Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחר, יום שבת ה-01.09.07 בשעה 18:00 בערוץ 11 סיקור ראלי גולן-אילת בליגת ראלירייד, לא להפסיד !!!

בנוסף, ביום ה' הקרוב ה-06.09.07 בשעה 20:00 בסינמה-סיטי הקרנה של הסרט המלא המסקר את הראלי המפרך ביותר בישראל. להזמנת מקום - [email protected]

פורסם

לגבי הסרט - אני עדיין לא יודע אם יתאפשר לי בחמישי, אבל הייתי שמח להגיע. העלות כמו בסרט רגיל בסינמה סיטי?

עוד דבר - במידה ולא יסתדר לי - יש אפשרות אחרת להשיג את הסרט?

תודה :) אביעד.

עלו והצליחו!

פורסם
יש אפשרות לשלב מכוניות ראלי?

ידוע שזאת מתכונת לגיפים,האם יש אפשרות לעשות גם מתכונת חרמון אילת לראלי?

זה יכול להיות מעניין מאוד:)

בשני הראלים האחרונים היו שני רכבים - פיאט פנדה 4X4 ו-סובארו 4X4.

פורסם

סובארו פורסטר טורבו משופרת קלות השתתפה בראלי חרמון אילת 2005 נהוגה על ידי יובל מלמד ומיקי יוחאי ובראלי חרמון אילת 2006 נהוגה בידי נועם ושגיא היימן . בשני המקרים המכונית בהחלט עמדה בכבוד באתגר, כמובן יש לזכור שמדובר על נהגים ונווטים מהשורה הראשונה.

פיאט פנדה 4X4 נהוגה בידי און יעקובסון השתתפה בראלי חרמון אילת 2006, נכנסה עמוק ללילה אבל הגיע לאילת בחתיכה אחת.

בשני המקרים מדובר על מכוניות של היבואן כחלק מיחסי הציבור של המותגים. הפנדה היתה באמת קוריוז, אף אחד לא מתייחס אליה כרכב עם פוטנציאל תחרותי אמיתי, אבל הפורסטר, עם מיגונים, הגבהה, בולמי זעזועים למרוצים, צמיגי מרוץ, וכמובן אבזור הבטיחות, יכולה לתת פייט טוב בתור T2.

Jeepolog.com

פורסם

אהלן אמיר

סחתיין על הכתבות ועל הבירה :beerchug:

המסלול של חרמון - אילת אינו מתאים לאימפרזה , אתה תהיה כמו גריידר בקטעים מסויימים.

המסלול אינו סגור הרמטי כמו בתחרויות ראלי, זה מתאפשר כיוון שבראלירייד לא מנווטים ע"פ NOTE,

אלא עם ספר דרך, בארץ בכלל מנווטים עדיין עם מפות ו-GPS, כך שהנהיגה לא ממש "על עיוור".

שמור על קשר

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם

דובי

שיטת הניווט מתייחסת למסלול הסגור- בראלי מנווטים ע"פ NOTE, הנהג נוהג במקסימום מהירות גם אם אינו רואה את המשך המסלול.

לדוגמא - במצב של " שמיים" שאחריה באה ישורת של 400מ' . במצב זה הנווט ידחק בנהג להיות במהירות המקסימלית האפשרית, יכול להיות גם 180 קמ"ש, כאשר הנהג לא רואה יותר מ- 10 מטרים לפניו, לזה את צריך מסלול סגור וסטרילי לחלוטין.

בניווט ספר דרך ובוודאי בניווט מפה ו-GPS לא נוהגים "על עיוור", רמת הפירוט קטנה בהרבה, המהירות נמוכה יותר, הנהג לא נוהג אם הוא לא רואה מה נמצא לפניו, ולכן הדרישות באבטחת המסלול יותר קלות.

בראלירייד ההגדרה היא - " לא רואה לא נוסע " .

בקשר לגריידר- מרווח הגחון של אימפרזה לא מאפשר לה להתחרות במסלול שמוגדר מראש לגיפים, יש במסלול בולדרים וקוליסים יותר גבוהים ממרווח הגחון של האימפרזה, לכן זה לא יעזור אם תיסע לאט .

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם

היי

תודה רבה על הפרגון:)

בקשר למהירויות וגובה הרכב נכון מאוד זה בעייתי

אני אישית מקווה שיהיה אפשר לשלב גם מכוניות 4X4 שהן לא גבוהות

אולי ע"י עיקוף וכו..

העיקר שיהיה מקום גם לרכבים.

זה יכול להיות מאוד נחמד ומעניין מן תחרות סיבולת או כל דבר מהחרמון לאילת ע"י שימוש בGPS או נוטס

ופחות דגש על מהירות ונוטס מהיר.

לקחת חלק במין "מסע מהיר" החוצה את ישראל,שאם הדגש הוא על נוטס,סיבולת,שטח תחת הכותרת של הרמת המודעות לספורט המוטורי ומלחמה בתאונות הדרכים.

קבוצת ראלי גמליאל GRT

פורסם

אריה

אני לא כל כך מסכים איתך.

כאשר צוות משתתף בראלי מכל סוג שהוא הוא מודע לשיטת הניווט בה ישתמש בארוע - ספר דרך, NOTES, GPS מפות או כל שיטה נוספת ששכחתי .

מכיוון שתנאי הדרך לא ברורים הרי לא משנה סוג הרכב , פשוט יסעו לאט בהתאם למה שניתן ולא יותר מזה.

מי שיסע מהר מדי יעוף מהדרך גם אם הוא בסוס ועגלה, לא משנה אימפרזה או ג'יפ סופה.

הצוות אמור להערך בהתאם - אם כתוב ב-NOTES או בספר הדרך "שמיים" , "עיוור" או רק מרחק ולנהג אין ראות לטווח רחוק מספיק שיוריד את הרגל מהדוושה הימנית.

הרי גם בראלי במסלול "סגור" נהג שלא יכין NOTES כמו שצריך או שלא יקשיב לנווט סופו יהיה...

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

דובי ידידי

אני ממש דוחה את דבריך ומאד תמה

אתה כאחד האנשים המסורים ביותר ובין הידענים הגדולים ביותר בתחום

יודע בדיוק את ההבדלים התהומיים בעולם בכלל ובארץ בפרט בין המסעות של הראלי רייד לסוגיהם השונים

לבין ראלי טהור

אין ביניהם קשר כלום "נאדה " אפילו האימונים המנטליים שונים, שלא לדבר על החוסן הפיסי והידע (בחילוץ לדוגמה)

זה שחלק מנהגי הראלי כלות עיניהם לראות איך הראלי רייד מתממש והראלי הרגיל תקוע? זה סיפור אחר ובודאי שאין לזה קשר מקצועי, הוא גם לא קיים באף מקום בעולם

כל הכלאה בין 2 סוגי האירועים בכל האספקטים אינו ריאלי.

לכן כל קבוצה צריכה להצמד לאירועים של עצמה ולפתח את תת הענף בצורה הטובה ביותר, יש מקום לכככווולללם.

שנה טובה

והמשך פעילות מוטורית פעילה

דני לוי

מירוצי מכוניות

פורסם

דובי, שכנעת אותי

בוא נקבע ונעשה אימון על המסלול של ראלי חרמון אילת האחרון

אני עם הגיפ אתה עם הרכב

נתחיל בתל פאחר, אם אתה מגיע עד עמיעד עם הרכב שהוא לא במצב טוטללוסט

אני מזמין אותך לארוחה באיזה מסעדה שתבחר. :-)

• תוכן חדש...