Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב קטן חדש (100K) לעומת משומש (80K)...?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום!

אנחנו מתלבטים לגבי רכישה של רכב לזוג צעיר.

כנראה שנלך על רכב חדש ובמקרה הזה אשמח לשמוע את המלצותיכם לרכבים קטנים בעלי גיר אוטומט בסביבות 100 אלף ש"ח אשר נחשבים לטובים ובמיוחד חשוב - אמינים. כמו כן ישנה הסתייגות מסוימת מכל הרכבים בעלי גיר עם העברת הילוכים ידנית בנוסף לאוטומט - בגלל בעיות אמינות (או לפחות כך סוברים הזוג הצעיר... ;))

מצד שני ישנו שיקול של רכישת רכב יד שנייה - אולי אף מסוכנות שמוכרת רכבי ליסינג - בסביבות 80K ש"ח רכב באותו סגנון משנתונים מתקדמים...

מה עדיף מבין האופציות? ואיזה רכבים מומלצים בהגבלות שציינתי?

תודה ולילה טוב...

...Carpe Diem

פורסם

היא לא עונה על קריטריון האוטומט.

אבל ניתן היום לרכוש פיאט פנדה חדשה, מכל מוכרי המבצע של מקדונלדס בכ-65,000.

אני מדבר פה על רכב חדש 2008 מהניילונים + אחריות ל-3 שנים.

אז נכון שהיא ידנית, אבל שווה לחשוב על זה.

פורסם

שווה לנסות למצוא משהו משומש בן כשנה.

חבר שלי קנה שבוע שעבר אביאו אוטומטית (אל תשאלו אותי למה) 07' (10 חודשים על הכביש) עם 15 אלף ק"מ בטיפה פחות מ 80 אלף וכמובן שזה כבר כולל רדיו דיסק וקודנית וכל האקסטרות הקטנות שצריך להשקיע ברכב חדש.

נהגתי על הרכב בנסיעה ארוכה והרכב ממש מרגיש ואפילו מריח כמו חדש.

פורסם

ידני כנראה לא בא בחשבון (בגלל האישה...). האביאו מליסינג? האם היום רכבי הליסינג נחשבים אמינים? אם זה מפרטי מי מוכר רכב אחרי שנה...?

מה לגבי קטנות חדשות?

תודה...

...Carpe Diem

פורסם

הרכב נקנה מהטרייד אין של UMI, היה של לקוחה פרטית ששדרגה לרכב חדש.

החבר שלי שוחח איתה לפני קניית הרכב וקיבל גם תיעוד מלא מצולם של דפיקה קטנה שתוקנה.

אני מכיר גם עוד איש שקנה פוקוס 07' בת ממש חודשיים שלושה עם כלום ק"מ, אם אני זוכר נכון זה גם היה בטרייד אין יבואן.

פורסם

למה אתה חושב שמי שקנה אביאו אחת החזיק אותה שנה והיא הייתה מחורבנת יקנה עוד אחת? לא נראה לי.

הפוקוס המדוברת כבר באיזור חצי שנה אצלהם ואין בעיות.

פורסם

כי ידוע שהיבואן לא מחזיר כסף אלא מציע לאחר הרבה לחץ טרייד אין בתנאים מועדפים או החלפת רכב ואז מה אתה חושב שעושים עם הישן? זורקים לים?

למה שמישהו יקנה פוקוס או איבא ויחליפו אותה אחרי כ"כ מעט זמן לאחת חדשה? לא אהבו את הצבע? (צהוב לימוני? :lol:)

פורסם

ספקולציות נטו...

לבן אדם יש את הממון להחליף רכב כל שנה או שנתיים ומעדיף לחסוך לעצמו כאב ראש בהתעסקות עם מכירת

הרכב ומפגש עם כל מני דמויות מעצבנות שמנסות לסחוט ממך את המיץ (מי אמר לימון?!)... מה רע?

בקיצור עזוב אותך מספקולציות.

לפותח הת'רד - לעניין שאלתך על רכב ליסינג - הגיון פשוט: רכב ננהג על-ידי משהו שלא אכפת לו מהרכב + תחזוקה במינימום המחוייב, כי סך הכל הם גוף כלכלי ששואף למזער הוצאות.

תעשה שיקול.

פורסם

לענין הרכבים הכמעט חדשים - אכן אפשר בקלות ליפול על רכב בעיתי שבןאדם החליף לדגם שונה או אפילו לרכב אחר מאותו דגם כפי שציינו כאן, למרות שאני מכיר אישית מישהו שמחליף כל שנה כך שהרכב שלו נמכר בטרייד אין אחרי שנה עם 10K ק"מ...

לענין הליסינג - הצד השלילי זה גם מה שאני מכיר אבל היום עם כל הרמאויות בשוק הפרטי לפחות הם נותנים לך אחריות מסוימת על הרכב...? כמו כן היום אחוז מאוד גבוה (70%...?) מהרכבים החדשים הם ליסינג כך ששוק ליסינג המשומשות הולך וגדל...

חבר'ה - מה לגבי רכב חדש מקטגורית הקטנות..? האם אין המלצות טובות באיזור זה.....?

תודה וחג שמח!

...Carpe Diem

פורסם

בדיוק קראתי את המבחן שנעשה לה בYNET... נראה מבחן די שטחי אבל היא יכולה להתאים מבחינת גיר אוטומטי רגיל ושאר המאפיינים... הבעיה שאף אחד עדיין לא מכיר אותה בארץ אז אי אפשר לדעת אם היא באמת טובה או לא...

...Carpe Diem

פורסם

כרגע קראתי גם מבחן רכב שנעשה ל-2 בהגה... דומה בצורה מוזרה... ?

בכל מקרה הם עושים כתבה השוואתית בין מזדה 2, סויפט וגטס בגיליון הבא... אולי שווה לחכות...

בסופו של דבר אמינות המבחנים האלה לא תמיד כל כך גבוהה :(

...Carpe Diem

• תוכן חדש...