Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא דייהו רייסר,נפח 1.5 ידני שנת 94,הרכב עבר בדיקת 4 גזים,יש צורך בניקוי מזרקים והחלפת חיישן למבדה,

הרכב נוסע מצויין לאחר הוספת תוסף K44 אך בכל זאת אני חושב להחליף את החיישן,

החיישן בעל 3 חוטים,השאלה שלי היא,האם כדאי להסתפק בחיישן אוניברסלי תוצרת טייוואן בעלות 230 ש"ח

או שיש משהו אחר טוב יותר,ולצורך ההחלפה יש צורך בניתוק המצבר?

אני יודע שהחיישן מגיע עם מופות חיבור כך שלא תהיה בעיה בחיבורים אני מניח,

אודה על העזרה

פורסם

א- לא צריך לפתוח כל פעם שרשור חדש באותו נושא.אתה יכול להמשיך באותו שרשור לכתוב עד סוף הדף.

ב- בשוק קיימים בטוח חיישני למבדה תחליפיים (אני אישית לא הייתי מרכיב באוטו שלי תוצרת טייואן.

תבדוק אם לרכב הזה יש חיישן תחליפי של דנסו.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

שלום לכל חברי הפורום ולמנהלים.

שלום לך טובי.

חיישן החמצן ברכבך מורכב על סעפת הפליטה - (מורכב באיזור מרכז הרדיאטור מצד ימין לסעפת) ניתן לראותו בברור מלמעלה.

והוא בעל חוט אחד.

חיישן חמצן בעל שלוש חוטים מקובל בדגמי רנו אך לא רק.

בברכה .

חיים יוד.

פורסם

בהמשך לדבריו הנכונים של חיים מצורף שרטוט המסביר כיצד לבדוק את החיישן ומיקומו.

כמו כן הבחנתי בשרטוט שבדגמים מסויימים מותקן חיישן מחומם P5-1 סימנתי לך באדום את מיקום החיישן.

Da.pdf

איזה כייף לי :)

פורסם

אל תסתפק בחיישן קוראני זול אחרי כמה חודשים הוא ישפיע לך על תצרוכת הדלק ובמקרים רבים האוטו ישתעל.

{מנסיון}חיישן גרמני של בוש עןלה בסביבות 350 שח.אם אתה הצפון אגיד לך היכן להשיג.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

בתור התחלה אתה טועה לי יש הרכב המדובר דייהו ריסר ידני 1.5 וישנו חיישן למבדה עם חוט אחד..

תקנה תוצרת יפנית חיישן חלופי של ngk והוא יעשה את העבודה מצויין ...

• תוכן חדש...