Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז השוטר היה נחמד, ונתן לי אזהרה בהעדר רישום קודם בכתב.

מה זה בדיוק אומר לא כל כך הבנתי.

זה לא נקודות, זה לא כסף.

אבל אם יעצור אותי נניח שוטר הוא יראה את זה במחשב שהייתי על אזהרה, וזה ימנע מימנו לתת לי אזהרה?

כי לפי ההיגיון, זה לא רישום, אלה רישום אזהרות, אז אפשר לפי החוק היבש לקבל עוד אזהרות?

זה מופיעה להם במחשב בבדיקה רגילה?

כל מידע שימושי יעזור

לא שכל כך אני מתרגש מי זה, פשוט מעניין

פורסם

אני מבין שאתה מרוצה מעצמך כתוצאה מכך שדפקת את המערכת ואתה מעוניין לעשות זאת שוב במקרה ותיתפס.

אבל תבין משהו, בזמן נהיגה לא מדברים בסלולרי !

לפי מחקרים- נהג שמדבר בסלולרי מגיב ביותר איטיות מאשר נהג שתוי!

ותחשוב על זה, כי גם אחרים נוהגים בכביש.

פורסם

הוא לא אמר לך שעוד כ-12 חודשים עם אתה תעשה עוד עבירה אז העבירה החדשה והאזהרה הזאתי יכנסו לתוקף?

בכל מקרה, לא מדברים בפלאפון בזמן נסיעה.

ג'ימיניב!

פורסם

אזהרה אומרת שבפעם הבאה ( בשנה או בשנתיים הבאות ) , אם תתפס על עבירה אחרת (לא משנה איזו עבירה )

תחטוף את הדו"ח גם על הפלאפון וגם על מה שתפסו אותך.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

דבר ראשון, אתם פשוט שרוטים, אחד אחד!

מה זה התגובות האלה, במיוחד אתה בטח מרוצה מעצמך. לא מרוצה ולא נעליים. יש לי דיבורית, ועניתי לפלאפון שניה לפני שעמדתי לעצור, ובעצם הגעתי לאן שרציתי להגיעה, והנסיעה הייתי ב 10 קמ"ש.

דבר שני לא נאמר שום דבר כזה לגבי שנה שנתיים. שאלתי אותו מה אני עושה עם זה, הוא אמר אתה בעצם יכול לזרוק את זה לפח.

ומאיפה בדיוק המידע המדויק שבעוד שנה שנתים אם אני אתפס, ועוד על כל עבירה אני חוטף שתי דו"חות?

נשמע מצוץ מהעצבע העניין הזה.

אני כבר זוכר איך שאלתי פה שאלה לדהי עבירה שכביכול ביצעתי, ורציתי להתיעץ מה לעשות, ואיך כל הלא יודעה איך כבר לקרוא להם הגיבו. כולם פה כמובן טלית שכולה תכלת! בסוף יצאתי שם זכאי (ובאמת הייתי זכאי)

אז תעשו טובה, מי שאין לא משהו רלוונטי לומר בקשר לשאלות, אל תענו, תגדילו את מספר ההודעות שלכם בשירשורים אחרים!

פורסם

לחבר שלום,

דו"ח יכול להיות מומר לאזהרה בהנחה שאין שנתיים אחורה עבירות תנועה כלשהן. וגם אז זה לא חובה אלא נתון לשיקול דעתו של השוטר.

לאחר שקיבלת דו"ח אזהרה הוא יופיע במסוף וכל פעם שייבדקו את עברך התעבורתי ייראו את הדו"ח אזהרה הזה.

הנהלים במשטרת ישראל,כאמור לעיל, קובעים שניתן לתת אזהרה רק אם אין עבירות בשנתיים שקדמו לתאריך מתן דו"ח האזהרה ולכן במידה ויעצור אותך שוטר במהלך השנתיים הקרובות לא תוכל לקבל דו"ח אזהרה נוסף, אלא אך ורק דו"ח רגיל.

בנוסף במהלך השנתיים הקרובות לא תוכל להמיר שום דו"ח לדו"ח אזהרה דרך אגף פניות נהגים של המשטרה.

פורסם
דבר ראשון, אתם פשוט שרוטים, אחד אחד!

שעמדתי לעצור, ובעצם הגעתי לאן שרציתי להגיעה, והנסיעה הייתי ב 10 קמ"ש.

כולם פה כמובן טלית שכולה תכלת! בסוף יצאתי שם זכאי (ובאמת הייתי זכאי)

!

מבחינת החוק היבש יכלת לקבל גם דוח ולשלם קנס, אך כנראה בשל העבר הנקי ומצב רוחו של השוטר קיבלת רק אזהרה.

נסיעה טובה

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אולי זאת תשובה נורמלית ונכונה

ואולי לא.

אם במקרה תתפס על עבירה כלשהי או דומה בעוד חצי שנה ויפעילו לך גם את הדו"ח שהומר לאזהרה, תמיד תוכל להגיד לשוטר שמקמיצ'י מהפורום לא אמר לך שזה כך.

ואם תרצה תשובה מדוייקת ומוסמכת אתה תמיד יכול לפנות גם לכאן:

הממונה על חופש המידע

משטרת ישראל המטה הארצי

ירושלים 91906

טל: 025428270/1 פקס: 025428269

דוא"ל: [email protected]

ואח"כ לספר לכולנו מה הוא ענה לך.

החוק מקנה לאזרחי ישראל זכות לקבל מידע מהמשטרה על פעילותה, נתונים סטטיסטיים, ועוד.

מבקש המידע רשאי להגיש כל בקשה למידע מסוג זה, ללא צורך לנמק, והממונה על חופש המידע מחוייב להשיב בהתאם להוראות הקבועות בחוק.

אני באמת לא מבין אותך:

יש לך דיבורית, אז למה בכלל החזקת טלפון ביד ולא דיברת דרך הדיבורית.

זה שהיית שניה לפני עצירה ב-10 קמ"ש לא משנה את העובדה,

או שאולי אתה גם פותח דלת שניה לפני שאתה עוצר ??

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
שאלתי עו"ד והוא אמר שאזהרה זה אזהרה, לא תוחלף בחיים בשום דו"ח.

כלומר חזר על דברב של נקמיצ'י

אני מקווה ששאלת עו"ד שבקיא בדיני תעבורה,

כי כבר ראיתי יותר מעו"ד אחד שלא מבין דבר וחצי דבר בעניני רכב ותעבורה ונותן עצות אחתופל. (ובפורום כאן היה כבר לפחות מקרה אחד שמישהו קיבל עצה לא לענין, או ליתר דיוק, אם היה עושה מה שאמר לו אותו עו"ד, סביר שהיה מסתבך יותר).

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
לחבר שלום,

דו"ח יכול להיות מומר לאזהרה בהנחה שאין שנתיים אחורה עבירות תנועה כלשהן. וגם אז זה לא חובה אלא נתון לשיקול דעתו של השוטר.

לאחר שקיבלת דו"ח אזהרה הוא יופיע במסוף וכל פעם שייבדקו את עברך התעבורתי ייראו את הדו"ח אזהרה הזה.

הנהלים במשטרת ישראל,כאמור לעיל, קובעים שניתן לתת אזהרה רק אם אין עבירות בשנתיים שקדמו לתאריך מתן דו"ח האזהרה ולכן במידה ויעצור אותך שוטר במהלך השנתיים הקרובות לא תוכל לקבל דו"ח אזהרה נוסף, אלא אך ורק דו"ח רגיל.

בנוסף במהלך השנתיים הקרובות לא תוכל להמיר שום דו"ח לדו"ח אזהרה דרך אגף פניות נהגים של המשטרה.

כך אומר הנוהל המשטרתי, צודק לגמרי, אין טעם להמשיך ו"לטחון" את הנושא....

פורסם
כך אומר הנוהל המשטרתי, צודק לגמרי, אין טעם להמשיך ו"לטחון" את הנושא....

אפשר לקבל את מס' הנוהל ?

פורסם
אני מקווה ששאלת עו"ד שבקיא בדיני תעבורה,

כי כבר ראיתי יותר מעו"ד אחד שלא מבין דבר וחצי דבר בעניני רכב ותעבורה ונותן עצות אחתופל. (ובפורום כאן היה כבר לפחות מקרה אחד שמישהו קיבל עצה לא לענין, או ליתר דיוק, אם היה עושה מה שאמר לו אותו עו"ד, סביר שהיה מסתבך יותר).

לצערי, היחיד שנותן כאן בפורום עצות אחיתופל (משפטיות) מבלי להבין דבר וחצי דבר בתחום הוא אתה. כולי תקווה שתפסיק להדיין בביטחון רב בתחום בו אין לך ידע רב והבנה.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם
לצערי, היחיד שנותן כאן בפורום עצות אחיתופל (משפטיות) מבלי להבין דבר וחצי דבר בתחום הוא אתה. כולי תקווה שתפסיק להדיין בביטחון רב בתחום בו אין לך ידע רב והבנה.

שלום ל ירון פ.

הביטחון שלך בעובדות שאתה כותב כאן, מעיד שאתה בקיא בתחום לא פחות מעו"ד שמבין בעניני תעבורה.

עצות משפטיות אני לא נותן, חומר למחשבה, כיוונים הגיוניים - כן, אני בדרך כלל מסייג את דברי בהמלצות שכאלה. אם יש מקום שנחזה כיעוץ וקביעה משפטית, הרי שלא לזה הכוונה.

עו"ד שמחלקים יעוץ בחינם, דואגים לסייג את התשובה באופן שסופו של דבר תצטרך לשלם להם כדי שיתנו לך טיפול פרטני.

משפטים זה לא שיעור במתמטיקה שבו 1+1=2. כל פיפס קטן מסייג.

תשובות של כן/לא, שחור /לבן, הם בדרך כלל לא נפוצות בתחום המשפטי.

ושוב אני חוזר, יש כאן שירשורים על כאלה שכבר קיבלו עיצות אחיתופל מעו"ד וכמעט ועשו טעויות. כשעו"ד לא מבין בעניני רכב ותחבורה - הוא לא מבין, ומוטב שישתוק מאשר יתן דעה קלוקלת.

מה שאני "אוהב" בפורום הזה, זה שיש כאן כאלה שנותנים דעה נחרצת המבוססת על שמועה / המיית לב, והם קובעים אותה נחרצות כאילו היה מינימום ספר החוקים.

אני מכבד כל דעה שמובאת כאן ומציגה סימוכין רשמי או דעה של מומחה.

בכל דעה ששמוצגת כתורה מסיני ויש בה ליצור רושם מטעה שכך הדבר ואין בלתו - אני אטיל ספק עד שאקבל סימוכין.

אתה יכול לראות דוגמאות לויכוחים הזויים עם עמית. הרי ברור בסופו של דבר שעמית כבוחן רכב יודע הרבה יותר מכל הווכחנים שחולקים עליו ומציגים את תורתם כ"הקובעת", וזאת למרות שהבר סמכא מציג להם את התורה האמיתית.

בדיוק כמו שאתה לא הולך למנתח עיניים שיתן לך חוו"ד על בעיה בלב או בכליות ובדיוק כמו שלא תלך לרופא אא"ג שיעשה לך ניתוח אורטופדי או השתלת כיליה (ח"ו), כך בדיוק עם עו"ד.

• תוכן חדש...