Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

רכשתי יונדאי לנטרה שנת 99 אוטומט

רציתי לדעת האם חשוב לקחת אותה לטיפול דווקא במוסך מורשה של יונדאי, או שאפשר בכל מוסך?

האם במוסך מורשה יהיו יותר יקרים?

ועוד דבר: רק רציתי לוודא שאני צריך לתדלק בנטול עופרת (95),

תודה

פורסם

תתחדש.

האם עשית בדיקה לרכב לפני הקניה?

האם יש ליקויים כלשהם ברכב שצריך לטפל במיידי?

מה שחשוב כרגע זה טיימינג מתי הוחלף ע"י הבעלים הקודמים? טיפולים היכן נעשו והאם במועדים שהיצרן ממליץ?

אם הרכב שמור וטופל בזמן אז תמשיך לטפל בו באותה תדירות אם לא אז בצעה ישור קו מבחינת טיפול מקיף שכולל שמנים פילטרים נוזל קירור. בדוק גם מה מצבו של שמן הגיר אני משער שמדובר בגיר אוטומטי.

לגבי הדלק אכן נטול עופרת 95 אוקטן.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

במבט לאחור ב 6.5 שנים שהיתה לנו היונדאי אתוס אני לא ראיתי משהו מיוחד שצריך היה לקחת את האוטו למוסך מורשה (למעט 3 שנות האחריות) האוטו כבר די ותיק על הכביש - 9 שנים אני מאמין שתוכל לקחת אותו למוסך לא מורשה ולא יהיה הבדל בתוצאות.

NASCAR = Non Athletic Sport Created Around Rednecks

פורסם

מוסך מורשה לרכב 99?רק אם יש לך כסף מיותר מוסך מורשה יפשוט לך את הארנק קח לדוגמא טיפול רגיל שכולל החלפת שמן,פילטר שמן,פילטר אויר ופירוק גלגלים יעלה לך לפחות 500 -600 שקל .אם אתה מתעקש על חלפים מקורים קנה אותם בנפרד וגש לכל מוסך שיעשו לך את הטיפול.בחצי מחיר.

• תוכן חדש...