Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

קניתי היום שמן גיר סינטטי של BG 75W90

כרגע אין לי מושג מה מצב הגיר, אם יש הזעות\נזילות,

אני מבין שאם מחליף את השמן גיר ל-BG שהוא יש סיכוי לנזילות בגלל הסמיכות.

אם תהיה נזילה ואני אחזור לשמן גיר המקורי שהוא פחות דליל (אסו 75W80) האם הנזילה תשאר או שתפסיק ?

הרכב: 106XS 1.4 98

תודה.

פורסם

אני לפני חודש שהחלפתי סט קלאץ וולאו ,בין היתר החלפתי שמן גיר .לפני ההחלפה השמן היה ESSO 75W80 ואחרי ההחלפה שמו לי במוסך[מורשה] ולווליין 75W90 ,אני חייב לציין שאחרי ההחלפה הגיר הרגיש יותר חמאה וניכנס נקי יותר והיה נוח יותר לשימוש.

הם ממלאים שם שנים 75W90 ולא 80 ואין בעיות עם הצמיגות הזו לעומת ה80,אני לא סובל מנזילות,למרות שיתכן מצב כזה[כמו שנגיד מחליפים צמיגות של שמן מנוע ואז מתחילות הנזילות] אבל לגבי הצמיגות של השמן גיר הידני שלנו,עוד לא שמעתי טענות,אם כבר תשבוחות למעבר ה75W90.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אסף, אצלך אין נזילות כתוצאה מהחלפה ל75W90? (טפו טפו טפו)

מה שעוד מעניין אותי, אם במקרה ויש נזילות ואני אחזור ל75W80, הנזילה תשאר או תעלם?

פורסם

לי ברוך ה' אין נזילות כחודש ימים/1.5K וכך גם לא לחבר שלי עם 106XS דור 2 [השמן אצלו כבר 25K] ולא אצל חבר נוסף בעל 206XS [אצלו בערך 16K].

וכבר שמעתי על מצב של נזילה בעיקבות דלילות בצמיגות ולאחר שחזרו לצמיגות הקודמת הנזילה ניפסקה,אבל יש ויש[אל תסמוך על כך].

מה שכן אצלי כל המחזירי שמן והאטמים חדשים דנדשים[הוחלפו במסגרת החלפת הקלאץ] ככה שאצלי המצב יותר ממעולה בעניין של אטימות.

בכ"א אני לא רואה בעיה של לעבור לצמיגות הזו בכל הנוגע לגיר שלנו,אלא רק טוב.

אתה מוזמן להתייעץ עם מוסך מורשה ולהיווכח.

פורסם

לא הבנתי מה עדיף ..

במוסך ממליצים על 75-80

כאן בפורום ממליצים על 75-90 , והחבר מוש , גם כתב בעבר שהוא מרוצה מאוד מהשמן בסמיכות 75-90

אז מה עדיף ?

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

תשמע חבוב,עד שלא תנסה בעצמייך,לא תידע בעצמייך.

סה"כ אני ו2 חברי שבעבר נסענו על צמיגות 80 ולאחר מכן עברנו ל90 מבסוטים מאד,ואין לאף אחד מאיתנו בעיית נזילות,גם במורשה שעשיתי זאת דיווחו כי אין בעיות עם השמן הנ"ל ואת התמורה הגדולה אליו אנחנו נקבל בימי החורף.

ומסתבר שאנחנו לא היחידים שמרוצים מן המעבר[תוכל לערוך חיפוש בנידון ולמצוא עוד חוות דעת חיוביות בנוגע למעבר בצמיגות ל90]

• תוכן חדש...