Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פגיעה ברכב

k1235
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בלילה בשעה 2:30 לערך ישבתי עם חבר ברכב שהוא מכובה פתאום יצא מחניית בניין במהירות רכב (כנראה שקיצר דרך במקום לחכות ברמזורים) ופגע בי מאחורה בזמן הסיבוב שלו בעוצמה רבה .

הרכב קיבל זעזוע חזק ראו אותי אמרו יואו פגענו בו וברחו התחלתי במרדף קטן אחריהם השגתי אותם רשמתי את המספר ועשיתי פניית פרסה לכיוון המשטרה בדרך ראיתי ניידת עצרתי אותה ונתתי להם את המספר שיחפשו ויסרקו את האזור (לא יודע אם יעזור באמת)

עכשיו אני מעלה לפורום תמונות של המכה כמעט ואין מכה רואים רק סימני צבע של הרכב אבל לא יודע אם להתעסק עם זה וללכת למשטרה להוציא פרטים ולתבוע את הביטוח שלהם וכל הפרוצדורה או פשוט להשאיר ככה..

נ.ב

מפגיעה כזאת יכול להיות משהו לשילדה?

03-09-07_0302.jpg

03-09-07_0303.jpg

03-09-07_0304.jpg

פורסם

אם יש לך זמן וכח, סע לבית חולים, תבדק.

אח"כ לך לתחנת המשטרה הקרובה עם כל הניירת של בית החולים ודווח על תאונת פגע וברח.

את המספר אמרת שיש לך...

בהצלחה (צריך ללמד את המנוולים האלה לקח.)

פורסם

ואם יש לך פחות זמן וכח צלצל לסוכן הביטוח שלך ותגיד לו פגעו בי, הנה המספר רכב שלהם.

מעבר לזה העניין נופל עליו והוא אמור לטפל בכל העסק.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
היום בלילה בשעה 2:30 לערך ישבתי עם חבר ברכב שהוא מכובה פתאום יצא מחניית בניין במהירות רכב (כנראה שקיצר דרך במקום לחכות ברמזורים) ופגע בי מאחורה בזמן הסיבוב שלו בעוצמה רבה .

הרכב קיבל זעזוע חזק ראו אותי אמרו יואו פגענו בו וברחו התחלתי במרדף קטן אחריהם השגתי אותם רשמתי את המספר ועשיתי פניית פרסה לכיוון המשטרה בדרך ראיתי ניידת עצרתי אותה ונתתי להם את המספר שיחפשו ויסרקו את האזור (לא יודע אם יעזור באמת)

עכשיו אני מעלה לפורום תמונות של המכה כמעט ואין מכה רואים רק סימני צבע של הרכב אבל לא יודע אם להתעסק עם זה וללכת למשטרה להוציא פרטים ולתבוע את הביטוח שלהם וכל הפרוצדורה או פשוט להשאיר ככה..

נ.ב

מפגיעה כזאת יכול להיות משהו לשילדה?

שפשוף קטן, איזה שלדה נפגעה בדיוק? זה שפשוף בצבע!

פורסם

זה לא בדיוק רק שפשוף, מן הסתם הפח גם התעקם. אולי באמת עניין השילדה קצת מוגזם, אבל אם היה לי את המספר שלהם כמו שלך יש, הייתי פונה לסוכן הביטוח שלי....

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אל תוותר.

עשו לך נזק - וצריכים לתקן אותו.

היום נכנסו לך ברכב וברחו, מחר ייכנסו באיזה ילד קטן.

אנשים כאלו מוטב להוריד מהכביש, ויפה שעה אחת קודם.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
זה לא בדיוק רק שפשוף, מן הסתם הפח גם התעקם. אולי באמת עניין השילדה קצת מוגזם, אבל אם היה לי את המספר שלהם כמו שלך יש, הייתי פונה לסוכן הביטוח שלי....

עידן

עידן, זה הפגוש פלסטיק!

פורסם
עידן, זה הפגוש פלסטיק!

סבבה, אבל מין הסתם (ומין זה לא סתם...) הפגוש לר רק השתפשף ולכן יש להחליפו/ לצבוע מחדש.

למה שהוא יוותר אם ידוע לו מי עשה זאת?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

הרכב שלי הוא הונדה סיויק 94 ומי שמכיר את הרכב הזה המכות שהוא סופג בטמבון האחורי לא כך כך מזיזות אבל עוצמת הפגיעה הייתה חזקה הוא נכנס במהירות כי הוא לא השתלט על הרכב מהמהירות ופגע למראית עין אני רואה רק את הצבע הזה אבל אולי קרה עוד משהו? הפגיעה היית מאוד חזקה וזה לא חיכוך בין מכוניות היה גם רעש די רציני שכנראה הגיע מהרכב שלו היה לו פיגו 106 .

מישהו אולי יודע איזה שנים של פיגו קיבלו את הסיומת 16?

תודה

פורסם

אני לא מבין מה עניין הפרסה ?

קרה לי מקרה דומה, רק במהלך תנועה, הבחור אפילו לא הרגיש שהוא חתך אותי ופגעתי בו (באשמתו)

פשוט המשכתי לרדוף אחריו וחסמתי אותו ואחרי שבועיים הייתי עם 500 שקל יותר ביד וטמבון חדש.

עכשיו עשית את זה יותר מסובך כי גם כשתמצא אותם הם יכחישו.

Jealousy is misery, suffering is grief

פורסם

זה צומת עם רמזור, הרמזור שם ארוך אז הוא ניסה לקצר דרך הביניין הסמוך.. העלתי תרשים שציירתי

רדפתי אחריו והצמדתי אותו עד שהנעתי והכל הוא כבר היה רחוק אבל הצלחתי להצמיד אותו הארתי באורות גבוהים רשמתי את המספר והוא ניסה לקחת אותי למקום חשוך ליד הבית קברות בעיר אמרתי חבל להסתבך אני לא יודע מי נמצא ברכב נקח את המספר ונלך הצלחתי במה שרציתי .

עכשיו מכאן מה הלאה? מה אני צריך לעשות?

ללא שם.JPG

פורסם

חד משמעית , אסור לוותר , אני באותה דעה כמו "Kundason" .

לגבי הפגיעה , אמנם נראה יותר כשיפשוף מאשר מעיכה , אך עלול לקרות שטמבון יקבל מכה שאף לא תשאיר עליו סימן אך רק לאחר בדיקה מעמיקה עלול להתגלות נזק רציני כולל שלדה (מצטער , אין לי כוונה להבהיל אותך , אבל כמו שציינתי קרו מקרים בעבר וחבל שהם מתקלים מאוחר מידי) .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

לפי מה שנראה הפגיעה היא ברכוש בלבד ולפי הערכה שלי הפגיעה אינה חמורה במיוחד לפי הגדרת המשטרה ולכן המשטרה תתנער מאריות וטיפול בנושא.

מה שאומר מבחינתך, שכאשר תגיש תלונה במשטרה התיק יסגא מחוסר עיניין לציבור,מרגע זה תקבל את הפרטים של הפוגע ותוכל להגיש נגדו תביעה אזרחית או להעביר את הפרטים לסוכן הביטוח שלך להמשך טיפול.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תקראו לי ערס תקראו לי בריון או איך שאתם רוצים,

אבל לפי התיאור המדוייק של ל' מעלי למה שהולך לקרות, נראה לי שההחלטה שלך כבר התקבלה כשלא עצרת אותו.

את המשך ההתרחשות בבית המשפט אני יכול לתאר לך, אתה תבוא תאשים תראה תמונות,

הוא יכחיש, יצא תיקו - בזבזת יום עבודה.

'צטערת

Jealousy is misery, suffering is grief

פורסם
תקראו לי ערס תקראו לי בריון או איך שאתם רוצים,

אבל לפי התיאור המדוייק של ל' מעלי למה שהולך לקרות, נראה לי שההחלטה שלך כבר התקבלה כשלא עצרת אותו.

את המשך ההתרחשות בבית המשפט אני יכול לתאר לך, אתה תבוא תאשים תראה תמונות,

הוא יכחיש, יצא תיקו - בזבזת יום עבודה.

'צטערת

ומה יקרה אם אני אעצור אותו ויצא לי איזה ערס צעצוע עם סכין? מה אז?

אני בטוח שיש לו נזק כלשהוא ברכב ככה שאפשר להוכיח שהוא פגע ..

• תוכן חדש...