Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת אם מישהו יודע מאיזה שנתון ( או באילו רכבים) יש פתיחה של תא המטען מהשלט.

(למי שיש תינוק יודע כמה זה מעצבן לפתוח תא מטען עם המפתח ביד אחת וביד השניה להכניס עגלה...)

האם זה מגיע ברכבים חדשים (משפחתיות ) כסטנדרט?

--" האוטו הזה לא רואה מוסך אני אומר לך ..."

--." ישראלי זה לעקוף מימין 10 מכוניות, לחתוך נתיבים, לצפור ולקלל בעצבנות כשאתה בכלל לא ממהר לשום מקום."

פורסם

בשברולט מאליבו בשנים 2005-2007 יש.

ברשותי מאליבו 2007 וזה אכן נוח מאוד. מומלץ.

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם

ב-E Class של סבא שלי יש ((2006))

ואני חושב שיש אפשרות התקנה כזאת.. לא נראה לי משו מסובך

Pajero, Clio

And my spectacular Megane:king:

פורסם

מה זה מאיזה שנתון?

תגיד איזה רכב יש לך.

אני בטוח שאפשר להוסיף זאת כמעט לכל רכב..... (מנעול חשמלי)

הרי זה יהיה טיפשי לבחור רכב לפי היותו מצוייד בפתיחה כזאת לא?

בסובארו B4 למשל יש.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מוסכי שיפורים יכולים אני מאמין לעזור.

יש מה שניקרא "POPPER"(מקפיץ), ניתן לעשות את זה לדלתות- אז אני מאמין שניתן גם לבגאז'.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
רציתי לדעת אם מישהו יודע מאיזה שנתון ( או באילו רכבים) יש פתיחה של תא המטען מהשלט.

(למי שיש תינוק יודע כמה זה מעצבן לפתוח תא מטען עם המפתח ביד אחת וביד השניה להכניס עגלה...)

האם זה מגיע ברכבים חדשים (משפחתיות ) כסטנדרט?

גם לרכב שלא מגיע עם פתיחת תא מטען מהשלט ניתן להוסיף זאת .

ביצעתי זאת מס' פעמים במכוניות הקודמות אבל כמובן שבשלט של מערכת האזעקה היה גם ערוץ שני לחיבור תא המטען.

מה שנוסף לתא המטען היה מנוע (כמו בנעילה המרכזית ) וחיבורו לערוץ 2 של האזעקה .

אני מאמין כי כל מתקין אזעקות מורשה יודע מה לעשות .

פורסם
גם לרכב שלא מגיע עם פתיחת תא מטען מהשלט ניתן להוסיף זאת .

ביצעתי זאת מס' פעמים במכוניות הקודמות אבל כמובן שבשלט של מערכת האזעקה היה גם ערוץ שני לחיבור תא המטען.

מה שנוסף לתא המטען היה מנוע (כמו בנעילה המרכזית ) וחיבורו לערוץ 2 של האזעקה .

אני מאמין כי כל מתקין אזעקות מורשה יודע מה לעשות .

וכמה יכול לעלות כל העסק הזה?

שהבאגז' יפתח ע"י שלט?

Kia Sportage, 2014 

פורסם

גם בפאסאט החדשה ניתן לעשות את זה

ואגב במלא דייהו רייסר וסובארו ליאונה של בני דודינו ניתן אצלם לפתוח את הבגאז' מלחיצה על כפתור מתוך תא הנהג (נודע מנסיון מעבודה במחסום)

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

בA6 יש את זה כאופציה. עולה כ500 ש"ח.

הדבר היותר חשוב הוא שבשלט של הנעילה המרכזית יהיה כפתור של הבגאז. משם לדאוג שהוא יפתח לגמרי בצורה עצמאית זה כבר שטויות (2 גומיות וקפיץ).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

קןדם כל, אני לא מבין למה אתה מחזיק את העגלה.

מוציאים את התינוק, שמים אותו בכיסא, לאחר מכן פותחים את הבגאז' ואז מרימים את העגלה.

הפטנט היפני ה"גאוני" שצריך מפתח כדי לפתוח אכן מעצבן כשבאים עם ארגזים או משהו דומה.

פתיחה מהשלט זה דבר נחמד, אבל אם תקנה אוטו אירופאי מכל שנתון שהוא תראה שניתן לפתוח את הבגאז' בלחיצה על כפתור חיצוני, ללא המפתח, בתנאי שהנעילה המרכזית במצב פתוח.

פתיחה מרחוק אני מכיר רק ברכבים שהפתיחה בהם חשמלית בכל מקרה, כמו בBMW E46 שלי. אני לא רואה בזה שום יתרון לעומת כפתור רגיל, אבל אנשים מתלהבים מזה. כשהחלפתי מצבר הייתי צריך להביא כלי עבודה מהבית, כי הכלים בבגאז' נותרו נעולים ובלי מצבר אי אפשר לפתוח אותו.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

עמוס, אני לא יודע איך זה בBMW, אבל באודי בנוסף לכפתור הפתיחה מרחוק בשלט יש גם כפתור בדלת הבגאז' וגם כפתור בתוך הרכב..

מתלהבים? לא ממש..

רק משעשע לשגע חברים שהם מנסים לסגור את הבגאז והוא כל הזמן ממשיך להפתח כי אתה עם השלט 10 מטר משם כל הזמן פותח אותו.. :lol:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
ואגב במלא דייהו רייסר וסובארו ליאונה של בני דודינו ניתן אצלם לפתוח את הבגאז' מלחיצה על כפתור מתוך תא הנהג (נודע מנסיון מעבודה במחסום)

בכל אוטו יפני/קוריאני/אמריקאי/פיאט/פורד יש את זה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...