטרואן עושה רכבים נוחים, טויוטה עושה רכבים אמינים, ופיג'ו... טוב, בפיג'ו עושים איזה משהו לא מוגדר.

העניין הוא שאם אותו הרכב היה בגודל של C5, אז סביר יותר שהייתי קונה את הסיטרואן, אבל ברכבים כאלו קטנים מה שחשוב זה האמינות. יש סיבות לזה שהC5 יותר פופולארית מהקאמרי, אבל באותו זמן הקורולה יותר נפוצה מהC4 או הC3, ואני לא מתכוון רק בארץ הליסינג, אלא באופן כללי.

לכל רכב יש קהל יעד, והקהל של סיטרואן ופיג'ו אולי הוא לא הקהל של ה107/C1/AYGO

פורסם

לכל קהל יעד יש רכב ולא ההפך.

קהל היעד משנה את הדרישות בהתאם לצרכים,הייה לי 106 ראלי ונולד לי ילד אולי אני אעבור לטיוטה קורולה?

היה לי טויוטה קורולה,אבל הבנתי שבא לי משו נוח ועברתי ל307.

אנחנו לא נולדים עם יעוד לרכב מסויים.

פורסם
זה לא שאני באמת מאמין שזה רכב יותר טוב, אבל הדעות הקדומות של אנשים אחרים, למשל: מי שיקנה אותו ממני תוך כמה שנים, הן אלו שמשפיעות.

יש קונצנזוס שלפיו כל חברה עושה את מה שהיא טובה בו.

סיטרואן עושה רכבים נוחים, טויוטה עושה רכבים אמינים, ופיג'ו... טוב, בפיג'ו עושים איזה משהו לא מוגדר.

העניין הוא שאם אותו הרכב היה בגודל של C5, אז סביר יותר שהייתי קונה את הסיטרואן, אבל ברכבים כאלו קטנים מה שחשוב זה האמינות. יש סיבות לזה שהC5 יותר פופולארית מהקאמרי, אבל באותו זמן הקורולה יותר נפוצה מהC4 או הC3, ואני לא מתכוון רק בארץ הליסינג, אלא באופן כללי.

קרא שוב, במטותא, את שכתבת ותראה שגם אתה נגוע בדיעה הקדומה של אותם "אנשים אחרים" כדבריך.
פורסם
ראו את קודמיכם. האוטו עוד לא פה ואולי אף פעם לא יהיה וכבר הטויוטה יותר מוצלחת ( אלא מה ? ) מאחיותיה לפס הייצור. הוכחה טובה מזו לדיעה הקדומה ההופכת לעובדה מוצקה לא תמצאו.

אין ספק שכרכישה, האייגו עושה רושם חיובי יותר מאחיותיה. דבר זה בא לידי ביטוי במוניטין, שמירת ערך, סחירות, יבואן מוערך ולטעמי היא אף נאה ומגובשת עיצובית ורעיונית מאחיותיה הצרפתיות. לכן, אם נתמקד בנתונים לעיל ולא בטיב הרכב עצמו, הרי שה"שדרוג" הראשוני שניתן ליחס לה על פני אחיותיה הצרפתיות הינו בהחלט מוצדק.

פורסם

"נאה ומגובשת רעיונית ועיצובית", יותר מאחיותיה הצרפתיות? אני מבקש סליחה, אבל למיטב זכרוני מדובר בעיצוב, שהמאפיין המאבחן יותר מכל הוא הסמל השונה. זה לחלוטין נורמלי לייחס לטויוטה שמירת ערך טובה יותר, בהנחה שהמגמה בשוק הרכב המשומש בארץ לא תשתנה. אבל להתחיל לחפש כל מיני סיבות אחרות כמו "אמינות" ו"גיבוש עיצובי ורעיוני" (מה זה ?) עדיפים, כשמדובר במכוניות זהות לחלוטין ,גם בתחום ה"גיבוש", זה כבר מגוחך.

• תוכן חדש...