Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה במזגן בקליאו B

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי רנו קליאו B שנת 2000 והתקלה היא שהמזגן מאבד גז,לאחר מספר פעמים שמילאתי גז שמתי לב שהתופעה חוזרת על עצמה כאשר הרכב אינו בנסיעה של מספר ימים או שהמזגן לא מופעל מספר ימים.

ואז מה שקורה זה שהמזגן לא מקרר כתוצאה מחוסר בגז.

לאחר 5 ימים שלא הייתי בארץ נסעתי ברכב והוא פשוט לא קירר בכלל לעומת 5 ימים קודם שקירר.

לפני שאני ניגש למוסך רציתי לקבל יותר מידע פה אולי יש כיוון לתקלה?

פורסם

גש למקום שמתעסק עם מזגנים ובקש לבצע בדיקת נזילות ממערכת המזגן.

יימלאו לך במערכת חומר זרחני וקח אפשר יהיה לאתר את מקור הנזילה.

פורסם

אם אתה מאיזור המרכז, קבל בעל מקצוע טוב ומהימן: "אשר מזגנים".

ובכל מקרה, תחזור לדווח לפורום.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

מתעלק על השרשור 8)

לפותח השרשור, אולי מקור הדליפה אצלך, כמו אצלי.

אצלי מולא גז לפני שנה יחד עם החומר הזרחני הזה. המזגן גם כיום מקפיא, אבל עניין אותי לדעת מהיכן הדליפה.

לפני כשבוע חזרתי לאותו מזגניסט שהייתי אצלו. הדליפה הינה קטנה ומקורה בחלק המסומן בתמונה. התמונה היא להמחשה בלבד, היא לא של רכבי. אצלי הספוג הצהוב (או מה שנשאר ממנו...) בצבע כהה ושמנוני. הבנתי שזה איזה שסתום כלשהו ועלות ההחלפה הינה כ- 700 ש"ח.

החאפר שבתוכי חשב, אולי להעיף את שאריות הספוג הזה וללפף את המקום בנייר דבק (העבה שעשוי מבד כסוף). השאלה, האם החלק הזה "נושם" או משהו כזה, או האם זה בכלל יעזור, או שזה כמו כוסות רוח למת ? שוב, הדליפה לא נוראה כ"כ ולראייה כבר שנה שהמזגן מקרר יופי.

clio.JPG

פורסם

שסתום התפשטות לרנו קליאו B (לרבות ספורט) עולה כ-180 שקל אחרי מע"מ, ניתן להשיג אצל א.ד.צ חלפים ברח' המסגר בת"א, ראה שרשור אחר שלי מהחודש האחרון לפרטים מדוייקים.

רצוי שתבוא אליו עם הרכב (יש לו שם ירידה לחניה מתחת למפלס הרחוב) כדי שיראה באיזה שסתום מדובר בדיוק (יש 2 סוגים בעיקרון אם כי לדעתי אין הבדל ממש).

שעתון מוסך מורשה להחלפת השסתום 0.2 שעות בלבד, כלומר פחות מ-50 שקל אחרי מע"מ.

הבעיה היא שזה כמובן דורש ריקון ומילוי גז, תהליך לא זול בפני עצמו.

המחיר של שסתום מקורי של רנו הוא 1207 ש"ח לפני מע"מ ועבודה, יותר יקר ממדחס (!)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

1207 ש"ח על החלק שסימנתי ? פאק !!!

ההצעה שאני קיבלתי, כוללת כמובן מילוי גז חדש, אז אני לא יודע כמה הוא רצה בדיוק על השסתום.

נ.ב

1207 ש"ח :shock:

• תוכן חדש...