Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דני ואריה

שניכם אינכם יורדים לסוף דעתי המאד פשוטה.

המצב מאד קל ופשוט להבנה למי שרוצה...

ניווט זה ניווט וממש לא משנה באיזה רכב אתה נוסע.

יש לך רכב שהוא פחות מתאים סע יותר לאט, אתה לא בטוח בדרך ...סע לאט .

מה מסובך ?

עזבו את כל המרכיבים שמסביב כרגע ותסתכלו רק על אלמנט הניווט.

לצוות שיושב ברכב X לא ישנה באיזה רכב הוא נמצא כל עוד הוא יודע את העבודה מבחינת הניווט.

אתם בעצמכם אמרתם שסובארו פורסטר של יובל ומיקי סיימה את חרמון-אילת - סטנדרטית, משופרת זה ממש לא העניין.

חשוב שהצוות ידע מה הוא עושה ולא יעשה שטויות.

מה הקשר עכשיו מנטליות ופיזיות או תל פאחר ?

באם אין בדרך סלעים שאותם הרכב לא יוכל לעבור, אובייקטיבית, הרי ניווט נכון ולא משנה באיזו שיטה יגרום לכל רכב לסיים את הראלי.

שוב ושוב אני חוזר בכדי שזה יהיה ברור - באם תוואי הדרך מתאים מה משנה שיטת הניווט ?

הצוות יקבל את ספר הדרך וישתמש בו בהיגיון , פשוט לא ?

לילה טוב

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

דובי

אל תכעס, אני כותב את הדברים בצורה חברית ובהומור.

סה"כ הייתי שמח שיהיה הפנינג ענקי בו ישתתפו רכבי ראלי ורכבי ראלירייד.

אבל זה פשוט לא מתאים.

נכון שאפשר לאנוס הכל כדי ליצור תחרות משותפת.

אבל הדבר יצור פשרות רבות לעומת התנאים האופטימליים שמתאימים לכל סוג של תחרות, בשביל מה לעשות זאת ?

כפי שדני אמר זה לא קיים בשום מקום בעולם

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם

אוקיי אז זה לא ריאלי להכניס מכוניות ראלי לראלי רייד חרמון אילת

אני אשאל את זה אחרת:

האם יש מסלול ראלי ריאלי מחרמון ועד אילת אשר יכול להתאים למכוניות ראלי

אשר באותו אירוע יהיו אך ורק מכוניות ראלי?

לא יהיה שיתוף פעולה כזה או אחר בין ראלי רייד לראלי...פשוט סטייגים לאורך מדינת ישראל

קבוצת ראלי גמליאל GRT

פורסם

אריה

אני ממש לא כועס.

השאלה העקרונית של אמיר היתה אם זה ניתן להעשות עם אימפרזה ואתה ענית לגבי שיטת הניווט.

הסיבה לא לעשות זאת עם אימפרזה יכולה להיות תווא השטח אבל בטח שלא שיטת הניווט.

מיצינו

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

מיצינו דובי

אמיר!!

אין שום בעיה טכנית לערוך מירוץ ראלי בישראל בין חרמון לאילת ,ממש לא בעיה, ישנם סטייגים מהממים

אבל

90% ממכוניות בישראל שנקראות כאילו ראלי? לא יעמדו במירוץ בכלל ולא יסיימו (לנסוע כמו נהג מונית זה לא מירוץ)

לארגן ראלי כזה עולה המון כסף בערך פי-2- מראלי רייד (סגירות הרמטיות של סטייגים וכמות אדירה של מרשלים)

אפילו אם תמצא מטורף שיסכים לארגן ראלי כזה, יש לו כרגע בארץ אולי 5 מכוניות שיעמדו במירוץ הזה

כלכלית אין לזה ערך אלא אם כן תוסיף מתחרים מחו"ל (עוד הוצאה)

לוגיסטית ,הרבה יותר מסובך מראלי רייד, מועצות מקומיות,משרדי ממשלה,ירוקים,קק"ל,משטרה, להם עדיין אין יכולת ומושג בנושא

לכן אמיר פנטזיות לחוד ומעשים לחוד.

אני גם מעז לאמר שמירוץ ראלי כזה אם יתקיים לפחות בפעם הראשונה? יצטרך תמיכה ארגונית מקצועית מחו"ל (עוד הוצאה)

בוא תשאר בפרופורצייה

לעומת זאת

בינתיים אפשר לארגן פרולוג או סטייג של 5 ק"מ במסגרת מירוץ ראלי רייד שכל המכוניות של 2 הגופים יבצעו (SUPER SPECIAL STAGEׂ) אבל זוהי החלטה של מארגן והעמותות, זה יתן דחיפה של חשיפה .

דני לוי

מירוצי מכוניות

פורסם
אוקיי אז זה לא ריאלי להכניס מכוניות ראלי לראלי רייד חרמון אילת

אני אשאל את זה אחרת:

האם יש מסלול ראלי ריאלי מחרמון ועד אילת אשר יכול להתאים למכוניות ראלי

אשר באותו אירוע יהיו אך ורק מכוניות ראלי?

לא יהיה שיתוף פעולה כזה או אחר בין ראלי רייד לראלי...פשוט סטייגים לאורך מדינת ישראל

אפשר לעשות מסלול ראלי חרמון - אילת למכוניות ראלי, בקטע הצפוני יהיה המון מעברים בין סטייגים מהירים לקטעי קישור, שזה אומר המון לוגיסטיקה =עלויות כספיות .

בקטע הדרומי יש פחות בעיה .

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

• תוכן חדש...