Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רמקולים 6\9

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טובים זה יחסית

טובים ל מה ?

למה 6X9 ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

עשיתי חיפש ולא מצאתי הרבה על 6\9הכול על קומפונט, אני רוצה רמקולים לאחורה שיהיו כמה שיותר אכותיים,

אני רוצה לדעת איזה רמקולים יותר טובים המורל,הפיונר,או jbl, זה האפשרויות שאני חושב שהכי טובות והכי מוקרות.

פורסם

איזה רמקולים יש לך קדימה ?

לאיזה גודל מקום לרמקולים יש ל קדימה?

האם יש לך מגבר, אם כן אז איזה?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

רמקולים של פיונר 130 וואט יש לי מגבר של bomboss שאתם תגידו שזה מגבר סיני מגעיל אבל אני אומר לכם שהא ממש טוב אבל זה לא משנה, פשוט ניתעסקעם הרמקולים 6\9.

פורסם
היה לי אותם ואחד הטוויטרים שלי נשרף.. אז החלפתי אותם לhert הצהובים גם 9x6 ומהם אני ממש מרוצה הרבה יותר טוב מהמורל

אתה יוכל לתת קישור לתמונה ומפרט לרמקולים שאמרתה כי אני לא מכיר אותם וגם למצתי כולם על החברה הזרת בזאפ.

פורסם

אם אני לא טועה הוא התכוון ל ECX-690 של HERTZ מסדרת ENERGY..

אמורים להיות טובים.. אבל עדיין לא שמעתי אותם במציאות.. רק מדיבורים של מי שהתקין אותם אצלו..

זה האתר של החברה (אי אפשר לתת לינק ישירות למוצר):

http://www.hertzaudiovideo.com/default_en.htm

לא תמצא אותם בזאפ בגלל שלפי מה שהבנתי היבואן שלהם לא מסכים שהם יימכרו בצורה כזאת ברשת ורוצה שאנשים יגיעו להתקנה אצל בעלי מקצוע.. (לפי דעתי זה יותר נובע מכך שהם מתומכרים גבוה יחסית למציאות ומי שייעשה השוואת מחירים ברשת ייגלה מהר מציאות יותר משתלמות..)

אבל זה לא הגיוני לפי דעתי לחבר אותם למגבר שיש לך.. זה כמו שמרצדס ייבנו מכונית על ובסוף יזמינו צבעי בניין כדי שייצבע להם את האוטו..

לא מתיימר להיות מומחה באודיו לרכב. אבל לומד כל יום משהו חדש..

פורסם

טוב לפי מה שהבנתי הם טובים אבל קשה להסיג אותם, יש עוד המלצות יש לי סאב מאחורה ויש לי רמקולים של פיונר שעוד לא שמעתי אותם העם כדי לוותר על הרמקולים מאחורה ושיים קומפונט מקידימה? הרבה חברים שלי אמרו לי לעשות את זה.

פורסם

רוב האנשים שאוהבים סאונד איכותי ולא אוהבים פוזה של מערכת והרבה רעש בוחרים פשוט בקומפוננט קדמי טוב + מגבר וסאב טובים ומקבלים מערכות מושלמות. לא צריך האמת 6X9 (או כל רמקול אחורי) כדי לשמוע חזק ויפה באוטו.. אחרי הכל יושבים מקדימה.

אני הייתי שייך בעברי לאסכולה של אלו שאהבו 2 אחוריים ו 2 קדמיים + סאב עצבני מחשיבה (מוטעית ובגדול) שזה ייתן צליל הקפי הכי נקי וחזק שאפשר.. טעיתי.

שמעתי לפני כשבועיים לראשונה בחיים שלי מערכת עם צליל מושלם לטעמי שהייתה מותקנת על רכב קטן (אני נמנע מלציין דגם מסיבה אישית) שכל מה שהיא כללה זה HU מעולה של חברה מובילה , קומפוננט 6.5 קדמי של HERTZ HI-ENERGY , מגבר AUDISON SRX-3 וסאב ליד הרגליים של הנוסע (נקרא לפי דעתי קיק פאנל, תקנו אותי אם אני טועה..) של IMAGE DYNAMICS. העוצמה והאיכות של הסואנד השאירו אותי המום. הייתי פשוט בשוק שזה כל מה שמותקן שם.. התעקשתי שייפתחו לי את הבאגז' כדי לראות שבאמת אין שם עוד סאב או כמה מגברים ורמקולים אחוריים..

פורסם

אצלי באוטו המידה 5 ורבע אז זה מצמצם המבחר של הקומפונט, מישהו יכול להמליץ לי על קומפונט בגודל הזה עד 700 שקל, לא משנה איזה חברה אבל שיהיה כמה יותר אכותי וחזק, ואני לא מבין למה אתם חושבים שהמגבר שיש לי הוא מגבר שלא יוכל להזיז שום רמקול, מי שחושב את זה מוזמן לבוא ולראות את המגבר הזה לשמוע ואז לחושב אחרת.

פורסם

כל מגבר , אפילו של 10 שקל יכול להזיז ואפילו להעיף רמקולים - על זה אין ויכוח.

השאלה היא איך הוא יעשה את זה ? סביר להניח שעם המון עיוות צליל ושהיה תמידית ב CLIPPING..

לספק הפסק גבוה זה לא כל כך קשה השאלה היא האיכות באותו ההספק..

• תוכן חדש...